HidroPrahova anunță finalizarea tronsonului de canalizare din Cartierul Câmpinița. Câmpinenii din această zonă vor putea începe procedurile de racordare la rețea

Actualitate (Categoria articolului)

Societatea HidroPrahova anunță finalizarea și recepția celui de-al doilea tronson din cadrul investiției privind extinderea canalizării în Cartierul Câmpinița din municipiul Câmpina, lucrare în valoare de 2.914.955 lei. Primul tronson a fost finalizat anul trecut.

“Ca urmare a încheierii tuturor procedurilor privind punerea în funcțiune a noului tronson de canalizare, începând din luna noiembrie 2021, 350 de abonați care locuiesc pe străzile Grădinii, Carpați, Viitorului, Rozmarin, Crișuri, Oncioiu Petre, Înfrățirii, Licurici, Izlaz, Zimbrului, Dunărea, Panduri, Luminii, Liliacului, Vânători, Câmpinița, Zefirului, Bogdan Vasile, Constantin Istrati și Rahovei vor putea să înceapă procedurile de racordare individuală la rețea. Aceștia vor fi informați de Sucursala Câmpina a societății HidroPrahova cu privire la obligativitatea conectării gospodăriilor la sistemul de canalizare și documentele necesare acestui demers”, se precizează în comunicatul remis de conducerea HidroPrahova.
Obiectivul de investiții privind extinderea canalizării în Cartierul Câmpinița este inclus în “Contractul de lucrări - extindere rețea de canalizare în orașele Câmpina, Bănești și Vălenii de Munte, județul Prahova (CL8 fazat)”. Pentru municipiul Câmpina, valoarea totală a investiției se ridică la suma de 22.176.000 lei, finanțarea fiind asigurată în cuantum de 91,87% prin “Fazarea proiectului de reabilitare și modernizare a sistemelor de apă și canalizare în județul Prahova”, din cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare, restul contribuției fiind acoperit atât de operatorul HidroPrahova, cât și din bugetul local și bugetul de stat.
“Până la finalul acestui an, HidroPrahova va recepționa și lucrările privind extinderea canalizării în zona Calea Doftanei, având ca beneficiari un număr de 210 abonați. Valoarea investiției pe acest tronson este de 3.879.846 lei”, se mai menționează în comunicatul operatorului regional de apă și canal.

2555 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1959 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4279 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1846 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2416 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.