Premierul Ludovic Orban și primarul Clujului, Emil Boc, îl susțin pe Cătălin Florescu, candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Cătălin Florescu, candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la Primăria municipiului Câmpina, este apreciat și susținut de doi lideri politici de la nivel național – premierul Ludovic Orban, președinte al Partidului Național Liberal și Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca, fost prim-ministru al României.

Cătălin Florescu este un om cu viziune, cu o experiență remarcabilă, un om care are proiecte de dezvoltare pentru Câmpina. Guvernul va fi alături de Cătălin Florescu pentru a rezolva toate problemele legate de fondurile europene. Suntem gata să alocăm banii necesari pentru reluarea finanțărilor cu fonduri europene în Câmpina. De asemenea, vom sprijini orice proiect de dezvoltare a municipiului Câmpina, inițiat de Cătălin Florescu”, este o parte din mesajul transmis electoratului câmpinean de premierul Ludovic Orban. (video)

Îl susțin pe Cătălin Florescu pentru un mandat de primar al municipiului Câmpina. De ce? În primul rând pentru că are experiența și suflul necesar de a aduce în oraș o altă perspectivă, locuri de muncă noi, mai ales într-un sector unde cred că împărtășim o experiență comună – industria creativă. Cred că ideea pe care Cătălin Florescu o susține, aceea de a aduce firme mici, cu experiență în industria creativă, și a crea noi locuri de muncă reprezintă un succes. Noi am făcut acest lucru la Cluj și a fost un succes! Clujul și Câmpina au multe lucruri în comun și pot avea în continuare multe lucruri în comun. Îl susțin cu toată convingerea pe Cătălin Florescu!, spune primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. (video)

(Publicitate electorală)

1907 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1713 vizualizari
20 oct. 2020 12:33

USR Prahova contrazice USR Câmpina în privința susținerii primarului ales Alin Moldoveanu

1 comentarii

USR Câmpina anunța luni, prin intermediul unui comunicat de presă semnat de președintele organizației, Dragoș Dinulescu, că va acorda tot sprijinul primarului Alin Moldoveanu, prin intermediul celor trei consilieri locali aleși în urma scrutinului din 27 septembrie 2020. Marți, USR Prahova transmite, tot prin intermediul unui comunicat, că "o astfel de decizie nu a fost aprobată în cadrul filialei și nu are susținerea consilierilor locali ai USR". 

1840 vizualizari
19 oct. 2020 22:16

USR Câmpina își anunță susținerea față de primarul Alin Moldoveanu

7 comentarii

Un comunicat de presă transmis de Organizația Câmpina a USR anunță susținerea primarului nou ales, independentul Alin Moldoveanu, de către cei trei consilieri din partea acestei formațiuni politice. Iată comunicatul integral, semnat de președintele USR Câmpina, dr. Dragoș Dinulescu. 

Alte stiri recente

990 vizualizari
20 oct. 2020 20:30

Personalul auxiliar din cadrul Spitalului Municipal Câmpina și-a recâștigat în instanță sporurile pierdute în 2019

La finalul anului 2018, odată cu aplicarea Ordonanței de Urgență nr.114, angajaților din spitale, cei care formează personalul auxiliar (infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, bucătărese etc), le-au fost tăiate sporurile pentru munca prestată în week-end, de sărbătorile legale și în celelalte zile declarate libere conform reglementărilor legale în vigoare. Peste 50 de angajați ai Spitalului Municipal Câmpina au dat în judecată instituția și au câștigat procesul atât la fond, cât și la apel.

398 vizualizari
20 oct. 2020 20:25

Game Changers Câmpina organizează o conferință online despre dezvoltare personală

Dezvoltarea personală este un domeniu încă prea puțin explorat la noi, dar încet-încet, mai ales în rândul tinerilor, al celor aflați la început de drum în viață, acest domeniu devine din ce în ce mai apreciat. Poate tocmai de aici a apărut și dorința Grupului Informal de Inițiativă Game Changers Câmpina de a organiza un astfel de eveniment. Inițial, s-a dorit o conferință față în față, dar pentru că lucrurile din punct de vedere al măsuirilor sanitare sunt încă destul de complicate, s-a decis oganizarea acestei conferințe online.