CONTACT

100 persoane au fost selectate pentru angajare la Bursa Locurilor de Muncă de la Câmpina

- Social -

100 persoane au fost selectate pentru angajare la Bursa Locurilor de Muncă de la Câmpina

Bursa Locurilor de Muncă a fost reluată vineri, 12 mai, la Câmpina, după câțiva ani în care s-a desfășurat doar în municipiul reședință de județ. Evenimentul de vineri a fost organizat de Agenția Locală de Ocupare a Forței de Muncă la sala mică a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.

De-a lungul câtorva ore, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au putut discuta direct cu angajatorii, firmele din zonă oferind în cadrul acestei Burse 259 locuri de muncă.
”Cel mai important rol al acestor burse, pe care Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă le organizează de mulți ani, este acela de a aduce față în față forța de muncă, solicitantul, cu angajatorul, cel care dorește să ofere locul de muncă. Avem la această Bursă locuri de muncă atât pentru absolvenții de studii superioare, cât și pentru celelalte categorii de personal”, ne-a declarat Roxana Vilău, director executiv adjunct al AJOFM Prahova, prezentă la Bursa Locurilor de Muncă de la Câmpina.
De asemenea, Liliana Vasile, șeful Agenției Locale de Ocupare a Forței de Muncă din Câmpina, ne-a precizat la final că ”am luat legătura cu 50 de agenți economici din zonă, 26 dintre ei au venit la bursă oferind 259 locuri de muncă. S-au prezentat la bursă 500 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, 100 dintre acestea fiind selectate în vederea angajării. În plus, ca o noutate față de edițiile anterioare, am invitat și elevi de la liceele din Câmpina, din clasele terminale, pentru a avea un prim contact cu piața forței de muncă”.


12 May 2023 17:37 3842 vizualizari


Comentarii






  • 17.05.2023 12:04 Bogdan Această instituție AJOFM este una din instituțiile inutile.As invita presa să meargă la firme care tot caută dar nu găsesc.Patronii spun că nu găsesc,dar cei care se ocupa de resurse umane au refuzat pe banda ori că nu le a plăcut fata lor,ori din lipsa de PCR.Salariu motivant egal minim pe economie eventual 10 la sută daca depășesc planul,iar un inginer debutant câștigă 4000 maxim la Campina.Intrebati pe foștii ce bine a fost,iar fabricile închise au avut sprijin politic,le au vândut la fier.
  • 12.05.2023 21:54 Catalin Ca sa ne dam seama de inutilitatea stampilatorilor de carnete de somaj va spun doar atat: un singur site de locuri de munca are 1200 de joburi la cautarea dupa criteriul ”CAMPINA”, astazi.
1972 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1755 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4576 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1736 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV