CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

În atenția conducătorilor auto - evitați, pe cât posibil, zona Pieței Centrale Câmpina! Se lucrează la canalizare

- Actualitate -

În atenția conducătorilor auto - evitați, pe cât posibil, zona Pieței Centrale Câmpina! Se lucrează la canalizare

După cum vă informam zilele trecute, de luni, 3 februarie 2020, în zona Pieței Centrale din municipiul Câmpina se execută lucrări la rețeaua de canalizare. Este vorba despre continuarea proiectului privind extinderea și modernizarea sistemului de canalizare, proiect derulat cu fonduri europene prin HidroPrahova. Circulația rutieră este blocată de la intersecția Străzii Mihail Kogălniceanu cu Bulevardul Carol I (intersecție ABC) până la intersecția cu Strada I.L. Caragiale, precum și pe Strada Republicii, de la intersecția cu Kogălniceanu până la Complexul Romal.

În zona cuprinsă între Romal și Cofetăria Voipan se permite doar accesul riveranilor și al autovehiculelor care aprovizionează agenții economici. Ieșirea acestora se face prin parcarea din fața Complexului Carrefour. Practic, circulația este liberă pe Strada Mihai Eminescu și pe Republicii, de la la Romal spre Calea Doftanei. Potrivit Primăriei Câmpina, avizul de închidere a circulației pe străzile Kogălniceanu și Republicii este valabil până la 14 februarie 2020.
Vă reamintim că asocierea formată din societățile Kato Service SRL Ploiești și Instal Service Technology SRL Măgurele - Ilfov a câștigat licitația organizată de HidroPrahova pentru continuarea lucrărilor de canalizare în municipiul Câmpina, în orașul Vălenii de Munte și comuna Bănești. Potrivit informațiilor oferite de conducerea societății HidroPrahova, valoarea întregului contract este de 35.623.125,88 lei, fără TVA, dintre care aproximativ 21.000.000 lei pentru Câmpina.
După zona menționată, unde se intervine în prezent, lucrările vor continua pe Strada Republicii, tronsonul cuprins între piață și sala de sport a Colegiului "Grigorescu" și apoi pe Calea Doftanei.


04 Feb 2020 09:12 3629 vizualizari


Comentarii






  • 05.02.2020 20:30 Motoi Vinisor Multumim HidroPrahova pentru disconfortul creat. Speram ca veti avea intarzieri ca de obicei. 5 - 6 lucratori privesc si 2 - 3 muncesc. Rugam privitorii sa introduca manutele in buzunarele ... sa nu raceasca baietii.
  • 05.02.2020 13:33 cris adi AM FOST AZI PE ACOLO. DE LA ORA 10 PANA LA ORA 12 NIMENI NU ALUCRAT NIMIC !
985 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
1954 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2175 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2052 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV