Alegeri la Organizația Câmpina a Partidului Prahova în Acțiune. Daniel Ioniță este președinte și candidatul partidului pentru Primăria Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Cea mai nouă apariție pe scena politică prahoveană - Partidul Prahova în Acțiune a organizat vineri, 31 ianuarie, alegerile pentru filiala din Câmpina. În prezența președintelui fondator al partidului, Mihai Apostolache - președinte al organizației județene, s-au ținut discursuri, au fost prezentate candidaturile pentru funcțiile de conducere ale organizației locale și s-a votat... electronic, ceea ce reprezintă chiar o premieră.

Discursurile au fost specifice unui an electoral, cu mesaje mobilizatoare, cu promisiuni, cu îndemnuri la fapte, pentru că, să nu uităm, nu mai sunt decât patru luni până la alegerile locale, alegeri care reprezintă o miză foarte mare pentru toate formațiunile politice, fie ele mai vechi sau mai noi. Foarte important pentru organizația de la Câmpina a Partidului Prahova în Acțiune a fost prezența destul de numeroasă din sala mica a Casei de Cultură "Geo Bogza" - aproximativ 80 de membri și simpatizanți ai acestei formațiuni politice, ceea ce reprezintă un număr important având în vedere faptul că vorbim, totuși, despre un partid nou înființat. În cea mai mare parte sunt foștii membri ai ALDE Câmpina, cei care au plecat, alături de Daniel Ioniță, la Prahova în Acțiune.
Poate cel mai așteptat moment al serii a fost cel al votului. Și nu pentru a se vedea cine și ce funcții va ocupa, ci pentru modelul inedit de vot la nivelul alegerilor într-o organizație locală a unei formațiuni politice - vot electronic. Fiecare membru al partidului a primit un card personalizat pe care l-a scanat și a putut vota în fața unui monitor, rezultatele fiind cunoscute aproape imediat. Astfel, dacă Daniel Ioniță nu a avut contracandidat, devenind noul președinte al organizației locale (în unanimitate, cu 64 de voturi), pentru celelalte funcții au fost mai mulți candidați, în urma votului electronic rezultatul fiind următorul: vicepreședinți - Mihai Cojocaru (64 voturi), Liviu Davidescu (48 voturi) și Ștefan Balaș (46 voturi), iar secretar - Beatrice Postelnicu (37 voturi). De asemenea, prin vot deschis, organizația câmpineană a Partidului Prahova în Acțiune a aprobat candidatura lui Daniel Ioniță la funcția de primar al municipului Câmpina, acesta devenind astfel primul candidat oficial pentru Cabinetul nr.1 de la Casa cu Grifoni.
Precizăm faptul că Daniel Ioniță este și președinte executiv al organizației județene a Partidului Prahova în Acțiune, iar la alegerile de la Câmpina, alături de președintele Mihai Apostolache, s-au mai aflat secretarul general Ionela Băzăvan, trezorierul Sorin Trandafir și vicepreședintele Alexandru Vasile.

6836 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2713 vizualizari
16 aug. 2022 20:19

Punctul de vedere al Partidului S.O.S. România, Filiala Câmpina, privind proiectul pasajului subteran

5 comentarii

Prin intermediul unui comunicat de presă, Organizația Câmpina a Partidului S.O.S. România își prezintă punctul de vedere cu privire la proiectul pasajului subteran din municipiul Câmpina.

6134 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

11 comentarii

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

Alte stiri recente

908 vizualizari
19 aug. 2022 22:57

ISU a emis mesaj RO-ALERT pentru prezența unui urs pe Strada Fabricii, din Câmpina

În ultima vreme, în zona Câmpinei situată la ieșirea spre Telega - Brebu, și-a făcut apariția mai multe zile la rând un urs.

1378 vizualizari
19 aug. 2022 21:35

Urmărire ca-n filme pe DN1, la doi pași de Câmpina. Au lipsit doar focurile de armă...

Joi dupa-amiază, în jurul orei 16.45, un echipaj de Poliție a avut de efectuat o urmărire ca-n filme, la Bănești, la doi pași de Câmpina, după ce un conducător auto a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Știa el ce știa, pentru că avea să se aleagă cu un dosar penal.