CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Alegeri la Organizația Câmpina a Partidului Prahova în Acțiune. Daniel Ioniță este președinte și candidatul partidului pentru Primăria Câmpina

- Politică -

Alegeri la Organizația Câmpina a Partidului Prahova în Acțiune. Daniel Ioniță este președinte și candidatul partidului pentru Primăria Câmpina

Cea mai nouă apariție pe scena politică prahoveană - Partidul Prahova în Acțiune a organizat vineri, 31 ianuarie, alegerile pentru filiala din Câmpina. În prezența președintelui fondator al partidului, Mihai Apostolache - președinte al organizației județene, s-au ținut discursuri, au fost prezentate candidaturile pentru funcțiile de conducere ale organizației locale și s-a votat... electronic, ceea ce reprezintă chiar o premieră.

Discursurile au fost specifice unui an electoral, cu mesaje mobilizatoare, cu promisiuni, cu îndemnuri la fapte, pentru că, să nu uităm, nu mai sunt decât patru luni până la alegerile locale, alegeri care reprezintă o miză foarte mare pentru toate formațiunile politice, fie ele mai vechi sau mai noi. Foarte important pentru organizația de la Câmpina a Partidului Prahova în Acțiune a fost prezența destul de numeroasă din sala mica a Casei de Cultură "Geo Bogza" - aproximativ 80 de membri și simpatizanți ai acestei formațiuni politice, ceea ce reprezintă un număr important având în vedere faptul că vorbim, totuși, despre un partid nou înființat. În cea mai mare parte sunt foștii membri ai ALDE Câmpina, cei care au plecat, alături de Daniel Ioniță, la Prahova în Acțiune.
Poate cel mai așteptat moment al serii a fost cel al votului. Și nu pentru a se vedea cine și ce funcții va ocupa, ci pentru modelul inedit de vot la nivelul alegerilor într-o organizație locală a unei formațiuni politice - vot electronic. Fiecare membru al partidului a primit un card personalizat pe care l-a scanat și a putut vota în fața unui monitor, rezultatele fiind cunoscute aproape imediat. Astfel, dacă Daniel Ioniță nu a avut contracandidat, devenind noul președinte al organizației locale (în unanimitate, cu 64 de voturi), pentru celelalte funcții au fost mai mulți candidați, în urma votului electronic rezultatul fiind următorul: vicepreședinți - Mihai Cojocaru (64 voturi), Liviu Davidescu (48 voturi) și Ștefan Balaș (46 voturi), iar secretar - Beatrice Postelnicu (37 voturi). De asemenea, prin vot deschis, organizația câmpineană a Partidului Prahova în Acțiune a aprobat candidatura lui Daniel Ioniță la funcția de primar al municipului Câmpina, acesta devenind astfel primul candidat oficial pentru Cabinetul nr.1 de la Casa cu Grifoni.
Precizăm faptul că Daniel Ioniță este și președinte executiv al organizației județene a Partidului Prahova în Acțiune, iar la alegerile de la Câmpina, alături de președintele Mihai Apostolache, s-au mai aflat secretarul general Ionela Băzăvan, trezorierul Sorin Trandafir și vicepreședintele Alexandru Vasile.


01 Feb 2020 21:03 7262 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
559 vizualizari 25 May 2024 17:33 Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Marius Anghelescu este candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024. Acesta ne-a transmis un manifest, pe care îl distribuie în această perioadă și pe străzi, la oameni.

citeste mai mult
619 vizualizari 25 May 2024 15:19 Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

În cadrul unei noi emisiuni electorale, inviații noștrii au fost Mihai Apostolache - președintele Partidului România în Acțiune, și Daniel Ioniță, președintele executiv al aceleiași formațiuni politice, ambii fiind și candidați la alegerile locale.

citeste mai mult
1257 vizualizari 25 May 2024 07:07 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, Cosmin Raț, continuă prezentarea principalelor obiective pe care le are pentru Câmpina. În rândurile următoare, despre o pistă de motocros pentru pasionații acestui sport și necesitatea ca această tradiție să continue.

citeste mai mult
1433 vizualizari 24 May 2024 22:00 Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

În plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare și pentru alegerile locale din 9 iunie 2024, la Poiana Câmpina a venit Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), pentru a-și arăta susținerea față de candidatul la funcția de primar al comunei Poiana Câmpina, Gheorghe Constantin, precum și pentru lista de consilieri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV