Agenția "Sunrise Travel" din Câmpina păstrează tradiția și își lansează oferta turistică în prezența clienților fideli

Eveniment (Categoria articolului)

Păstrând tradiția ultimilor ani, Agenția de Turism "Sunrise Travel" și-a lansat noua ofertă "Senior Voyage" 2018-2019 în cadrul unui eveniment special, alături de clienții fideli. Așa cum am spus-o și cu alte ocazii, acest tip de lansare a ofertei turistice este unic în zona noastră și s-a demonstrat că reprezintă o modalitate extrem de eficientă prin care agenția își fidelizează clienții. Oferta "Senior Voyage" include pachete turistice atractive, destinate persoanelor peste 55 de ani.

Petrecerea organizată în fiecare an la Pensiunea Valdany din Cornu reprezintă o ocazie pentru ca seniorii să socializeze, să împărtășească impresii din călătorii și, bineînțeles, să afle noua ofertă turistică pentru vacanțe în țară și în străinătate. Alături de seniori se află în permanență echipa Agenției "Sunrise Travel", o echipă foarte tânără condusă de managerul agenției, Adrian Oancea. 
"Avem în continuare alături de noi elevi de la clasele de turism ale Liceului Tehnologic Energetic, cu care noi lucrăm la platforma noastră de rezervări. Vă reamintesc faptul că pe platforma noastră online de rezervări puteți verifica disponibilitatea în timp real la tot ceea ce avem noi de vânzare. Platforma noastră Sunrise Travel funcționează foarte bine și ne mândrim cu ea. Anul trecut, agenția noastră a fost nominalizată la categoria cel mai bun site al unei agenții de turism la cea mai mare conferință de turism din România. Deci, cred că facem bine ceea ce facem și avem rezultate bune. De altfel, 2018 este al doilea an consecutiv în care avem creșteri de vânzări de 45%", a afirmat Adrian Oancea. (video)
Seniorilor le-au fost prezentate ofertele turistice cu sejururi în țară și în străinătate, sejururi cu autocarul și cu avionul, iar cei care s-au arătat interesați de o anumită ofertă au primit informații complete despre pachetul turistic respectiv. Un alt motiv de mândrie pentru echipa Sunrise Travel este acela că la agenție apelează nu doar turiști din zona Câmpinei, ci și din multe alte localități din țară, iar la acest lucru a contribuit, în mod cert, platforma online ușor de accesat și bine structurată.

8836 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1557 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2788 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

174 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

613 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: