Incendiu violent la Provița de Jos. Un bărbat de 34 de ani se zbate între viață și moarte

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat de medici, în jurul orei 21.40 fiind declarat decesul acestuia. În paralel cu încercările de salvare a tânărului, pompierii au reușit stingerea incendiului. De asemenea, autoritățile au revenit asupra vârstei victimei. Bărbatul avea doar 28 de ani.

Luni seara, în jurul orei 21.00, pompierii din cadrul ISU Prahova au fost alertați în privința unui incendiu violent care a izbucnit la o casă din comuna Provița de Jos. Mai mult, la sosirea pompierilor la fața locului, vecinii scoseseră din casa în flăcări un bărbat în vârstă de 34 de ani, pe care - la acest moment - medicii încearcă să-l salveze.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, incendiul se manifestă violent la întreaga locuință, pe o suprafață de aproximativ 100mp. La locul acestui nefericit eveniment, ISU Prahova a deplasat trei echipaje de stingere și o ambulanță SMURD. Bărbatul de 34 de ani, scos de vecini din casa în flăcări, a fost preluat de echipajul medical și se fac eforturi pentru a fi salvat. Cel mai probabil, tânărul s-a intoxicat cu monoxid de carbon.
Vom reveni cu detalii în cel mai scurt timp.

(Foto cu caracter ilustrativ)

8927 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

3149 vizualizari
02 iun. 2020 09:50

Războiul pentru ”turnul înclinat” a parcurs o nouă etapă. Primăria Câmpina a câștigat un proces, dar victoria finală este încă departe

1 comentarii

În cursul anului 2017, odată cu modificarea legislației, Consiliul Local Câmpina a aprobat două hotărâri care au stat la baza demarării demersurilor pentru exproprierea ”turnului înclinat”, clădirea din centrul Câmpinei, începută în anul 1997, abandonată în anul 2003 și care aparține societății Erin SRL. Reprezentanții acestei firme au amenințat încă de atunci, din 2017, cu atacarea în instanța de contencios administrativ a celor două hotărâri ale Consiliului Local. S-au ținut de cuvânt. Procesul s-a finalizat recent și Erin SRL a pierdut.

3051 vizualizari
01 iun. 2020 20:54

Un nou accident în Câmpina, la intersecția străzilor Ana Ipătescu și Maramureș. Ce măsuri vor să ia autoritățile

3 comentarii

Luni după-amiază, cu ceva mai mult de o oră înaintea producerii accidentului de pe Strada Mihail Kogălniceanu (detalii - AICI) din Câmpina, la câteva sute de metri, la intersecția străzilor Ana Ipătescu și Maramureș a avut loc un alt accident de circulație. Intersecția aceasta tinde să devină noul punct roșu pe harta accidentelor din Câmpina, fiind al doilea eveniment rutier în ultimele patru zile produs în condiții aproape similare.

Alte stiri recente

1868 vizualizari
02 iun. 2020 19:20

Câmpina, Cartierul Slobozia. Un copac s-a prăbușit peste o mașină, două persoane fiind rănite

UPDATE - În zona unde a avut loc incidentul, la fiecare ploaie însemnată se adună o cantitate mare de apă. După ploile din ultimele zile, în zonă s-a produs o ușoară alunecare de teren care a afectat mai mulți copaci. Unul dintre aceștia s-a prăbușit astăzi peste mașina aflată în mers.

Un copac s-a prăbușit pentru un autoturism aflat în mers, iar cele două persoane din mașină au fost rănite. Incidentul s-a petrecut marți după-amiază, în jurul orei 18.30, în Cartierul Slobozia din municipiul Câmpina, în zona În Luncă.

1684 vizualizari
02 iun. 2020 13:47

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 2 iunie

1 comentarii

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.