Imagini de la cititori. Câmpina, "spectacol" de gunoaie pe scena de la ”Fântâna cu cireși”

Actualitate (Categoria articolului)

Pentru că spiritul civic se manifestă și la Câmpina din ce în ce mai puternic, o dovadă fiind succesul primei ediții a campaniei ”Câmpina curată”, dar și pentru că vrem să implicăm toți oamenii de bună credință în viața comunității noastre am decis să inițiem o nouă rubrică - ”Imagini de la cititori” - prin care ne propunem să dezvoltăm spiritul civic și critic al câmpinenilor. Astfel, dacă sunteți martorul unui eveniment sau surprindeți un instantaneu care credeți că poate deveni o știre, vă invităm să ne trimiteți fotografia / fotografiile sau imaginile video pe whatsapp la numărul 0733.388.425.

Până va deveni o obișnuință pentru câmpineni să ne transmită instantaneele lor, vom folosi imaginile postate de câmpineni pe rețelele de socializare. Astfel, de pe contul Pma Mihai, pe Facebook a fost postată această imagine care vorbește de la sine despre indolența unor oameni care au ales să petreacă la ”Fântâna cu cireși”. Numai că, după ce au făcut, probabil, un grătar în apropierea scenei pe care au și mâncat, nu au crezut de cuviință să-și strângă și resturile. Este trist, extrem de trist că la numai câteva zile după ce mai mulți oameni s-au chinuit să strângă gunoaiele, tu - oricine ai fi - să lași asemenea mizerie în urma ta!

Vă reamintim că așteptăm imagini surprinse de dumneavoastră prin oraș, fie că este vorba de aruncarea gunoaielor sau orice altă atitudine ori faptă care considerați că încalcă normele de bună conviețuire socială. Haideți, împreună, să facem din Câmpina un oraș mai frumos din toate punctele de vedere!

3583 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1649 vizualizari
25 ian. 2022 22:01

Când ar putea Spitalul Municipal Câmpina să reînceapă să trateze și pacienți non-COVID?

Dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina, a fost invitatul nostru la o emisiune în cadrul căreia am discutat despre situația actuală a celei mai importante unități medicale din localitate.

2124 vizualizari
25 ian. 2022 17:53

Băutura și viteza, principalele cauze generatoare de... dosare penale la Câmpina

În ultimele zile, poilițiștii câmpineni au avut de rezolvat o serie de cauze privind circulația rutieră. 

Alte stiri recente

1649 vizualizari
25 ian. 2022 21:07

Cabinetele medicilor de familie din zona Câmpinei, unde se pot efectua gratuit teste COVID

Prefectura Prahova a anunțat astăzi care sunt cei 91 de medici de familie din județ la cabinetele cărora se pot efectua gratuit teste COVID-19, indiferent dacă solicitantul este sau nu pe lista de pacienți a medicului respectiv.

1810 vizualizari
25 ian. 2022 20:16

O nouă întâlnire în cadrul Proiectului ”Școala a doua șansă”, finanțat cu fonduri europene

În luna septembrie a anului trecut vă informam despre începerea unui proiect educațional foarte ambițios, finanțat cu fonduri europene - ”Școala a doua șansă”. În cursul acestei săptămâni, caravana acestui proiect ar fi trebuit să poposească în comuna Șotrile, dar întâlnirea avut loc până la urmă la Câmpina, la Casa de Cultură "Geo Bogza".