Medalie de argint pentru atletismul câmpinean în finala națională a probelor combinate

Sport (Categoria articolului)

Seria competițiilor naționale de atletism a continuat duminică și luni, atunci când la București au fost programate finalele Campionatului Național de Probe Combinate.

Câmpina a fost reprezentată la acest concurs național de sportivul Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran), care a reușit o meritorie clasare pe locul al doilea, obținând medalia de argint și titlul de vicecampion național în proba de octatlon pentru categoria de juniori sub 16 ani, adunând 4.058 puncte. O performanță remarcabilă având în vedere că probele combinate sunt printre cele mai complexe din întreaga paletă a competițiilor atletice.

4166 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

945 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

1058 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.

Alte stiri recente

512 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

582 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.