Sportivii de la Motors House Racing Câmpina vor concura în anul 2023 în Campionatul Național de Anduranță

Sport (Categoria articolului)

Noul sezon de automobilism se apropie de start, iar clubul câmpinean Motors House Racing a făcut un pas înainte, astfel că în anul 2023 va participa la întrecerile din cadrul Campionatului Național de Anduranță.

După performanțele remarcabile din sezonul precedent, la finalul căruia sportivii de la Motors House Racing Câmpina au adunat trei titluri de campioni naționali și două locuri III, în anul 2023 se trece la nivelul următor de performanță, în cadrul Campionatului Național de Anduranță, acolo unde vor concura în două echipaje: Bogdan Ariciu și Adrian Vintilă, pe un VW Golf, cu numărul de concurs 777, iar Radu Ariciu și Valentin Crețu, pe un Ford Focus, cu numărul de concurs 59.
Clubul câmpinean și-a propus încă de la înființare să urce pas cu pas în automobilismul românesc, așa că după evoluția de excepție din sezonul precedent, pasul făcut acum spre Campionatul Național de Anduranță vine firesc, ca o trecere la nivelul următor, spre satisfacția iubitorilor acestui sport din Câmpina și nu numai.
”Pentru noi este împlinirea unui vis, dar și a unei promisiuni făcute atât celor care iubesc acest sport, autorităților locale, dar și tuturor celor care ne-au sprijinit în sezonul precedent și sperăm să nu fie alături și în continuare. Ne-am bucura să avem alături un număr cât mai mare de susținători, chiar de la prima etapă a Campionatului Național de Anduranță, care va avea loc pe 1 și 2 aprilie, pe circuitul Motorpark Romania, de la Adâncata, județul Ialomița, un circuit care are o lungime de 4,129km”, ne-a declarat Valentin Crețu, vicepreședintele clubului Motors House Racing Câmpina.
Așadar, prima etapă a noului sezon va avea lco pe 1-2 aprilie, întregul sezon cuprinzând încă patru etape - 13-14 mai, pe circuitul Motorpark România, de la Adâncata, 24-25 iunie și 22-23 iulie, pe circuitul Transilvania Motor Ring, de la Cerghid - Mureș, ultima etapă fiind programată pe circuitul de la Adâncata, pe 30 septembrie și 1 octombrie 2023.

2863 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1557 vizualizari
21 feb. 2024 19:35

CS Câmpina a câștigat en-fanfare etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

1 comentarii

După o primă zi cu meciuri atractive, turneul final al etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV a continuat miercuri, 21 februarie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Câmpina, cu ultimele partide - semifinalele și finalele.

817 vizualizari
21 feb. 2024 06:36

Meciuri atractive în prima zi a etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

Sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a găzduit marți, 20 februarie, jocurile din cadrul a două grupe din etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV.

Alte stiri recente

584 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

169 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

1 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.