Ziua Copilului, sărbătorită prin jocuri și concursuri la Grădinița ”Iulia Hasdeu” din Câmpina

Social (Categoria articolului)

Pentru că 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, este zi liberă, la Grădinița cu Program Prelungit și Program Normal ”Iulia Hasdeu” din municipiul Câmpina, această zi a fost sărbătorită în avans. Astfel că, luni, 31 mai, din păcate în interior, pentru că a plouat întreaga dimineață, spre dezamăgirea micuților, fiecare grupă a desfășurat o serie de acțiuni pentru a marca Ziua Copilului.

Și cum putea fi sărbătorită mai frumos Ziua Copilului, dacă nu prin joacă?! S-au desfășurat concursuri sportive tradiționale, unele cunoscute din copilăria părinților actualilor preșcolari, printre care ar fi de amintit: alergare în saci, alergare cu o lingură de lemn în care se afla un ou, concurs cu baloane, concurs cu eșarfe, gimnastică ritmică și multe altele. Fiecare grupă din cadrul acestei grădinițe a avut propria temă de concurs, după care simbolul grupei pe un evantai uriaș, ca un simbol al solidarității, al unității copiilor din această unitate de învățământ preșcolar.
”Ne-am propus să sărbătorim copiii din toată lumea prin desfășurarea unor jocuri care să ne amintească de magia copilăriei. La mulți ani, tuturor copiilor!”, este mesajul directorului Grădiniței ”Iulia Hasdeu” Câmpina, Mihaela Predea.

2924 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

7403 vizualizari
08 dec. 2021 17:46

A încetat din viață omul de afaceri câmpinean Florin Abagiu

6 comentarii

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova anunțau, în această după-amiază, producerea unui accident rutier grav pe drumul județean 144, între Florești și Nedelea.

2792 vizualizari
07 dec. 2021 19:26

2.500 lei s-au strâns la Târgul de dulciuri de la Câmpina pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului

2.500 lei este suma strânsă la Târgul de dulciuri de Moș Nicolae pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina. Poate nu este o sumă mare, dar când o strângi din câte 4 lei - 5 lei - 6 lei, pe dulciuri create de tinerii voluntari, atunci efortul înseamnă că a fost unul generos și răsplătit pe măsură.

Alte stiri recente

1 vizualizari
09 dec. 2021 09:22

Noi reacții la intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din Câmpina, lângă Casa cu Grifoni

V-am prezentat până acum punctele de vedere ale majorității partidelor cu reprezentare în Consiliul Local Câmpina (PNL, PSD, USR, PMP, POL) în legătură cu intenția unei firme private de a construi un bloc la doi pași de Primărie, pe terenul pe care s-a aflat cândva grădina de vară. Teren aparținând firmei respective. Am primit la redacție și alte reacții, de această dată din partea președintelui Partidului Prahova în Acțiune - Daniel Ioniță și din partea consilierului local Cezar Grama (Partidul Verde).

18 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.