CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ziua Femeii, sărbătorită la Clubul Pensionarilor din Câmpina

- Actualitate -

Ziua Femeii, sărbătorită la Clubul Pensionarilor din Câmpina

La Clubul Pensionarilor din Câmpina a avut loc astăzi, de Ziua Internațională a Femeii, un frumos eveniment dedicat, bineînțeles, sărbătoritelor acestei zile speciale. A fost o acțiune organizată de Primăria Câmpina și Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. 

Pensionarele din Câmpina, prezente la eveniment, au primit flori din partea primarului Horia Tiseanu, a consilierilor locali Enache Dragomir și Gabriel Dima (membri în Comitetul Director al Clubului Pensionarilor) și din partea președintelui CAR Pensionari Câmpina, Marian Niculescu. S-au rostit discursuri frumoase, s-au făcut urări, s-au împărțit felicitări, mărțișoare și ciocolată, iar istoricul Alin Ciupală le-a încântat pe doamne cu povestioare despre femei celebre din Câmpina de altădată. (video)
A urmat un program artistic susținut de copii, un program care le-a încântat pe doamne, iar pe unele le-a făcut chiar să lăcrimeze de emoție. Elevi de la Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" au recitat poezii dedicate mamei, tinerele soliste Alexia Ioana și Valentina Ivan au cântat două melodii foarte frumoase: "Stai lângă mine, mamă", respectiv "Mulțumesc, iubită mamă", iar grupul "Muguraș de primăvară" (Clubul Copiilor, profesor coordonator Alice Botoacă) a interpretat mai multe melodii populare. Programul artistic s-a încheiat cu cântece dedicate primăverii, interpretate de un grup de copii de la Școala Gimnazială "B.P. Hasdeu", profesor coordonator Romeo Anastase. (video)
Gazdele evenimentului au fost Ioana Bumbăcea și Marian Dulă, consilierii personali ai primarului Horia Tiseanu, iar de coordonarea programului artistic (și nu numai) s-a ocupat Ecaterina Dimulescu, consilier în cadrul CAR Pensionari Câmpina.


08 Mar 2019 22:33 7120 vizualizari


Comentarii


  • 09.03.2019 08:58 Admin Viceprimarul Adrian Pițigoi nu a fost invitat la acest eveniment. Din partea administrației locale au fost primarul Horia Tiseanu și cei doi consilieri locali care fac parte din Comitetul Director al Clubului Pensionarilor - Enache Dragomir și Gabriel Dima.
  • 08.03.2019 22:54 Gaby Dar domnul viceprimar Pitigoi de ce nu este prezent?
2906 vizualizari 21 Jul 2024 12:14 Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Cunoscutul om de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață. Împlinise în februarie 59 ani...

citeste mai mult
588 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
781 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
872 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV