CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Alin Moldoveanu a prezentat investițiile în infrastructura din educație și cultură și a lansat un atac extrem de dur la adresa opozanților săi politici

- Politică -

Alin Moldoveanu a prezentat investițiile în infrastructura din educație și cultură și a lansat un atac extrem de dur la adresa opozanților săi politici

În cadrul unei noi emisiuni electoral, Alin Moldoveanu, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie, a prezentat investițiile realizate în infrastructura din educație și din cultură, în mandatul care se finalizează și a lansat un atac fără precedent la adresa opozanților săi politici - PSD, PMP și Partidul Câmpina Curată.

”Sunt singurul primar din Câmpina care a realizat o grădiniță cu program prelungit, o creșă, o sală de sport cu tribună, dar și modernizarea sălilor de spectacole de la Casa de Cultură și Casa Tineretului”, a început Alin Moldoveanu discursul său. După care, rapid, a trecut la un atac foarte dur la adresa partidelor care, în opinia sa, se opun dezvoltării Câmpinei - PSD, PMP și Partidul Câmpina Curată. ”Nu puteți să luați niciodată ceea ce am făcut eu în calitate de primar, cu echipa mea din primărie și cu acei consilieri care au votat, pentru că trebuie să spun acest lucru de fiecare dată, ei, cartelul PSD, PMP și, mai nou, Partidul Câmpina Curată, nu au votat bugetul, deci nu au votat toate aceste investiții realizate de mine. Bun, nu votați bugetul dar ce aveți cu căldura din școli, cu indemnizațiile persoanelor cu handicap, cu iuminatul public, cu proiectele cu fonduri europene?!”

Material electoral realizat la comanda PNL Prahova, CMF 21240015


22 May 2024 18:35 2348 vizualizari


Comentarii


  • 23.05.2024 14:53 MIRCEA ION Felicitari si tot inainte ! Campinenii apreciaza ...
5103 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
3949 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1828 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2089 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV