Imagini de la cititori. Câmpina, "spectacol" de gunoaie pe scena de la ”Fântâna cu cireși”

Actualitate (Categoria articolului)

Pentru că spiritul civic se manifestă și la Câmpina din ce în ce mai puternic, o dovadă fiind succesul primei ediții a campaniei ”Câmpina curată”, dar și pentru că vrem să implicăm toți oamenii de bună credință în viața comunității noastre am decis să inițiem o nouă rubrică - ”Imagini de la cititori” - prin care ne propunem să dezvoltăm spiritul civic și critic al câmpinenilor. Astfel, dacă sunteți martorul unui eveniment sau surprindeți un instantaneu care credeți că poate deveni o știre, vă invităm să ne trimiteți fotografia / fotografiile sau imaginile video pe whatsapp la numărul 0733.388.425.

Până va deveni o obișnuință pentru câmpineni să ne transmită instantaneele lor, vom folosi imaginile postate de câmpineni pe rețelele de socializare. Astfel, de pe contul Pma Mihai, pe Facebook a fost postată această imagine care vorbește de la sine despre indolența unor oameni care au ales să petreacă la ”Fântâna cu cireși”. Numai că, după ce au făcut, probabil, un grătar în apropierea scenei pe care au și mâncat, nu au crezut de cuviință să-și strângă și resturile. Este trist, extrem de trist că la numai câteva zile după ce mai mulți oameni s-au chinuit să strângă gunoaiele, tu - oricine ai fi - să lași asemenea mizerie în urma ta!

Vă reamintim că așteptăm imagini surprinse de dumneavoastră prin oraș, fie că este vorba de aruncarea gunoaielor sau orice altă atitudine ori faptă care considerați că încalcă normele de bună conviețuire socială. Haideți, împreună, să facem din Câmpina un oraș mai frumos din toate punctele de vedere!

3520 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

24 vizualizari
18 oct. 2021 13:28

Spitalul Voila, printre cele patru unități sanitare din Prahova care primesc, de la Ministerul Sănătății, doze de anticorpi monoclonali neutralizanţi pentru SARS-CoV-2

Ministerul Sănătății a repartizat unor spitale din țară dozele de anticorpi monoclonali neutralizanţi pentru SARS-CoV-2. Este vorba de 5.206 fiole de anticorpi monoclonali repartizate la 134 de unități sanitare cu paturi,  pentru tratarea a 2.603 pacienți cu COVID-19. Prahova primește doar 100 de doze: 70 pentru Spitalul Județean de Urgență Ploiești și câte 10 pentru Spitalul de Boli Pulmonare Breaza, Spitalul Orășenesc Băicoi și Spitalul de Psihiatrie Voila.

1728 vizualizari
17 oct. 2021 11:09

Propunerile primarilor din zona Câmpinei privind modificarea legislației referitoare la prevenirea și combaterea atacurilor urșilor asupra oamenilor

1 comentarii

Pe 6 octombrie 2021, la sediul Primăriei Breaza a avut loc o întâlnire a primarilor din mai multe localități din zonă, tema discuțiilor fiind situația generată de atacurile tot mai dese ale urșilor, care creează o stare de teamă și nesiguranță în rândul oamenilor. Despre întâlnirea de la Breaza, am scris pe larg AICI.

Alte stiri recente

53 vizualizari
18 oct. 2021 12:28

A încetat din viață Paul Bărbulescu, cel care a fost arhitect șef al Câmpinei timp de 25 de ani

Arhitectul câmpinean Paul Bărbulescu a încetat din viață. Avea 78 de ani și timp de un sfert de secol, în perioada 1968-1993, a lucrat în cadrul Primăriei Câmpina, fiind arhitectul șef al orașului. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

1018 vizualizari
17 oct. 2021 20:17

Primele două victorii în meciuri oficiale pentru handbalistele de la CS Câmpina

Echipa de handbal feminin a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, înființată de ceva vreme, a participat doar la competiții cu caracter de verificare. Din acest sezon, echipa a fost înscrisă în Campionatul Municipal București, la junioare IV.