Alegeri la Organizația Câmpina a Partidului Prahova în Acțiune. Daniel Ioniță este președinte și candidatul partidului pentru Primăria Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Cea mai nouă apariție pe scena politică prahoveană - Partidul Prahova în Acțiune a organizat vineri, 31 ianuarie, alegerile pentru filiala din Câmpina. În prezența președintelui fondator al partidului, Mihai Apostolache - președinte al organizației județene, s-au ținut discursuri, au fost prezentate candidaturile pentru funcțiile de conducere ale organizației locale și s-a votat... electronic, ceea ce reprezintă chiar o premieră.

Discursurile au fost specifice unui an electoral, cu mesaje mobilizatoare, cu promisiuni, cu îndemnuri la fapte, pentru că, să nu uităm, nu mai sunt decât patru luni până la alegerile locale, alegeri care reprezintă o miză foarte mare pentru toate formațiunile politice, fie ele mai vechi sau mai noi. Foarte important pentru organizația de la Câmpina a Partidului Prahova în Acțiune a fost prezența destul de numeroasă din sala mica a Casei de Cultură "Geo Bogza" - aproximativ 80 de membri și simpatizanți ai acestei formațiuni politice, ceea ce reprezintă un număr important având în vedere faptul că vorbim, totuși, despre un partid nou înființat. În cea mai mare parte sunt foștii membri ai ALDE Câmpina, cei care au plecat, alături de Daniel Ioniță, la Prahova în Acțiune.
Poate cel mai așteptat moment al serii a fost cel al votului. Și nu pentru a se vedea cine și ce funcții va ocupa, ci pentru modelul inedit de vot la nivelul alegerilor într-o organizație locală a unei formațiuni politice - vot electronic. Fiecare membru al partidului a primit un card personalizat pe care l-a scanat și a putut vota în fața unui monitor, rezultatele fiind cunoscute aproape imediat. Astfel, dacă Daniel Ioniță nu a avut contracandidat, devenind noul președinte al organizației locale (în unanimitate, cu 64 de voturi), pentru celelalte funcții au fost mai mulți candidați, în urma votului electronic rezultatul fiind următorul: vicepreședinți - Mihai Cojocaru (64 voturi), Liviu Davidescu (48 voturi) și Ștefan Balaș (46 voturi), iar secretar - Beatrice Postelnicu (37 voturi). De asemenea, prin vot deschis, organizația câmpineană a Partidului Prahova în Acțiune a aprobat candidatura lui Daniel Ioniță la funcția de primar al municipului Câmpina, acesta devenind astfel primul candidat oficial pentru Cabinetul nr.1 de la Casa cu Grifoni.
Precizăm faptul că Daniel Ioniță este și președinte executiv al organizației județene a Partidului Prahova în Acțiune, iar la alegerile de la Câmpina, alături de președintele Mihai Apostolache, s-au mai aflat secretarul general Ionela Băzăvan, trezorierul Sorin Trandafir și vicepreședintele Alexandru Vasile.

6294 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

6651 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

2 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

2475 vizualizari
19 aug. 2021 21:18

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Alte stiri recente

126 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.

1022 vizualizari
23 sept. 2021 07:45

9.756 candidați la școlile de poliție de la Câmpina și Cluj-Napoca, la sesiunea de admitere septembrie-octombrie-noiembrie 2021

S-au încheiat înscrierile pentru sesiunea de admitere septembrie-octombrie la unitățile postliceale de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Pentru cele 1.292 locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina s-au înscris 8.232 candidați, iar pentru cele 300 de locuri de la Școala de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj-Napoca s-au înscris 1.524 candidați. În total, 9.756 candidați la această admitere de toamnă.