Medalie de argint pentru atletismul câmpinean în finala națională a probelor combinate

Sport (Categoria articolului)

Seria competițiilor naționale de atletism a continuat duminică și luni, atunci când la București au fost programate finalele Campionatului Național de Probe Combinate.

Câmpina a fost reprezentată la acest concurs național de sportivul Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran), care a reușit o meritorie clasare pe locul al doilea, obținând medalia de argint și titlul de vicecampion național în proba de octatlon pentru categoria de juniori sub 16 ani, adunând 4.058 puncte. O performanță remarcabilă având în vedere că probele combinate sunt printre cele mai complexe din întreaga paletă a competițiilor atletice.

4066 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1895 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.

1778 vizualizari
08 iun. 2023 17:50

Liga A Prahova, etapa a 34-a, ultima. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni se încheie campionatul județean Liga A. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

1303 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1645 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.