CONTACT

PSD Câmpina a distribuit apă îmbuteliată locuitorilor din Cartierul Voila și unor centre sociale

- Politică -

PSD Câmpina a distribuit apă îmbuteliată locuitorilor din Cartierul Voila și unor centre sociale

După cum știți, în urma unor analize efectuate de DSP Prahova și care au arătat unele neconformități în potabilitatea apei de la Stația de Tratare Muscel-Voila, operatorul Hidro Prahova a recomandat să se evite consumul de apă din rețeaua publică, iar apa să fie folosită doar pentru uz menajer, până la repetarea analizei.

În acest context, în cursul zilei de sâmbătă, 27 ianuarie 2024, reprezentanții PSD Câmpina și Irina Nistor, candidatul acestei formațiuni politice la Primăria Câmpina, au mers din casă în casă în Cartierul Voila și au împărțit oamenilor bidoane cu apă îmbuteliată. După cum a afirmat Irina Nistor, acest cartier este cel mai apropiat de sursa de apă cu probleme, iar oamenii au nevoie de apă pentru consum. Bidoane cu apă au fost duse și unor centre sociale din Câmpina, precum și locuitorilor de la blocurile de pe Strada Milcovului.
Precizăm faptul că, zilele acestea, Hidro Prahova amplasează containere cu apă potabilă în mai multe locații din Câmpina.


27 Jan 2024 18:45 1613 vizualizari


Comentarii






457 vizualizari 03 May 2024 15:55 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

citeste mai mult
1248 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
1158 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1852 vizualizari 01 May 2024 15:30 Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Partidul SOS România, ultimul care și-a depus candidaturile pentru alegerile locale la Câmpina

Cu numai câteva ore înaintea termenului limită, care a expirat la miezul nopții de marți spre miercuri, la Biroul Electoral Câmpina s-au înregistrat ultimele candidaturi.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV