CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Pești morți pe Lacul Bisericii din Câmpina. Din nou

- Actualitate -

Pești morți pe Lacul Bisericii din Câmpina. Din nou

De câteva zile, pe Lacul Bisericii din Câmpina plutesc pești morți. Nu este prima dată când se întâmplă asta. Nu știe nimeni cu exactitate care sunt cauzele. Se bănuiește doar că fie a scăzut foarte mult concentrația de oxigen din apă, fie apa este infestată dintr-o sursă externă.

În urmă cu o săptămână, Lacul Bisericii a fost repopulat cu peste o tonă de puiet. Apoi, au început să apară la suprafață pești morți. Iar în unele locuri, spre mal, apa este foarte tulbure și și-a schimbat culoarea. Pescarii spun că, dimineața, apa lacului miroase ca și cum cineva și-ar deversa aici canalizarea. Este o teorie mai veche, pe care oficialitățile Câmpinei nu au confirmat-o. Dar de mirosit, miroase, e adevărat. Cât despre peștii morți, se revine la varianta lansată de unele organizații neguvernamentale din Câmpina care consideră că apele lacului nu pot respira în unele perioade ale anului din cauza betoanelor și lipsei de vegetație.


03 May 2016 19:02 5264 vizualizari



Comentarii






  • 04.05.2016 15:25 constantin (chris) ghigeanu este vorba de canalizarea de la casele din apropiere shi chiar de la restaurantul lac....este intre plute cum te uitzi dinspre restaurant...noi luam rame de acolo cand eram mici...cei din zona o cunosc foarte bine...cred ca acea zona trebuie curatzata shi igienizata ca sa nu mai moara pestii... constantin (chris) ghigeanu guelph, ontario
  • 03.05.2016 23:51 Gica Chiar nu se poate gasi nici o solutie?! Se intampla de mai multe ori pe an si nimeni nu poate face nimic!?! Sa aduca pesti mai rezistenti!
  • 03.05.2016 19:35 VasiLe Lipsa vegetatie?Cand era serparia inainte era mai ok(se aude ca cei cu Restaurantul Lac,vecinii(persoane importante de pe langa Lac) sau cei cu Fabrica de ciorapi si vecinii de pe str Campineanu.Politia Locala iar doarme.Nu au invatat ca munca e pe teren nu sa stea de ploaie dezlegand integrame in birou
2488 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1361 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
4920 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1125 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV