Pentru anul de învățământ 2019-2020, Școala Postliceală "Louis Pasteur" din Câmpina oferă 75 locuri la specializarea asistent medical generalist (cursuri de zi, durata 3 ani) și 25 locuri la specializarea asistent medical de farmacie (cursuri de zi, durata trei ani), ambele specializări fiind acreditate de Ministerul Educației și Cercetării. Înscrierile se primesc până pe 8 septembrie 2019, iar cei interesați se pot adresa la sediul din Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 5, prin e-mail: asamusfr@yahoo.com sau la numerele de telefon 0244.374.942; 0766.284.916; 0766.284.915.
Şcoala "Louis Pasteur" este o instituţie modernă, care răspunde concepţiei de formare a personalului medical şi farmaceutic profesionalizat. Aici există 19 cadre didactice, iar activitatea propriu-zisă se desfăşoară în cele două imobile de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 5, unde se află opt săli de clasă, trei laboratoare, două cabinete, o bibliotecă, 28 de calculatoare pentru elevi.
De asemenea, şcoala oferă posibilitatea de a reeşalona ratele din taxa de şcolarizare prin întocmirea unui plan financiar conceput după posibilităţile de plată ale elevilor. Odată înscriși la această şcoală, elevii beneficiază de o reducere de 17% din taxa aferentă oricărui curs de formare organizat de Centrul de Formare Profesonală AMUS. Suplimentar, se acordă sprijin absolvenţilor care doresc să îşi exercite profesia în spaţiul Uniunii Europene prin parteneriatele încheiate cu firme de recrutare şi plasare a personalului medical.
Şcoala „Louis Pasteur” a fost fondată de Asociaţia Mutuală AMUS Franţa-România şi funcţionează la Câmpina de 20 ani pregătind mai întâi asistenţi medicali generalişti, iar apoi şi asistenţi medicali de farmacie. (P)

Câmpina a fost locul unde s-au ridicat biserici frumoase, dar și cu povești fascinante. Una dintre acestea este biserica de la târg (de la piață, în zilele noastre), cu hramul Sf. Treime.

Cumpăna dintre ani se apropie, iar restaurantele și-au pregătit din timp oferta pentru cei care doresc să petreacă revelionul într-o astfel de locație.

Cumpăna dintre ani se apropie, iar restaurantele și-au pregătit din timp oferta pentru cei care doresc să petreacă revelionul într-o astfel de locație.

Echipa Delice, coordonată de Pastry Chef Carmela Dragomir, a participat la prima ediție a Campionatului Național de Cofetari și Patiseri, eveniment organizat de Chefi de România, unde juriul a fost format din specialiști renumiți în domeniu.