Andreea Lungu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina), dublă campioană națională la aruncarea discului

Sport (Categoria articolului)

Performanță de excepție înregistrată de atletismul câmpinean la Campionatul Național pentru Seniori și Tineret care are loc în aceste zile la Cluj-Napoca. Atleta Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin), legitimată la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, a reușit să devină dublă campioană națională, atât la seniori, cât și la tineret, în proba de aruncarea discului, cu 48,84m.

De asemenea, Andreea Lungu a concurat și în proba de aruncarea greutății, unde a obținut medalie de argint la tineret și medalie de bronz la seniori, cu o aruncare de 12,84m.
În cadrul aceluiași concurs, Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) a obținut medalie de bronz la tineret în proba de aruncarea greutății, cu o performanță de 14,86m.
Concursul continuă, iar astăzi după-amiază se așteaptă o nouă comportare bună și noi medalii de la Marius Vasile în proba de aruncarea discului, și de la două foste sportive de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina - Ioana Plăvan și Eliza Oana, ambele antrenate de Nicolae Pavel, în proba de aruncarea suliței.

4844 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1895 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.

1778 vizualizari
08 iun. 2023 17:50

Liga A Prahova, etapa a 34-a, ultima. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni se încheie campionatul județean Liga A. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

1303 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1645 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.