40.000 euro pentru plombarea străzilor din Câmpina în 2019

Actualitate (Categoria articolului)

În fiecare an, Primăria Câmpina încheie un contract pentru "lucrări de reparații - îmbrăcăminți asfaltice prin plombări", contract valabil pe tot parcusul anului. Zilele trecute s-a încheiat procedura de achiziție publică, iar firma care va plomba străzile din Câmpina în 2019 este cea care le-a plombat și în 2018, în baza unui contract similar, adică Sofexpert Project SRL Șirna. Valoarea contractul de anul acesta - 188.823 lei fără TVA, adică aproape 40.000 euro.

Firma menționată va repara carosabilul (plombe și mici covoare asfaltice), la solicitarea beneficiarului, adică a Primăriei Câmpina. Având în vedere cât de ciuruită este infrastructura rutieră a Câmpinei, să sperăm că vor fi lucrări de calitate. Dar când ne aducem aminte cum arată acum skatepark-ul realizat anul trecut de aceeași firmă, parcă începem să avem emoții.
Când se va aproba bugetul local vom afla și care sunt străzile propuse pentru asfaltare integrală. Deocamdată știm că este vorba despre Strada Bobâlna, unde lucrările au demarat anul trecut și s-au reluat în această primăvară cu trotuarele, și despre Calea Doftanei, pentru asfaltarea căreia se încearcă accesarea unui credit bancar.

2732 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Liviu 08.03.2019 21:59 Suma reprezinta doar manopera pentru lucrarile de plombare. Si mixtura asfaltica este achizitionata tot de Primarie, astfel ca practic pretul real al plombarilor este dublu fata de suma prezentata. Iar la banii astia ar trebui sa asigure un minimum de 160.000 mp. Un pret corect nu depaseste 50 euro/mp, manopera si mixtura. Daca este un tarif mai mare, diferenta e spaga!
  • Alexandru 09.03.2019 06:22 Domnu` viceprimar, domnul Primar e parte la această atribuire de partid? Trece cumva pe la PMP domnul Primar? Domnule Pițigoi, ne spuneți și nouă care este echipa din Primărie care s-a ocupat de această atribuire, având în vedere că numai firma dumneavoastră de partid câștigă??
  • Admin 09.03.2019 08:55 Precizare: administratorul firmei din Șirna nu mai face parte din PMP.
  • Alexandru 10.03.2019 12:07 Doamna Adim, de unde știți dumneavoastră că nu mai este membru PMP? Și chiar dacă și-a dat demisia, nu suntem proști să nu ne dăm seama că a făcut-o de fațadă ca să mănânce banii din bugetul local pe lucrări, așa cum ați scris și dvs aici în nenumărate rânduri, prost executate, sub directa supraveghere a marelui viceprimar Pițigoi?
  • Aurel Pomană 10.03.2019 13:38 Aiurea nu mai e membru PMP... E membru `Adrian Pițigoi viceprimar și conturi`. Rușine, mare rușine... ne prostiți în halul ăsta....
  • Cornelia 10.03.2019 15:20 Da, am aflat și noi că nu mai este membru PMP, este membru al PMC = Primăria Municipiului Câmpina, acolo și-a făcut adeziune, la bugetul local, la banii noștri!
  • dentist 11.03.2019 10:51 Mai bine se adresau la Asociatia Dentistilor ,plombele erau mai ieftine si tineu mai mult,daca tot e mistocareala marca Primarie.

Actualitate

1930 vizualizari
22 mai. 2019 13:23

Primul proiect european, un mare succes pentru Școala Centrală din Câmpina

Timp de doi ani, la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina s-a derulat un proiect deosebit, în cadrul programului european Erasmus+. Intitulat WATCH, acest proiect extrem de complex, coordonat de profesoara de limba și literatura română - Laura Arman, a avut la bază o idee generoasă - o inovație științifică privind includerea în metologia de lucru a discuțiilor libere cu elevii. Ei bine, la capătul celor doi ani de lucru intens, marți, 21 mai, la Școala Centrală a avut loc activitatea finală din cadrul acestui proiect - concluziile. La eveniment au participat, pe lângă cadrele didactice de la Școala Centrală și conducerea instituției, invitați de la alte unități de învățământ, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Prahova, dar și reprezentanți ai școlii din Italia sub coordonarea căreia s-a desfășurat acest proiect. Trebuie precizat faptul că, în luna iulie, la Oxford, este programată o conferință internațională pentru prezentarea și discutarea concluziilor din cadrul tuturor proiectelor Erasmus+, inclusiv din cadrul proiectului derulat de Școala Centrală Câmpina.

2134 vizualizari
22 mai. 2019 10:35

Primăria Câmpina reamintește locuitorilor că în cinci zone din municipiu se efectuează gratuit lucrări de cadastru. Iată actele necesare

La Câmpina au demarat, la începutul acestui an, lucrările de cadastru sistematic în cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară. Scopul acestui program este acela de înregistrare gratuită a imobilelor (case și terenuri) în sistemul integrat de cadastru și carte funciară. Primăria Câmpina face apel la cetățenii din cele cinci sectoare unde se efectuează, într-o primă etapă, lucrările de cadastru, să permită accesul pe proprietate reprezentanților firmei care face măsurătorile, să prezinte actele doveditoare ale dreptului de proprietate, să identifice limitele imobilelor împreună cu echipa care realizează lucrările și să verifice informațiile privitoare la imobile în etapa de publicare a documentelor tehnice cadastrale.

Alte stiri recente

565 vizualizari
22 mai. 2019 21:47

S-a încheiat prima ediție a proiectului "Meseria de părinte se învață în fiecare zi", derulat la Grădinița "Iulia Hasdeu" din Câmpina

"Meseria de părinte se învață în fiecare zi" este un proiect educațional deosebit, derulat la Grădinița "Iulia Hasdeu" din municipiul Câmpina. Un proiect complex, care a inclus multe activități, una mai frumoasă ca alta și în care au fost implicați copiii și părinții, cu sprijinul cadrelor didactice, bineînțeles. Astăzi, proiectul a ajuns la final, dar conducerea Grădiniței "Iulia Hasdeu" ar dori să-l transforme în tradiție, iar partea de concurs (fotografii și desene) să se organizeze an de an, să se dezvolte și, poate, la un moment dat, să devină un concurs județean și apoi național, așa cum este "Umbrela Verde" de la Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu".

1254 vizualizari
22 mai. 2019 20:37

Liceenii câmpineni au plantat flori la Cimitirul Eroilor de pe Strada Bobâlna

La inițiativa Asociației Cultul Eroilor "Regina Maria" din Câmpina, în cursul anului 2018 s-au alocat fonduri de la bugetul local pentru rescrierea crucilor din Cimitirul Eroilor situat pe Strada Bobâlna. Astăzi, a doua zi după marea sărbătoarea creștinească a Sfinților Împărați Constantin și Elena, la propunerea aceleiași asociații, elevi de la liceele câmpinene, sub îndrumarea angajaților de la Serele Municipale ale Primăriei Câmpina, au plantat flori la mormintele eroilor din Cimitirul de pe Bobâlna.