Ioana Plăvan, pe podium la Balcaniada de atletism pentru juniori din Turcia

Sport (Categoria articolului)

Ioana Plăvan şi antrenorul său, Nicolae Pavel, se află la Bolu, în Turcia, unde participă la Campionatul Balcanic de Atletism pentru Juniori. În această după-amiază, sportiva legitimată la CSS Constantin Istrati Câmpina a participat la proba de aruncarea suliţei, unde s-a clasat pe un onorant loc 3, cu o aruncare de 47,79m, din prima încercare.

În proba feminină de aruncarea suliţei au fost prezente 6 sportive, câte una din fiecare ţară balcanică, gazdele având privilegiul de a include la start două sportive. Podiumul final a arătat astfel:
1.Azize Altin (Turcia) - 50,77m
2.Afroditi Maniou (Grecia) - 48,13m
3.Ioana Plăvan (România) - 47,79m
Aşadar, sportiva din Câmpina a fost la numai 34 de centimetri de o medalie de argint la Balcaniadă. Oricum, performanţa sportivei antrenată de Nicolae Pavel este de departe cel mai bun rezultat din acest an pentru sportul câmpinean.
În momentul de faţă, într-un clasamment provizoriu, echipa feminină a României ocupă locul 3, cu 40 puncte, în urma Turciei şi a Greciei, astfel că la finalul întrecerilor, sportiva din Câmpina are mari şanse să-şi mai treacă în cont o medalie, şi în clasamentul pe echipe.

9987 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

204 vizualizari
18 apr. 2024 18:33

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 25-a din Liga A Prahova. Derby-ul rundei este la Câmpina, unde vine liderul CSO Băicoi. Iată programul și delegările:

697 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

Alte stiri recente

597 vizualizari
18 apr. 2024 12:17

Paradoxul de la Câmpina: mai mulți alegători decât populație!

Biroul Electoral Câmpina și-a intrat deja în pâine, dând deja primele dispoziții. Una dintre acestea se referă la numărul oficial de alegători, așa cum a rezultat el din Registrul electoral.

286 vizualizari
18 apr. 2024 11:14

În primul trimestru din 2024, câmpinenii au plătit impozite de aproape 10 milioane lei

31 martie a fost primul termen de plată pentru impozitele locale, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice. În plus, cei care și-au achitat integral obligațiile fiscale au beneficiat de o reducere de 10%.