Oferta educațională a Școlii Postliceale "Louis Pasteur" Câmpina pentru anul de învățământ 2019-2020

Social (Categoria articolului)

Pentru anul de învățământ 2019-2020, Școala Postliceală "Louis Pasteur" din Câmpina oferă 75 locuri la specializarea asistent medical generalist (cursuri de zi, durata 3 ani) și 25 locuri la specializarea asistent medical de farmacie (cursuri de zi, durata trei ani), ambele specializări fiind acreditate de Ministerul Educației și Cercetării. Înscrierile se primesc până pe 8 septembrie 2019, iar cei interesați se pot adresa la sediul din Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 5, prin e-mail: asamusfr@yahoo.com sau la numerele de telefon 0244.374.942; 0766.284.916; 0766.284.915.

Şcoala "Louis Pasteur" este o instituţie modernă, care răspunde concepţiei de formare a personalului medical şi farmaceutic profesionalizat. Aici există 19 cadre didactice, iar activitatea propriu-zisă se desfăşoară în cele două imobile de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 5, unde se află opt săli de clasă, trei laboratoare, două cabinete, o bibliotecă, 28 de calculatoare pentru elevi. 
De asemenea, şcoala oferă posibilitatea de a reeşalona ratele din taxa de şcolarizare prin întocmirea unui plan financiar conceput după posibilităţile de plată ale elevilor. Odată înscriși la această şcoală, elevii beneficiază de o reducere de 17% din taxa aferentă oricărui curs de formare organizat de Centrul de Formare Profesonală AMUS. Suplimentar, se acordă sprijin absolvenţilor care doresc să îşi exercite profesia în spaţiul Uniunii Europene prin parteneriatele încheiate cu firme de recrutare şi plasare a personalului medical. 
Şcoala „Louis Pasteur” a fost fondată de Asociaţia Mutuală AMUS Franţa-România şi funcţionează la Câmpina de 20 ani pregătind mai întâi asistenţi medicali generalişti, iar apoi şi asistenţi medicali de farmacie. (P)

4083 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • IRINA 24.07.2019 13:42 In ce consta taxa de inscriere? Cat reprezinta aceasta?

Social

1660 vizualizari
18 aug. 2019 20:23

Emoțiile absolvirii pentru promoția 2016-2019 a Școlii Postliceale "Louis Pasteur" din Câmpina

În 2016, aproximativ 60 de tineri porneau pe un drum nou. Unii abia terminaseră liceul, alții aveau diverse meserii și au dorit să se reprofileze, alții voiau, pur și simplu, să-și încerce forțele, să se convingă dacă sunt sau nu pregătiți pentru o astfel de provocare. Cu toții au devenit colegi la Școala Postliceală "Louis Pasteur" din Câmpina și pentru toți au urmat trei ani grei, cu multe încercări, cu momente delicate, dar trei ani frumoși, în familia AMUS. Astăzi, acei tineri au absolvit școala, mai au de susținut examenul final și apoi vor primi diplomele de asistenți medicali generaliști.

2513 vizualizari
18 aug. 2019 10:44

Codul Rutier a fost modificat. Amendă și permis suspendat pentru șoferii care fac "live la volan"

1 comentarii

Guvernul a aprobat, la începutul săptămânii, Ordonanța de Urgență 11/2019 care modifică și completează Codul Rutier. Actul normativ a fost publicat deja în Monitorul Oficial. Potrivit OUG 11, se va interzice ținerea în mână ori folosirea cu mâinile în orice mod a telefonului mobil sau a oricărui dispozitiv mobil prevăzut cu funcția de înregistrare ori redare text, foto sau video, în timpul conducerii pe drumurile publice a unui vehicul aflat în mișcare. Varianta aflată în prezent în vigoare interzice doar folosirea telefoanelor mobile în timpul mersului.

Alte stiri recente

227 vizualizari
20 aug. 2019 12:47

Peste 2 milioane de euro, valoarea echipamentelor medicale achiziționate în 2019 de Spitalul Municipal Câmpina

Din punct de vedere al investițiilor în dotarea cu aparatură medicală, 2019 este un an foarte bun pentru Spitalul Municipal Câmpina. Potrivit managerului Călin Tiu, până acum, din veniturile proprii ale spitalului, au fost achiziționate echipamente medicale extrem de necesare, la toate secțiile, în valoare de aproximativ 1 milion euro. De asemenea, este în curs de derulare achiziția altor echipamente printr-un program al Ministerului Sănătății, cu cofinanțare de 10% de la bugetul local.

307 vizualizari
20 aug. 2019 09:38

Parcul de la Soldat (rămas fără Soldat) încă nu e gata pentru efectuarea recepției tehnice

482 de zile au trecut de când s-a dat ordinul de începere a lucrărilor pentru modernizarea Parcului de la Soldat, rămas între timp și fără... Soldat. Lucrarea ar fi trebuit să fie finalizată în termen de 120 de zile și probabil că va rămâne un exemplu negativ de referință pentru investițiile din Câmpina. Luni, 19 august, în Parcul de la Soldat nu era nici picior de muncitor, asta în condițiile în care mai sunt unele lucruri de făcut, iar recepția lucrării evident că nu a fost realizată.