40.000 euro pentru plombarea străzilor din Câmpina în 2019

Actualitate (Categoria articolului)

În fiecare an, Primăria Câmpina încheie un contract pentru "lucrări de reparații - îmbrăcăminți asfaltice prin plombări", contract valabil pe tot parcusul anului. Zilele trecute s-a încheiat procedura de achiziție publică, iar firma care va plomba străzile din Câmpina în 2019 este cea care le-a plombat și în 2018, în baza unui contract similar, adică Sofexpert Project SRL Șirna. Valoarea contractul de anul acesta - 188.823 lei fără TVA, adică aproape 40.000 euro.

Firma menționată va repara carosabilul (plombe și mici covoare asfaltice), la solicitarea beneficiarului, adică a Primăriei Câmpina. Având în vedere cât de ciuruită este infrastructura rutieră a Câmpinei, să sperăm că vor fi lucrări de calitate. Dar când ne aducem aminte cum arată acum skatepark-ul realizat anul trecut de aceeași firmă, parcă începem să avem emoții.
Când se va aproba bugetul local vom afla și care sunt străzile propuse pentru asfaltare integrală. Deocamdată știm că este vorba despre Strada Bobâlna, unde lucrările au demarat anul trecut și s-au reluat în această primăvară cu trotuarele, și despre Calea Doftanei, pentru asfaltarea căreia se încearcă accesarea unui credit bancar.

3042 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Liviu 08.03.2019 21:59 Suma reprezinta doar manopera pentru lucrarile de plombare. Si mixtura asfaltica este achizitionata tot de Primarie, astfel ca practic pretul real al plombarilor este dublu fata de suma prezentata. Iar la banii astia ar trebui sa asigure un minimum de 160.000 mp. Un pret corect nu depaseste 50 euro/mp, manopera si mixtura. Daca este un tarif mai mare, diferenta e spaga!
  • Alexandru 09.03.2019 06:22 Domnu` viceprimar, domnul Primar e parte la această atribuire de partid? Trece cumva pe la PMP domnul Primar? Domnule Pițigoi, ne spuneți și nouă care este echipa din Primărie care s-a ocupat de această atribuire, având în vedere că numai firma dumneavoastră de partid câștigă??
  • Admin 09.03.2019 08:55 Precizare: administratorul firmei din Șirna nu mai face parte din PMP.
  • Alexandru 10.03.2019 12:07 Doamna Adim, de unde știți dumneavoastră că nu mai este membru PMP? Și chiar dacă și-a dat demisia, nu suntem proști să nu ne dăm seama că a făcut-o de fațadă ca să mănânce banii din bugetul local pe lucrări, așa cum ați scris și dvs aici în nenumărate rânduri, prost executate, sub directa supraveghere a marelui viceprimar Pițigoi?
  • Aurel Pomană 10.03.2019 13:38 Aiurea nu mai e membru PMP... E membru `Adrian Pițigoi viceprimar și conturi`. Rușine, mare rușine... ne prostiți în halul ăsta....
  • Cornelia 10.03.2019 15:20 Da, am aflat și noi că nu mai este membru PMP, este membru al PMC = Primăria Municipiului Câmpina, acolo și-a făcut adeziune, la bugetul local, la banii noștri!
  • dentist 11.03.2019 10:51 Mai bine se adresau la Asociatia Dentistilor ,plombele erau mai ieftine si tineu mai mult,daca tot e mistocareala marca Primarie.

Actualitate

1844 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

4184 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

946 vizualizari
12 aug. 2020 20:43

ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

2080 vizualizari
12 aug. 2020 17:30

Membrii Organizației ProRomânia Câmpina susțin candidatura independentului Alin Moldoveanu la funcția de primar

1 comentarii

De-abia ce s-a anunțat semnarea protocolului care a stat la baza înființării Alianței pentru Prahova, între PSD, ProRomânia și PPU (S-L), că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru stânga politică din Câmpina. Astfel, președintele Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Marian Alexandru, a anunțat dizolvarea organizației și susținerea la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Câmpina a independentului Alin Moldoveanu.