O grupă de copii de la CS Câmpina va participa la turneul ”Stelele Viitorului”, de la București

Sport (Categoria articolului)

În perioada 18-28 august, la București are loc o competiție fotbalistică de prestigiu dedicată juniorilor - Cupa ”Stelele Viitorului”. CS Câmpina s-a înscris la această competiție cu o grupă de juniori, care va fi condusă de antrenorul Roberto Opatchi.

CS Câmpina s-a înscris la categoria ”12 ani”, fiind repartizată în Grupa B, unde va avea următorul program:
vineri, 26 august
ora 12.20: CS Câmpina - CS Inter Galaxy București
ora 14.00: CS Câmpina - Young Boys Topoloveni
sâmbătă, 27 august
ora 12.20: AC Radu Rebeja Chișinău - CS Câmpina
În funcție de locul pe care îl va ocupa, CS Câmpina își va afla adversarii pentru duminică, 28 august, din cele patru grupe de la această categorie de vârstă calificându-se pentru semifinale câștigătoarele din fiecare grupă și echipa cu cel mai bun punctaj de pe locul doi din toate grupele.
Partidele vor avea loc pe terenul cu iarbă ”Viitorul” din incinta Complexului Arena Națională, iar festivitatea de premiere va avea loc duminică, 28 august, de la ora 17.00, pe terenul sintetic ”Proluceafărul” din același complex.
”După cum se știe, în această vară am participat în Grecia la un puternic turneu de juniori, unde am avut marea satisfacție personală ca portarul nostru, Luca Bostan, să fie declarat cel mai bun portar, deși acesta este mai mic cu un an față de restul competitorilor de la categoria la care noi am participat. Evoluția din Grecia m-a motivat și continuând strategia de creștere a valorii individuale a jucătorilor și orientarea lor către marea performanță, am decis să ne înscriem la acest turneu, unul dintre cele mai puternice din țara noastră. Vom participa la categoria jucători născuți în anul 2010, dar am inclus în lot și șase dintre cei mai buni jucători de la grupa 2011-2012, grupă condusă de Claudiu Dumitrescu. Indiferent de rezultate, participarea noastră la acest turneu va fi un mare câștig pentru fiecare dintre copiii care vor intra pe teren”, ne-a declarat antrenorul Roberto Opatchi.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2736 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

709 vizualizari
06 iun. 2023 20:46

Cupa României. CS Șirna Varnița - Tricolorul Breaza 2-2, 4-3 după prelungiri

Lovitură de teatru marți după-amiază în semifinalele Cupei României, unde liderul incontestabil al campionatului Ligii A, Tricolorul Breaza, nu a putut să treacă de ocupanta locului 1 în Seria Vest a Superligii B1, al treilea eșalon județean, CS Șirna Varnița.

1469 vizualizari
05 iun. 2023 15:20

Programul handbalistelor de la CS Câmpina la turneul final de la Suceava

Turneul final al Campionatul Național de Handbal Feminin pentru Juniori IV se desfășoară în perioada 7-11 iunie, la Suceava. La turneul final la care participă cele mai bune 16 echipe din țară se află și CS Câmpina, antrenor Daniel Vasile.

Alte stiri recente

95 vizualizari
06 iun. 2023 22:36

Greva din învățământ continuă și la Câmpina. Contradicții între ministrul Educației și liderii sindicali

Greva din învățământ a continuat și marți, 6 iunie, după minivacanța de Rusalii. La Câmpina, în toate unitățile de învățământ se face grevă, într-o proporție mai mare sau mai mică.

732 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

1 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.