Noi medalii pentru atletismul câmpinean. Gabriel Văcărescu - argint la heptatlon, David Marin - bronz la suliță

Sport (Categoria articolului)

În acest week-end, la București, au avut loc două competiții atletice pentru juniori - Campionatul Național de Probe Combinate pentru sportivi sub 18 ani, în sala de atletism ”Ioan Soter”, și Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru sportivi sub 16 ani, care a avut loc pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter”. La ambele competiții au participat și sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, atleții fiind antrenașți de Mihaela Marin și Jenica Bran.

Astfel, la Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru sportivi sub 16 ani, atleții câmpineni au obținut următoarele rezultate:
David Marin - locul 3, medalie de bronz, aruncarea suliței, 39,12m;
Cristian Roșioru - locul 4, aruncarea suliței, 38,64m;
Norbert Chițu - locul 5, aruncarea discului, 32,56m.
La Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru sportivi sub 18 ani, Gabriel Văcărescu s-a clasat pe locul al doilea, obținând titlul de vicecampion național și medalia de argint la heptatlon, performanță realizată după două zile pline, cu câte 7 ore de competiție, la șase din cele șapte probe realizând noi recorduri personale și un total de 4.004 puncte. Din păcate, la acest concurs nu a putut fi prezent câmpineanul Ștefan Gagiu, favoritul probei, care se recuperează după o accidentare la coapsă.

2050 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 29.03.2023 13:27 Complimenti!👏👏👏

Sport

1147 vizualizari
05 iun. 2023 15:20

Programul handbalistelor de la CS Câmpina la turneul final de la Suceava

Turneul final al Campionatul Național de Handbal Feminin pentru Juniori IV se desfășoară în perioada 7-11 iunie, la Suceava. La turneul final la care participă cele mai bune 16 echipe din țară se află și CS Câmpina, antrenor Daniel Vasile.

1461 vizualizari
05 iun. 2023 14:03

Fotbal în Prahova. La mijlocul săptămânii au loc semifinalele Cupei și o restanță

La mijlocul acestei săptămâni, în fotbalul prahovean sunt programate mai multe partide. Este vorba de semifinalele fazei județene a Cupei României, dar și o restanță din campionat. Iată programul complet al acestor meciuri și delegările:

Alte stiri recente

7 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

956 vizualizari
05 iun. 2023 18:48

Primim de la cititori. Din nou despre copacii măcelăriți din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis aceste imagini și un scurt comentariu, subiectul fiind unul care s-a mai discutat la nivelul Câmpinei fără a se ajunge vreodată la o soluție unanim acceptată - toaletarea copacilor.