O grupă de copii de la CS Câmpina va participa la turneul ”Stelele Viitorului”, de la București

Sport (Categoria articolului)

În perioada 18-28 august, la București are loc o competiție fotbalistică de prestigiu dedicată juniorilor - Cupa ”Stelele Viitorului”. CS Câmpina s-a înscris la această competiție cu o grupă de juniori, care va fi condusă de antrenorul Roberto Opatchi.

CS Câmpina s-a înscris la categoria ”12 ani”, fiind repartizată în Grupa B, unde va avea următorul program:
vineri, 26 august
ora 12.20: CS Câmpina - CS Inter Galaxy București
ora 14.00: CS Câmpina - Young Boys Topoloveni
sâmbătă, 27 august
ora 12.20: AC Radu Rebeja Chișinău - CS Câmpina
În funcție de locul pe care îl va ocupa, CS Câmpina își va afla adversarii pentru duminică, 28 august, din cele patru grupe de la această categorie de vârstă calificându-se pentru semifinale câștigătoarele din fiecare grupă și echipa cu cel mai bun punctaj de pe locul doi din toate grupele.
Partidele vor avea loc pe terenul cu iarbă ”Viitorul” din incinta Complexului Arena Națională, iar festivitatea de premiere va avea loc duminică, 28 august, de la ora 17.00, pe terenul sintetic ”Proluceafărul” din același complex.
”După cum se știe, în această vară am participat în Grecia la un puternic turneu de juniori, unde am avut marea satisfacție personală ca portarul nostru, Luca Bostan, să fie declarat cel mai bun portar, deși acesta este mai mic cu un an față de restul competitorilor de la categoria la care noi am participat. Evoluția din Grecia m-a motivat și continuând strategia de creștere a valorii individuale a jucătorilor și orientarea lor către marea performanță, am decis să ne înscriem la acest turneu, unul dintre cele mai puternice din țara noastră. Vom participa la categoria jucători născuți în anul 2010, dar am inclus în lot și șase dintre cei mai buni jucători de la grupa 2011-2012, grupă condusă de Claudiu Dumitrescu. Indiferent de rezultate, participarea noastră la acest turneu va fi un mare câștig pentru fiecare dintre copiii care vor intra pe teren”, ne-a declarat antrenorul Roberto Opatchi.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2527 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

399 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

2459 vizualizari
01 dec. 2022 18:50

Liga A Prahova, trei restanțe se joacă duminică. Sunt ultimele meciuri ale anului 2022

Duminică, 4 decembrie, cu începere de la ora 11.00, sunt programate cele trei partide restante din etapa a 13-a, atunci când selecționata Prahovei a reprezentat România în Bulgaria, la Cupa Regiunilor UEFA. Iată programul și delegările acestor ultime jocuri din Liga A în anul 2022:

Alte stiri recente

995 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.

610 vizualizari
03 dec. 2022 19:16

Concert caritabil organizat de liceenii câmpineni în beneficiul copiilor cu autism

Concertul "Zâmbete de sărbători" este organizat la Casa Tineretului de Grupul Informal de Inițiativă PeaceJam Câmpina, fiind un concert caritabil cu tineri artiști locali. Intrarea este liberă, iar publicul va putea face donații care vor ajunge la Asociația ”Glasul Autismului” din Câmpina.