Skatepark-ul este amenajat pe Bulevardul Culturii, pe un teren în suprafață de 1.500 mp, în parcul dinspre Strada Podului. Lucrările au început pe 24 aprilie 2018 și, după cum a afirmat primarul Horia Tiseanu, au ca termen de finalizare 24 august 2018. (video) Sunt șanse mari ca acest termen să fie respectat pentru că, potrivit primarului Câmpinei, de câte ori a mers acolo a constatat că se lucrează susținut.
Lucrările propriu-zise constau în realizarea unei suprafețe de skate, a unui sistem de iluminat, montarea echipamentelor de skate și a mobilierului urban, iar apoi împrejmuirea skatepark-ului cu gard din plasă bordurată. Licitația pentru executarea lucrărilor a fost câștigată de SC Sofexpert Project SRL Șirna, cu prețul de 406.885 lei fără TVA, în total aproximativ 100.000 euro. Ca și date tehnice, precizăm că suprafața de beton va avea 1.290 mp, se vor monta borduri pe 303 m, împrejmuirea va avea 296 m, vor fi 15 stâlpi de iluminat, 4 bănci, 4 coșuri de gunoi și 8 echipamente de skate, după cum se menționează în studiul de fezabilitate.
La Consiliul Județean a fost semnat astăzi, 3 iulie 2025, contractul privind "Execuția rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în Câmpina și Poiana Câmpina", parte a Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova.
Mai mulți câmpineni ne-au transmis că pe Strada B.P. Hasdeu, la blocul din apropierea intersecției de la ”Răcitor”, există câțiva brazi uscați care pun în pericol trecătorii, dar și locatarii.
Pe 8 iulie 1988, adică acum 37 ani, la Câmpina se deschidea Forumul Național al Pionierilor, în prezența președintelui Organizației Naționale a Pionierilor, Poliana Cristescu, soția lui Nicu Ceaușescu.
Unul dintre proiectele importante pentru fluidizarea traficului rutier pe DN1 este realizarea unui sens giratoriu la intrarea în comuna Bănești, la intersecția cu drumul spre satul Urleta.