Atleta Ioana Plăvan a devenit campioană naţională la aruncarea suliţei, la juniori I

Sport (Categoria articolului)

În urmă cu puţine minute s-a încheiat la Arad întrecerea rezervată juniorilor I din cadrul Campionatului Naţional de Aruncări Lungi la Atletism. Şcoala câmpineană de aruncări şi-a demonstrat din nou valoarea.

După ce ieri a obţinut titlul de vicecampioană naţională la aruncarea suliţei, la categoria tineret, Ioana Plăvan a reuşit în această după-amiază să câştige întrecerea la categoria juniori I. Sportiva antrenată de Nicolae Pavel a reuşit din prima încercare o aruncare de 47,63m, nou record personal. De subliniat că dacă ar fi reuşit aceeaşi aruncare ieri, în întrecerea pentru seniori şi tineret, Ioana Plăvan ar fi urcat pe podiumul întrecerii senioarelor! De asemenea, performanţa sa este cu aproape 5 metri peste ceea ce a reuşit ocupanta locului secund - Raluca Vrabie, de la CA Roman, cu o aruncare de 42,81m.

10696 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Maria Plăvan 02.03.2016 18:11 Subliniez și eu că este BREBEANCĂ!! Mândrie pentru comuna Brebu în primul rănd și domnului Pavel ! Câmpineni nu prea aveți campioni (originari din Câmpina) .
  • nicu pavel 02.03.2016 18:15 Multumesc mult,Sandu pentru atentia cu care mediatizezi sportul campinean si nu numai. Ai scris foarte frumos si exact , cu mult profesialism.
  • Elisabeta Lungu 02.03.2016 18:57 Felicitari pentru Ioana! In ceea ce priveste campionii campineni, eu zic sa va mai informati, dna Maria Plavan.

Sport

87 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

863 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

Alte stiri recente

334 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

464 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.