Un bărbat de 50 de ani a fost desfigurat de un urs în pădurea de lângă Telega

Actualitate (Categoria articolului)

Un bărbat de 50 de ani a trecut prin clipe de groază în această după-amiază, după ce a fost atacat de un urs în pădurea din apropierea comunei Telega.

Mai mulți localnici l-au adus pe bărbatul rănit grav spre punctul de întâlnire cu pompierii de la SMURD, care, la rândul lor, au mers aproximativ trei kilometri pe jos pentru a-l prelua pe bărbat. Acesta are 50 de ani, este conștient și prezintă plagă facială dreapta cu maxilarul rupt, ureche stânga ruptă și plagă la nivelul femurului stâng cu suspiciune de fractură. Bărbatul a fost coborât până la ambulanță și transportat la spital. Vom reveni.

8547 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Scarlatescu Vasile 08.09.2021 09:00 Autoritățile locale ce fac?! În curând localnicii se vor trezi cu urșii la ușă, intră peste ei în case.

Actualitate

32 vizualizari
13 aug. 2022 17:26

Numărul șoferilor prinși ”sub influența substanțelor psihoactive” a crescut alarmant la Câmpina. Care ar fi explicațiile?

În ultimele luni, numărul șoferilor depistați de polițiști ”sub influența substanțelor psihoactive”, inclusiv în Câmpina, dar nu numai, a crescut alarmant. Tot mai mulți câmpineni ne-au întrebat care sunt explicațiile acestei ”inflații”. Vom încerca în rândurile următoare să explicăm situația...

2789 vizualizari
13 aug. 2022 11:23

Autoarea accidentului care a șocat Câmpina pe 7 aprilie 2022, a fost trimisă în judecată pentru ucidere din culpă

1 comentarii

Pe 7 aprilie 2022, Câmpina era cutremurată de vestea producerii unui accident pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Forestier, chiar pe Bulevardul Carol I. În accident era ucis pe loc tânărul Paul Alexandru Dragomir, 17 ani, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din localitate.

Alte stiri recente

507 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)

2045 vizualizari
12 aug. 2022 16:40

În perioada 13-15 august, dublu eveniment la Breaza: festival folcloric și târg de artă meșteșugărească și culinară

La Breaza, în Parcul ”Constantin Brâncoveanu”, va avea loc în perioada 13-15 august 2022 un dublu eveniment: a XVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Calabreaza” și ediția a doua a Târgului de Artă Meșteșugărească și Culinară.