CONTACT

Percheziții DNA la președintele CJ Prahova - Iulian Dumitrescu. Acuzații de luare de mită și fals în declarații

- Actualitate -

Percheziții DNA la președintele CJ Prahova - Iulian Dumitrescu. Acuzații de luare de mită și fals în declarații

UPDATE 2 - DNA a transmis un comunicat în care se precizează: Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și fals, săvârșite în perioada 2020 - prezent, de către funcționari publici în legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu. Sunt efectuate percheziții domiciliare în 19 locații situate pe raza municipiului București și a județelor Ilfov și Prahova, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.
UPDATE 1 - Iulian Dumitrescu a reacționat pe pagina sa de Facebook în urmă cu puțin timp: „În urma speculaţiilor apărute public, vreau să fac următoarele precizări: Pun la dispoziţia procurorilor toate informaţiile şi datele de care au nevoie. Colaborez cu instituţiile statului pentru a lămuri cât mai repede această situaţie. Nu mă voi ascunde în spatele vreunei funcţii politice sau administrative. În momentul în care se va finaliza această fază a anchetei, voi comunica transparent opiniei publice despre cele întâmplate. Nu am nimic de ascuns”.

Procurorii DNA efectuează, în sceastă dimineață, 16 percheziții la domiciliul președintelui Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, și la membri ai familiei acestuia. Potrivit G4Media, care citează surse judiciare, Iulian Dumitrescu este suspectat de luare de mită și fals în declarații alături de alte persoane.
Ancheta DNA ar viza modul de acordare al contractului pentru realizarea drumului de centură din Mizil. Conform G4Media, Iulian Dumitrescu ar urma să fie dus la sediul central al DNA pentru audieri după efectuarea perchezițiilor domiciliare, care vizează inclusiv reședința din cartierul de lux Stejarii din nordul Capitalei, în care Dumitrescu ar avea un apartament de 800 de mp, pentru care ar plăti o chirie lunară de 6.000 de euro. Iulian Dumitrescu este unul dintre cei patru prim-vicepreședinți ai PNL. A fost senator timp de trei mandate, este președintele CJ Prahova și al PNL Prahova. Vom reveni.


01 Feb 2024 09:35 1744 vizualizari


Comentarii






  • 02.02.2024 09:51 Grigore Urecheatu Ca sa parafrazam ..: ,, Asta e orasul meu ” ...si da , are dreptate !
  • 02.02.2024 09:00 d.mihai@yahoo.com Dragos_Normal ca a sustinut pasajul; cred ca era unul din urmatoarele tunuri pe care preconiza ca le va da. Acum se justifica inversunarea primarului Moldoveanu (deh, prietenul la nevoie se cunoaste) in sustinerea proiectului cu pasajul. Nu s-a lasat pana cand acest proiect aberant a fost votat. Sa speram ca justitia isi va face datoria si nu va ramane totul un simplu balon de sapun ca in multe alte cazuri.
  • 02.02.2024 06:29 Dragos Omul care a distrus PNL Prahova, PNL Campina si a va reuși sa transforme orașul din fief PNL în orice altceva. Ba mai mult, a susținut inițiativa aia ... cu metroul (pardon, pasajul subteran)!
  • 01.02.2024 12:58 Florea Constantin Cam târziu.
  • 01.02.2024 11:53 diss Altul care nu a făcut nimic în viață, are o avere incredibilă și este , bineînțeles, nevinovat.Unde ești tu Țepeș Doamne?
1928 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2010 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2220 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2061 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV