Primăria Câmpina are acum dovada unei lucrări proaste!

Actualitate (Categoria articolului)

Scriam în urmă cu câteva zile despre bătaia de joc a Primăriei Câmpina la adresa comunității, odată cu crearea unei limbi de trotuar în mijlocul unor intersecții cu scopul de a crea câteva locuri de parcare. Nu ne așteptam ca atât de repede să avem dovada că lucrarea nu este doar urâtă, ci și foarte prost gândită.

A fost de ajuns o singură ploaie, e drept de câteva ore, pentru a se demonstra ca porțiunea respectivă de trotuar este atât de prost realizată încât a devenit cadrul ideal pentru ditamai băltoaca. Astfel, la intersecția B-dului Carol I cu Strada Maramureș avem imaginile pe care le vedeți. Vă place, domnilor din Primăria Câmpina?

7813 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Pescarul amator 12.08.2016 11:53 Uraaaa! Dacă taxa pentru pescuit nu este prea mare, îmi iau un scăunel și cobor din bloc la o partidă de pescuit. Pescuit la muscă! De ce la muscă? Pentru că este o lucrare de ...! Hi hi hi!
  • ion enescu 12.08.2016 13:58 Pentru aceste lucrări când vor fi chemați la DNA conducerea municipiului Câmpina. ...la fel ca și prmaru

Actualitate

705 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2126 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

3306 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.

1709 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)