Vineri, de la ora 9, în parcarea de la Kaufland, din Câmpina, ”România schimbă PET-ul cu biletul”

Social (Categoria articolului)

Vineri, 16 septembrie 2022, locuitorii din municipiul Câmpina și din alte 64 de orașe din toate județele țării vor primi un bilet gratuit de transport în comun în schimbul a 5 deșeuri (PET-uri, doze de aluminiu, sticlă) aduse la automatele de colectare Tomra, din magazinele Kaufland. Acțiunea se desfășoară în intervalul 9.00-17.00, în parcarea magazinului Kaufland Câmpina, Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 46C.

Câmpina este parte din această mișcare națională dezvoltată de Asociația Act for Tomorrow și Kaufland Romania și sprijinită de Ministerul Mediului. Vineri, alături de locuitorii din alte 64 de orașe din țară, și câmpinenii vor putea pune o cărămidă pentru orașele mai verzi și mai curate la care visăm cu toții.
Dacă vreți să participați la campanie, puteți aduce 5 PET-uri sau doze de aluminiu pe care să le introduceți în aparatele de colectare Tomra, puse la dispoziție de Kaufland Romania, iar voluntarii organizatorilor vă vor recompensa cu un biletul de autobuz cu două călătorii/valabil 24 de ore.
Regulile campaniei
Campania se va desfășura în intervalul orar 09.00-17.00
5 deșeuri (PET, sticlă sau doze) = un bilet cu două călătorii
Ce deșeuri poți introduce în aparatele Tomra?
- PET-uri - de la 0.5 litri până la 2.5 litri - de la orice produs, orice culoare, orice formă;
- Doze de aluminiu de la băuturi - 0.25 - 0.5 litri;
- Sticle de sticlă - 0.25 - 0.5 litri.
O persoană va beneficia de două călătorii o singură dată, indiferent câte deșeuri colectează;
Cupoanele de la aparat se păstrează pentru primirea biletelor, iar în baza lor există o reducere de 10% la anumite produse.
Fiecare persoană care va aduce deșeuri va fi înregistrată - astfel încât să poată fi înregistrate biletele: nume, prenume, email/telefon.
Campania are ca obiective încurajarea folosirii transportului public și promovarea colectării separate a deșeurilor care vor fi transformate în noi resurse.
Toate PET-urile colectate în cadrul campaniei vor fi transmise către fabricile de reciclare, unde vor fi transformate în noi materiale.
Astfel, câmpinenii sun tinvitați să sărbătorească alături de Act for Tomorrow, Kaufland Romania și Ministerul Mediului - România, Săptămâna Europeană a Mobilității și #VinereaVerde pe 16 septembrie și să fie parte din comunitatea românilor din cele peste 65 orașe din toate județe țării care vor putea călătorii gratuit cu mijloacele de transport în comun în schimbul a 5 deșeuri.

1756 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2041 vizualizari
27 sept. 2022 13:41

La Câmpina, petrecere caritabilă pe 8 octombrie - #rechizitepentrucopii

Am primit din partea Asociației “Happy Street Brotherhood” din Câmpina următorul comunicat de presă privind organizarea pe 8 octombrie a unei petreceri caritabile - #rechizitepentrucopii. Organizatorii acestui eveniment așteaptă să le fie alături și alți parteneri - asociații și societăți comerciale, astfel încât un număr cât mai mare de copii să poată beneficia la acest început de an școlar de un sprijin din partea comunității.

2411 vizualizari
23 sept. 2022 08:12

O nouă clinică veterinară în Câmpina – ORTHOCARE MEDICAL VET. Cu profesionalism și dragoste față de animale

ORTHOCARE MEDICAL VET este o nouă clinică veterinară deschisă în Câmpina de doar câteva zile. Se află pe Strada Milcovului, la nr. 10. Dar ORTHOCARE este mai mult decât o clinică sau cabinet, cum vreți să-i spuneți. În spatele său se află o poveste frumoasă, despre doi tineri plecați din Câmpina la facultate și specializări și care acum au revenit acasă.

Alte stiri recente

1462 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

430 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările: