”Invitație la lectură”, atelier de creație la Școala ”Ion Câmpineanu” în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor

Eveniment (Categoria articolului)

În cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, Școala ”Ion Câmpineanu” a fost gazda unui atelier de creație intitulat ”Invitație la lectură”.

Au participat elevi de la mai multe școli din Câmpina - Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, Școala Centrală, Școala ”Al.I. Cuza” și, desigur, Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”.
Elevii din ciclul primar au avut de realizat semne de carte după lectura unei poezii de Mihai Eminescu - ”Somnoroase păsărele”, pentru cei din clasele a I-a și a II-a, și ”Ce te legeni?”, pentru cei din clasele a III-a și a IV-a. De asemenea, copiii din ciclul gimnazial au avut de realizat un jurnal de lectură prin tehnica scrapbooking - prin care se organizează și decorează fotografii, hârtii decorative sau decupaje în paginile unui album tematic.
Au fost ore frumoase pe care copiii le-au petrecut într-un mod diferit față de ceea ce fac în mod obișnuit la școală, iar la final, cu toții au fost premiați.

1955 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1301 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1261 vizualizari
07 dec. 2023 06:49

Concert de orgă la Biserica Romano-Catolică "Sfântul Anton de Padova" din Câmpina, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

La Biserica Romano-Catolică "Sf. Anton de Padova" din municipiul Câmpina va avea loc și la acest sfârșit de an tradiționalul concert de orgă organizat în colaborare cu Societatea Filarmonică din Câmpina. Evenimentul se va desfășura miercuri, 27 decembrie 2023, de la ora 17.00. Intrarea este liberă.

Alte stiri recente

586 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

670 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.