40.000 euro pentru plombarea străzilor din Câmpina în 2019

Actualitate (Categoria articolului)

În fiecare an, Primăria Câmpina încheie un contract pentru "lucrări de reparații - îmbrăcăminți asfaltice prin plombări", contract valabil pe tot parcusul anului. Zilele trecute s-a încheiat procedura de achiziție publică, iar firma care va plomba străzile din Câmpina în 2019 este cea care le-a plombat și în 2018, în baza unui contract similar, adică Sofexpert Project SRL Șirna. Valoarea contractul de anul acesta - 188.823 lei fără TVA, adică aproape 40.000 euro.

Firma menționată va repara carosabilul (plombe și mici covoare asfaltice), la solicitarea beneficiarului, adică a Primăriei Câmpina. Având în vedere cât de ciuruită este infrastructura rutieră a Câmpinei, să sperăm că vor fi lucrări de calitate. Dar când ne aducem aminte cum arată acum skatepark-ul realizat anul trecut de aceeași firmă, parcă începem să avem emoții.
Când se va aproba bugetul local vom afla și care sunt străzile propuse pentru asfaltare integrală. Deocamdată știm că este vorba despre Strada Bobâlna, unde lucrările au demarat anul trecut și s-au reluat în această primăvară cu trotuarele, și despre Calea Doftanei, pentru asfaltarea căreia se încearcă accesarea unui credit bancar.

2630 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Liviu 08.03.2019 21:59 Suma reprezinta doar manopera pentru lucrarile de plombare. Si mixtura asfaltica este achizitionata tot de Primarie, astfel ca practic pretul real al plombarilor este dublu fata de suma prezentata. Iar la banii astia ar trebui sa asigure un minimum de 160.000 mp. Un pret corect nu depaseste 50 euro/mp, manopera si mixtura. Daca este un tarif mai mare, diferenta e spaga!
  • Alexandru 09.03.2019 06:22 Domnu` viceprimar, domnul Primar e parte la această atribuire de partid? Trece cumva pe la PMP domnul Primar? Domnule Pițigoi, ne spuneți și nouă care este echipa din Primărie care s-a ocupat de această atribuire, având în vedere că numai firma dumneavoastră de partid câștigă??
  • Admin 09.03.2019 08:55 Precizare: administratorul firmei din Șirna nu mai face parte din PMP.
  • Alexandru 10.03.2019 12:07 Doamna Adim, de unde știți dumneavoastră că nu mai este membru PMP? Și chiar dacă și-a dat demisia, nu suntem proști să nu ne dăm seama că a făcut-o de fațadă ca să mănânce banii din bugetul local pe lucrări, așa cum ați scris și dvs aici în nenumărate rânduri, prost executate, sub directa supraveghere a marelui viceprimar Pițigoi?
  • Aurel Pomană 10.03.2019 13:38 Aiurea nu mai e membru PMP... E membru `Adrian Pițigoi viceprimar și conturi`. Rușine, mare rușine... ne prostiți în halul ăsta....
  • Cornelia 10.03.2019 15:20 Da, am aflat și noi că nu mai este membru PMP, este membru al PMC = Primăria Municipiului Câmpina, acolo și-a făcut adeziune, la bugetul local, la banii noștri!
  • dentist 11.03.2019 10:51 Mai bine se adresau la Asociatia Dentistilor ,plombele erau mai ieftine si tineu mai mult,daca tot e mistocareala marca Primarie.

Actualitate

457 vizualizari
22 mar. 2019 13:38

Lucrări pentru introducerea unui canal de colectare a apelor pluviale la intersecția străzilor I.H. Rădulescu și Drumul Taberei din Câmpina

La intersecția străzilor Ion Heliade Rădulescu, Drumul Taberei și Muscelului din municipiul Câmpina este în curs de execuție o lucrare de colectare a apelor pluviale și de dirijare a acestora spre pârâul Câmpinița. Este o investiție despre care se vorbește de mai mulți ani, dar abia în 2018 a fost aprobată de Consiliul Local, iar licitația în vederea executării lucrărilor a fost finalizată în ianuarie 2019.

1893 vizualizari
21 mar. 2019 11:40

Ziua Internațională a Francofoniei, sărbătorită la Școala Centrală Câmpina

La intrarea în incinta Școlii Gimnaziale Centrale Câmpina atrage imediat atenția o expoziție deosebită. Desene, picturi, machete, mânuțe cu mesaje scrise în limba franceză, steagul României alături de cel al Franței. Copiii au sărbătorit ieri, 20 martie 2019, Ziua Internațională a Francofoniei, iar întreaga săptămână este dedicată limbii franceze.

Alte stiri recente

565 vizualizari
22 mar. 2019 12:40

Pericol real pentru copii - o gaură în asfalt, la ieșirea din incinta Școlii "Ion Câmpineanu" din Câmpina

Mai mulți părinți ai căror copii învață la Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din municipiul Câmpina ne-au semnalat existența unei gropi apărute chiar în zona pe unde elevii intră și ies în/din instituția de învățământ. Este vorba despre zona adiacentă porților laterale, cele dinspre sediul Distrigaz. Părinții sunt îngrijorați ca nu cumva această gaură din asfalt să devină o capcană pentru copii lor. La rândul nostru, semnalăm această problemă autorităților locale, cu speranță că vor lua măsurile necesare.

1805 vizualizari
21 mar. 2019 21:04

Liga A Prahova, etapa a 19-a. Avancronici și delegări

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 19-a din Liga A Prahova. Capul de afiș al rundei pare a fi la Păulești, dar și la Brebu, Coada Izvorului sau Urlați se anunță meciuri interesante. Iată programul cu scurte avancronici și cu delegările arbitirlor și observatorilor: