Medalie de argint pentru atletismul câmpinean în finala națională a probelor combinate

Sport (Categoria articolului)

Seria competițiilor naționale de atletism a continuat duminică și luni, atunci când la București au fost programate finalele Campionatului Național de Probe Combinate.

Câmpina a fost reprezentată la acest concurs național de sportivul Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran), care a reușit o meritorie clasare pe locul al doilea, obținând medalia de argint și titlul de vicecampion național în proba de octatlon pentru categoria de juniori sub 16 ani, adunând 4.058 puncte. O performanță remarcabilă având în vedere că probele combinate sunt printre cele mai complexe din întreaga paletă a competițiilor atletice.

3962 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1605 vizualizari
25 sept. 2022 20:41

Liga B Prahova. Muscelul Câmpina - Viitorul Provița de Sus 2-0

FC Muscelul a revenit în fața propriilor suporteri sperând într-o evoluție cât mai bună în partida contra unui adversar imprevizibil - Viitorul Provița de Sus.

1926 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la Bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.

Alte stiri recente

913 vizualizari
27 sept. 2022 17:28

Societatea Ecogen Power Câmpina a cumpărat și stadionul rafinăriei și anunță că nu-i va schimba destinația de bază sportivă

1 comentarii

Conform unui comunicat de presă primit la redacție, societatea Ecogen Power SRL Câmpina, proprietarul fostei rafinării “Steaua Română”, a cumpărat și stadionul care a aparținut rafinăriei, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

861 vizualizari
27 sept. 2022 15:11

25 de sancțiuni în valoare de aproape 6.000 lei, bilanțul Poliției Rutiere Câmpina într-o singură zi

În cursul zilei de luni, 26 septembrie, în două intervale orare, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpina au organizat și desfășurat acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și creșterea gradului de vizibilitate al elementului polițienesc în segmentul stradal.