Sportivii de la Motors House Racing Câmpina vor concura în anul 2023 în Campionatul Național de Anduranță

Sport (Categoria articolului)

Noul sezon de automobilism se apropie de start, iar clubul câmpinean Motors House Racing a făcut un pas înainte, astfel că în anul 2023 va participa la întrecerile din cadrul Campionatului Național de Anduranță.

După performanțele remarcabile din sezonul precedent, la finalul căruia sportivii de la Motors House Racing Câmpina au adunat trei titluri de campioni naționali și două locuri III, în anul 2023 se trece la nivelul următor de performanță, în cadrul Campionatului Național de Anduranță, acolo unde vor concura în două echipaje: Bogdan Ariciu și Adrian Vintilă, pe un VW Golf, cu numărul de concurs 777, iar Radu Ariciu și Valentin Crețu, pe un Ford Focus, cu numărul de concurs 59.
Clubul câmpinean și-a propus încă de la înființare să urce pas cu pas în automobilismul românesc, așa că după evoluția de excepție din sezonul precedent, pasul făcut acum spre Campionatul Național de Anduranță vine firesc, ca o trecere la nivelul următor, spre satisfacția iubitorilor acestui sport din Câmpina și nu numai.
”Pentru noi este împlinirea unui vis, dar și a unei promisiuni făcute atât celor care iubesc acest sport, autorităților locale, dar și tuturor celor care ne-au sprijinit în sezonul precedent și sperăm să nu fie alături și în continuare. Ne-am bucura să avem alături un număr cât mai mare de susținători, chiar de la prima etapă a Campionatului Național de Anduranță, care va avea loc pe 1 și 2 aprilie, pe circuitul Motorpark Romania, de la Adâncata, județul Ialomița, un circuit care are o lungime de 4,129km”, ne-a declarat Valentin Crețu, vicepreședintele clubului Motors House Racing Câmpina.
Așadar, prima etapă a noului sezon va avea lco pe 1-2 aprilie, întregul sezon cuprinzând încă patru etape - 13-14 mai, pe circuitul Motorpark România, de la Adâncata, 24-25 iunie și 22-23 iulie, pe circuitul Transilvania Motor Ring, de la Cerghid - Mureș, ultima etapă fiind programată pe circuitul de la Adâncata, pe 30 septembrie și 1 octombrie 2023.

2676 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

570 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

551 vizualizari
23 sept. 2023 14:03

Handbal feminin, juniori III. CSO Mizil - CS Câmpina 19-35

După o primă etapă în care nu au mai jucat, adversarele, echipa Academia Junior Ploiești, restrăgându-se din campionat, handbalistele de la CS Câmpina au debutat în campionatul național de Juniori III, feminin, cu un meci în deplasare, în fața formației CSO Mizil.

Alte stiri recente

620 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

837 vizualizari
23 sept. 2023 13:17

Trei tineri din Voluntari depistați de polițiștii câmpineni, după ce ar fi făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.