Sportivii de la Lido Câmpina, aproape de podium în prima etapă a Campionatului Național de Motocros

Sport (Categoria articolului)

Prima etapă a Campionatului Național de Motocros a avut loc sâmbătă, pe circuitul de la Ciolpani, din apropierea Capitalei. Aceasta a fost programată cu întârziere din cauza dificultăților în realizarea programului, dificultăți generate de pandemia de coronavirus.

La etapa de la Ciolpani au paticipat și patru sportivi de la Lido Câmpina, club înființat și condus de Cătălin Duță, fost multiplu campion național și balcanic. Din păcate, la finalul celor două manșe, niciunul dintre sportivii câmpineni nu a reușit să urce pe podium, cel mai aproape aflându-se Sebastian Strechioiu, care a ocupat locul al patrulea la categoria MX1 veterani. A fost categoria la care pe locurile 5 și 6 s-au clasat alți doi câmpineni, Marcel Vișoiu și Alexandru Oprescu, acesta din urmă având o revenire spectaculoasă în arenă după o pauză de mai mulți ani.
De asemenea, la categoria MX2 juniori, clubul câmpinean a fost reprezentat la start de Alin Pandele, care s-a clasat la finalul întrecerii pe locul 8.

4114 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1237 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

2014 vizualizari
07 dec. 2021 22:08

Iarina Cojocaru (Barracuda Câmpina) - trei medalii de bronz la Naționalele de Poliatlon de la Bacău

La Bacău, în perioada 2-4 decembrie, a avut loc Campionatul Național de Poliatlon pentru copii 10-11ani, competiție la startul căreia Câmpina a fost reprezentată de sportiva Iarina Cojocaru, legitimată la clubul de natație Barracuda Câmpina, unde este pregătită chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru.

Alte stiri recente

1 vizualizari
09 dec. 2021 09:22

Noi reacții la intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din Câmpina, lângă Casa cu Grifoni

V-am prezentat până acum punctele de vedere ale majorității partidelor cu reprezentare în Consiliul Local Câmpina (PNL, PSD, USR, PMP, POL) în legătură cu intenția unei firme private de a construi un bloc la doi pași de Primărie, pe terenul pe care s-a aflat cândva grădina de vară. Teren aparținând firmei respective. Am primit la redacție și alte reacții, de această dată din partea președintelui Partidului Prahova în Acțiune - Daniel Ioniță și din partea consilierului local Cezar Grama (Partidul Verde).

18 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.