Marius Vasile a câştigat prima etapă a Campionatului Naţional la aruncarea discului

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă şi duminică, la Bucureşti, a fost programată prima etapă a Campionatului Naţional de Atletism petru Juniori III, la start aliniindu-se şi mai mulţi sportivi de la CSS Constantin Istrati Câmpina, club coordonat de prof. Nicolae Pavel.

Atleţii câmpineni au reuşit să câştige nu ma puţin de 4 probe.
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) a câştigat proba de aruncarea discului cu 54,75m (video). De asemenea, la scurt timp după câştigarea acestei probe, Marius Vasile a învins detaşat şi la aruncarea greutăţii, cu o performanţă remarcabilă - 16,90m (video).
În întrecerea feminină, Andreea Lungu (antrenor Mihaela Marin) a câştigat probele de aruncarea greutăţii (13,83m) şi aruncarea discului (43,97m).
Alte rezultate notabile au mai obţinut: Larisa Anghel - locul 6 la 400m garduri şi locul 6 la 100m garduri, Elena Barbu - locul 6 la aruncarea greutăţii, locul 7 la aruncarea discului, ambele sportive fiind pregătite de Mihaela Marin.

4834 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

13 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1434 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele:

Alte stiri recente

2543 vizualizari
25 sept. 2021 20:18

La Breaza, un bărbat a fost atacat și rănit grav de un urs. Mesaj de alertă privind prezența unui urs și la Comarnic

Iată că se înmulțesc cazurile de oameni atacați de urs. S-a întâmplat foarte recent la Telega, zilele trecute la Comarnic, astăzi la Breaza și tot astăzi a fost emis un mesaj RO Alert privind prezența unui urs la Comarnic, în zona Podul Lung.

2644 vizualizari
25 sept. 2021 19:18

Un an de la alegerile locale. Proiectele și... dezamăgirile POL Câmpina

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitatul acestei emisiuni – consilierul local Cosmin Raț din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL).