CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Sportivii de la Motors House Racing Câmpina vor concura în anul 2023 în Campionatul Național de Anduranță

- Sport -

Sportivii de la Motors House Racing Câmpina vor concura în anul 2023 în Campionatul Național de Anduranță

Noul sezon de automobilism se apropie de start, iar clubul câmpinean Motors House Racing a făcut un pas înainte, astfel că în anul 2023 va participa la întrecerile din cadrul Campionatului Național de Anduranță.

După performanțele remarcabile din sezonul precedent, la finalul căruia sportivii de la Motors House Racing Câmpina au adunat trei titluri de campioni naționali și două locuri III, în anul 2023 se trece la nivelul următor de performanță, în cadrul Campionatului Național de Anduranță, acolo unde vor concura în două echipaje: Bogdan Ariciu și Adrian Vintilă, pe un VW Golf, cu numărul de concurs 777, iar Radu Ariciu și Valentin Crețu, pe un Ford Focus, cu numărul de concurs 59.
Clubul câmpinean și-a propus încă de la înființare să urce pas cu pas în automobilismul românesc, așa că după evoluția de excepție din sezonul precedent, pasul făcut acum spre Campionatul Național de Anduranță vine firesc, ca o trecere la nivelul următor, spre satisfacția iubitorilor acestui sport din Câmpina și nu numai.
”Pentru noi este împlinirea unui vis, dar și a unei promisiuni făcute atât celor care iubesc acest sport, autorităților locale, dar și tuturor celor care ne-au sprijinit în sezonul precedent și sperăm să nu fie alături și în continuare. Ne-am bucura să avem alături un număr cât mai mare de susținători, chiar de la prima etapă a Campionatului Național de Anduranță, care va avea loc pe 1 și 2 aprilie, pe circuitul Motorpark Romania, de la Adâncata, județul Ialomița, un circuit care are o lungime de 4,129km”, ne-a declarat Valentin Crețu, vicepreședintele clubului Motors House Racing Câmpina.
Așadar, prima etapă a noului sezon va avea lco pe 1-2 aprilie, întregul sezon cuprinzând încă patru etape - 13-14 mai, pe circuitul Motorpark România, de la Adâncata, 24-25 iunie și 22-23 iulie, pe circuitul Transilvania Motor Ring, de la Cerghid - Mureș, ultima etapă fiind programată pe circuitul de la Adâncata, pe 30 septembrie și 1 octombrie 2023.


07 Mar 2023 20:19 3050 vizualizari


Comentarii


357 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
503 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
531 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
794 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV