CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Noapte grea în mai multe localități din Prahova din cauza inundațiilor

- Social -

Noapte grea în mai multe localități din Prahova din cauza inundațiilor

UPDATE ORA 9.00 - În această dimineață, se intervine pentru înlăturarea efectelor negative ale inundațiilor în localitățile Cornu, Berceni, Tomșani, Valea Călugărească, Bucov, Bărcănești, Vălenii de Munte și Ploiești. Pe cursul inferior al râului Teleajen, în localitățile Balta Doamnei și Râfov, se monitorizează în permanență nivelul apei, deoarece pe alocuri s-a depășit deja cota de pericol.

Ploile torențiale din ultimele 24 de ore au creat multe probleme în Prahova. Pompierii de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență au intervenit noaptea trecută pentru a evacua apa din mai multe locuințe, curți și beciuri, dar și de pe carosabil, în unele zone.

Iată unde au existat cele mai multe probleme, potrivit bilanțului transmis în această dimineață de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie:
- opt case inundate (la Ploiești, Băicoi, Dumbrăvești, Urlați și Podenii Noi)
- 25 de curți și grădini inundate (Ploiești, Ariceștii Rahtivani, Bărcănești, Berceni, Blejoi, Măgurele, Măneciu, Boldești Scăieni, Urlați, Vălenii de Munte, Podenii Noi, Valea Călugărească și Vărbilău).
Pe DN1B, în zona comunei Tomșani, sat Loloiasca, pe o distanță de aproximativ 1,5 km, s-a circulat cu dificultate din cauza apei de pe carosabil.
Vă reamintim că Administrația Națională de Meteorologie a emis ieri o avertizare de cod portocaliu de precipitații pentru mai multe județe din țară, printre care și Prahova. Avertizarea a intrat în vigoare aseară, la ora 18.00 și este valabilă până în această seară, la ora 20.00. Potrivit ANM, se vor cumula cantități de apă de vor depăși 50-60 l/mp, pe alocuri ajungându-se până la 90 l/mp.


12 Oct 2016 08:04 5525 vizualizari


Comentarii


151 vizualizari 22 Jul 2024 21:41 Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Luni, 9 septembrie, vor începe cursurile noului an școlar, a anunțat Ministerul Educației. Noul an școlar va avea cinci module, iar calendarul integral arată astfel:

citeste mai mult
592 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
578 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
322 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV