Primăria Câmpina are acum dovada unei lucrări proaste!

Actualitate (Categoria articolului)

Scriam în urmă cu câteva zile despre bătaia de joc a Primăriei Câmpina la adresa comunității, odată cu crearea unei limbi de trotuar în mijlocul unor intersecții cu scopul de a crea câteva locuri de parcare. Nu ne așteptam ca atât de repede să avem dovada că lucrarea nu este doar urâtă, ci și foarte prost gândită.

A fost de ajuns o singură ploaie, e drept de câteva ore, pentru a se demonstra ca porțiunea respectivă de trotuar este atât de prost realizată încât a devenit cadrul ideal pentru ditamai băltoaca. Astfel, la intersecția B-dului Carol I cu Strada Maramureș avem imaginile pe care le vedeți. Vă place, domnilor din Primăria Câmpina?

8037 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Pescarul amator 12.08.2016 11:53 Uraaaa! Dacă taxa pentru pescuit nu este prea mare, îmi iau un scăunel și cobor din bloc la o partidă de pescuit. Pescuit la muscă! De ce la muscă? Pentru că este o lucrare de ...! Hi hi hi!
  • ion enescu 12.08.2016 13:58 Pentru aceste lucrări când vor fi chemați la DNA conducerea municipiului Câmpina. ...la fel ca și prmaru

Actualitate

1604 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

780 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

0 vizualizari
16 apr. 2024 10:58

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), campion european la karate SKDUN

La Debrecen, în Ungaria, s-au desfășurat, în perioada 12-14 aprilie 2024, Campionatul European de Karate SKDUN și Cupa Europei SKDUN. Din lotul național al României, prezent la Debrecen, au făcut parte și doi sportivi câmpineni, de la Clubul AIKO. Este vorba despre Rareș Hodoiu și Alexandru Petre, iar rezultatele lor sunt excepționale la o competiție de un asemenea nivel.

172 vizualizari
15 apr. 2024 21:03

Două clasări pe podium pentru sportivii de la Lido în etapa de la Zărnești a Campionatului Național de Motocros

Pe circuitul de la Zărnești, într-un cadru natural extrem de pitoresc, a avut loc în week-end etapa a doua a Campionatului Național de Motocros, la startul căreia s-au aliniat și mai mulți sportivi de la clubul câmpinean Lido.