Sportivii de la Lido Câmpina, aproape de podium în prima etapă a Campionatului Național de Motocros

Sport (Categoria articolului)

Prima etapă a Campionatului Național de Motocros a avut loc sâmbătă, pe circuitul de la Ciolpani, din apropierea Capitalei. Aceasta a fost programată cu întârziere din cauza dificultăților în realizarea programului, dificultăți generate de pandemia de coronavirus.

La etapa de la Ciolpani au paticipat și patru sportivi de la Lido Câmpina, club înființat și condus de Cătălin Duță, fost multiplu campion național și balcanic. Din păcate, la finalul celor două manșe, niciunul dintre sportivii câmpineni nu a reușit să urce pe podium, cel mai aproape aflându-se Sebastian Strechioiu, care a ocupat locul al patrulea la categoria MX1 veterani. A fost categoria la care pe locurile 5 și 6 s-au clasat alți doi câmpineni, Marcel Vișoiu și Alexandru Oprescu, acesta din urmă având o revenire spectaculoasă în arenă după o pauză de mai mulți ani.
De asemenea, la categoria MX2 juniori, clubul câmpinean a fost reprezentat la start de Alin Pandele, care s-a clasat la finalul întrecerii pe locul 8.

4381 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1925 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.

1788 vizualizari
08 iun. 2023 17:50

Liga A Prahova, etapa a 34-a, ultima. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni se încheie campionatul județean Liga A. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

1341 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1652 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.