Ziua Femeii, sărbătorită la Clubul Pensionarilor din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

La Clubul Pensionarilor din Câmpina a avut loc astăzi, de Ziua Internațională a Femeii, un frumos eveniment dedicat, bineînțeles, sărbătoritelor acestei zile speciale. A fost o acțiune organizată de Primăria Câmpina și Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. 

Pensionarele din Câmpina, prezente la eveniment, au primit flori din partea primarului Horia Tiseanu, a consilierilor locali Enache Dragomir și Gabriel Dima (membri în Comitetul Director al Clubului Pensionarilor) și din partea președintelui CAR Pensionari Câmpina, Marian Niculescu. S-au rostit discursuri frumoase, s-au făcut urări, s-au împărțit felicitări, mărțișoare și ciocolată, iar istoricul Alin Ciupală le-a încântat pe doamne cu povestioare despre femei celebre din Câmpina de altădată. (video)
A urmat un program artistic susținut de copii, un program care le-a încântat pe doamne, iar pe unele le-a făcut chiar să lăcrimeze de emoție. Elevi de la Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" au recitat poezii dedicate mamei, tinerele soliste Alexia Ioana și Valentina Ivan au cântat două melodii foarte frumoase: "Stai lângă mine, mamă", respectiv "Mulțumesc, iubită mamă", iar grupul "Muguraș de primăvară" (Clubul Copiilor, profesor coordonator Alice Botoacă) a interpretat mai multe melodii populare. Programul artistic s-a încheiat cu cântece dedicate primăverii, interpretate de un grup de copii de la Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu", profesor coordonator Romeo Anastase. (video)
Gazdele evenimentului au fost Ioana Bumbăcea și Marian Dulă, consilierii personali ai primarului Horia Tiseanu, iar de coordonarea programului artistic (și nu numai) s-a ocupat Ecaterina Dimulescu, consilier în cadrul CAR Pensionari Câmpina.

7064 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gaby 08.03.2019 22:54 Dar domnul viceprimar Pitigoi de ce nu este prezent?
  • Admin 09.03.2019 08:58 Viceprimarul Adrian Pițigoi nu a fost invitat la acest eveniment. Din partea administrației locale au fost primarul Horia Tiseanu și cei doi consilieri locali care fac parte din Comitetul Director al Clubului Pensionarilor - Enache Dragomir și Gabriel Dima.

Actualitate

1735 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1702 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

513 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

107 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.