CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Noile uniforme ale Poliției Române, prezentate oficial la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina

- Actualitate -

Noile uniforme ale Poliției Române, prezentate oficial la Școala de Agenți de Poliție

Noile uniforme ale Poliției Române au fost prezentate oficial astăzi, 27 octombrie, la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina. A fost un moment special, desfășurat pe fundalul pregătirilor pentru ceremonia de absolvire de mâine. Practic, promoția octombrie 2022 a Școlii de Poliție va fi prima care va purta noua uniformă încă din prima zi de muncă efectivă.

Poliția Română poartă uniforma actuală încă din anul 2002, deci de 20 de ani. În ultimii ani s-a vorbit despre o posibilă schimbare a uniformei, mai ales la solicitarea sindicatelor polițiștilor, dar iată că acest lucru se întâmplă abia acum. Câțiva elevi din promoția care mâine va avea ceremonia de absolvire a prezentat noua uniformă, de fapt, noile uniforme, pentru că vorbim despre ținute de vară, de primăvară-toamnă, de iarnă, ținute de ceremonie și ținute de activitate operativă.
Din punctul de vedere al tuturor celor cu care am stat de vorbă - directorul Școlii de Poliție, comisar șef dr. Vasile Tache, elevii Georgiana Anamaria Preda și Eduard Mina Ciobanu (șeful de promoție), Vasile Zelca, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual - noile uniforme sunt mult mai comode, mai practice, asigură un confort termic sporit și o mai bună mobilitate. Același lucru se poate spune și despre încălțăminte, renunțându-se, spre bucuria polițiștilor, la pantofii clasici (la uniforma "din stradă"), în favoarea unor pantofi sport mult mai comozi, mai practici. Acum, rămâne de văzut dacă și calitatea materialelor folosite la noile uniforme este bună, iar încălțămintea nu este doar comodă, ci și trainică. Uniformele polițiștilor vor fi schimbate treptat, astfel încât, până în 2024, întreaga Poliție Română să poarte noul echipament. În prezent, în România există aproximativ 55.000 de polițiști.


27 Oct 2022 19:02 5321 vizualizari


Comentarii


  • 29.10.2022 15:33 Coco Chanel Sunt uniforme facute pentru BMW-uri.Cand au fugit astia,cand au gandit,cand si-au facut treaba in slujba cetateanului?Ei sunt aparatul de represiune,alaturi de jandarmi si justitie sunt privilegiatii societatii,cu pensii speciale.
  • 27.10.2022 21:09 Ciricliul Unde sunt facute uniformele astea ma? In China? Ma uit la pantalonii baietilor aia si sunt strimti de abia pot respira. Poate ei sa stea jos, sa alearga in ei? Le trebuie ceva mai lejer, sa se poate misca nu sa stea asa in picioare ca sperietoarele.
2082 vizualizari 24 Jul 2024 23:14 Peste 5,5 milioane lei din bugetul local al Câmpinei pentru trei proiecte cu fonduri europene, nefinalizate la timp

Peste 5,5 milioane lei din bugetul local al Câmpinei pentru trei proiecte cu fonduri europene, nefinalizate la timp

Joi, 25 iulie, de la ora 11.00, primarul Alin Moldoveanu i-a convocat pe consilierii locali într-o ședință extraordinară, care cu siguranță va provoca multe discuții.

citeste mai mult
546 vizualizari 24 Jul 2024 20:17 Joi, 25 iulie, în Câmpina se vor auzi focuri de armă. E doar un exercițiu al Jandarmeriei

Joi, 25 iulie, în Câmpina se vor auzi focuri de armă. E doar un exercițiu al Jandarmeriei

În cursul zilei de joi, 25 iulie, între orele 9.00 și 14.00, la Câmpina este planificat un exercițiu al Inspectoratului Județean al Jandarmeriei, care va avea loc în interiorul unității de jandarmi din sudul Câmpinei, vis-a-vis de Complexul comercial Lidl.

citeste mai mult
1928 vizualizari 24 Jul 2024 13:30 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
1749 vizualizari 24 Jul 2024 12:45 Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

Admitere 2024 - 607 locuri ocupate și 37 locuri rămase libere la liceele câmpinene după prima etapă a repartizării computerizate

644 locuri au fost disponibile la liceele câmpinene pentru admiterea 2024, învățământ de zi, iar 607 dintre acestea au fost ocupate după prima etapă a repartizării computerizate.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV