Restaurantul Toscano le pregătește o surpriză deosebită clienților săi, reușind să-i aducă la Câmpina pe Enzo Saracino - președintele Asociației Bucătarilor din Regiunea Toscana (Italia) și pe Alessandro Billone - un celebru pizzar italian. Cei doi își vor arăta măiestria culinară de luni, 7 octombrie, până vineri, 11 octombrie, la Toscano, unde câmpinenii (și nu doar ei) se vor putea convinge încă o dată că gătitul este o artă.
Enzo Saracino revine la Câmpina și la Restaurantul Toscano, după ce a fost prezent aici și în decembrie 2016, la deschiderea acestui restaurant unic în peisajul câmpinean. ”Pasiunea pentru gătit mi-am descoperit-o încă din adolescență, iar apoi am studiat profund în acest domeniu. Am început să lucrez ca simplu bucătar, apoi am avansat până la șef de restaurant într-un hotel de cinci stele. În prezent sunt președintele Asociației Bucătarilor din Regiunea Toscana și membru al Federației Italiene a Bucătarilor. În urmă cu cinci ani am venit pentru prima dată în România, atunci ca turist. Am descoperit locuri extraordinare, dar și minunata ospitalitate românească”, ne spunea Enzo Saracino în urmă cu aproape trei ani, la deschiderea Restaurantului Toscano.
Alessandro Billone este câștigătorul titlului de ”Master Pizza Champion” în acest an, în Italia și deține propriul local în micuța localitate Larciano, din superba regiune italiană Toscana.
Restaurantul Toscano se află în Parcul Soceram din Câmpina, pe platoul Muscel, iar pe parcursul săptămânii 7-11 octombrie vă veți putea delecta aici cu meniurile pregătite de doi specialiști de marcă din Italia – Enzo Saracino și Alessandro Billone.

Ca urmare a umplerii conductelor și a reintroducerii apei în sistem au fost identificate avarii punctuale, fiind necesară intervenția operativă pentru stabilizarea rețelei. Totodată, în conformitate cu recomandările primite de la Direcției de Sănătate Publică Prahova la reluarea furnizării de noaptea trecută, este obligatorie efectuarea spălărilor și purjărilor sistemului de alimentare cu apă.

Sâmbătă dimineață, alături de echipele Hidro Prahova, Virgiliu Nanu, președintele Consiliului Județean Prahova, a mers în Câmpina și Breaza pentru monitorizarea evoluției situației după repornirea sistemului de alimentare cu apă. La aproximativ 12 ore de la introducerea apei în rețea, sistemul se stabilizează treptat, iar alimentarea ajunge deja în majoritatea localităților afectate.

Chiar dacă este sâmbătă, chiar dacă este sărbătoare și chiar dacă apa a revenit la robinete, fără a fi potabilă, la Câmpina, continuă să funcționeze și sâmbătă trei centre de distribuire a apei potabile îmbuteliate.

Chiar dacă furnizarea apei s-a reluat, populația trebuie să respecte indicațiile autorităților și să nu consume apă de la robinet. De asemenea, acesta nu trebuie sa fie folosită pentru gătit sau pentru igiena personală.