CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

O tânără remarcabilă - Ana Maria Răducan, originară din Brebu, elevă la Câmpina, studentă la Cluj-Napoca, bursieră în Japonia, asistent-profesor în Danemarca

- Social -

Ana Maria Răducan este o tânără în care se denotă o forță incredibilă și o dorință imensă de cunoaștere, de experimentare, de învățare. Originară din comuna Brebu, a absolvit Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina și apoi Facultatea de Litere (Secția engleză - japoneză) din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. A fost bursieră la Kobe, în Japonia, a fost voluntar la o școală din Cipru, apoi asistent-profesor la o școală particulară din Danemarca. A revenit acasă, la Brebu, unde este profesor de limba engleză și unde vrea să pună în practică multe dintre lucrurile pe care le-a învățat ca voluntar pe meleaguri străine. Povestea ei poate fi o lecție de viață pentru fiecare dintre noi.

Ana Maria Răducan a fost invitata noastră la Câmpinatv.ro, la o emisiune care s-a dorit a fi mai mult o discuție liberă despre voluntariat, despre cunoaștere și autocunoaștere în vederea dezvoltării personale, despre sistemul de învățământ - al nostru și al altora, despre cum să pui în aplicare la noi ceea ce ai învățat de la alții, despre proiecte frumoase și... speranță.
În Danemarca a stat un an și nu i-a fost ușor să se adapteze oamenilor și sistemului de învățământ dintr-o țară nordică, așa cum ușor nu a fost nici drumul: a mers în Danemarca pe bicicletă. Șase săptămâni a durat acest drum la dus și două luni la întors, o experiență incredibilă pentru Ana Maria, pe care nu o regretă, pe care ar repeta-o oricând și despre care ne-a vorbit cu emoție și încântare. Jurnalul ei stă mărturie despre ce a însemnat acest drum și speră ca într-o bună zi acest jurnal să devină o carte. (video)
După experiența drumului, după anul în care a fost asistent profesor în Danemarca, Ana Maria consideră că a revenit acasă... alt om. Și pune în practică proiecte interesante, destinate copiilor și tinerilor din Brebu. Festivalul de Creație și Recreație este un astfel de proiect pentru copiii care vor să-și descopere talentele și să experimenteze lucruri noi.
Urmăriți emisiunea cu Ana Maria Răducan și vă asigurăm că veți descoperi o tânără minunată, cu o poveste frumoasă, care merită auzită.


01 Apr 2021 10:35 13532 vizualizari


Comentarii


702 vizualizari 23 Jun 2024 17:29 Anunțul Primăriei Câmpina privind acordarea tichetelor sociale pentru nou-născuți

Anunțul Primăriei Câmpina privind acordarea tichetelor sociale pentru nou-născuți

Primăria municipiului Câmpina a dat publicității un anunț privind acordarea sprijinului material pe bază de tichete sociale pe suport electronic pentru cuplurile mamă - nou-născut, conform prevederilor OUG nr. 34/2024, în cadrul Programului Incluziune și Demnitate Socială.

citeste mai mult
788 vizualizari 21 Jun 2024 12:01 Oferta educațională a Școlii Sanitare Postliceale ”Louis Pasteur” pentru anul școlar 2024-2025

Oferta educațională a Școlii Sanitare Postliceale ”Louis Pasteur” pentru anul școlar 2024-2025

Din 3 iunie au început înscrierile pentru anul școlar 2024-2025 la Școala Sanitară Postliceală ”Louis Pasteur” Câmpina. 

citeste mai mult
1396 vizualizari 20 Jun 2024 21:54 Ceremonie de absolvire la Școala Sanitară Postliceală ”Dr. Dinu” din Câmpina

Ceremonie de absolvire la Școala Sanitară Postliceală ”Dr. Dinu” din Câmpina

Pe scena Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina a avut loc joi, la orele prânzului, ceremonia de absolvire a unei noi promoții a Școlii Sanitare Postliceale ”Dr. Dinu”.

citeste mai mult
1648 vizualizari 18 Jun 2024 23:26 Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

La inițiativa Asociației Părinților Elevilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina, marți, 18 iunie 2024, a avut loc premierea olimpicilor din această instituție de învățământ.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV