Consilierul Duran a ridicat vocea la primarul Moldoveanu: ”Citește până la capăt!”, i-a spus pe un ton răstit

Actualitate (Categoria articolului)

Discuțiile pe tema înființării Centrului cultural sau cele pe marginea raportului privind concursul prin care Marian Nistor a devenit în anul 2005 director al Pieței nu au fost singurele momente care au crescut nivelul de adrenalină al aleșilor locali la ședința Consiliului Local din 31 martie. Un alt subiect fierbine a fost cel al prezentării concluziilor unui raport al Gărzii de Mediu în urma unei plângeri privind o situație din Câmpina, subiect asupra cărui vom reveni pe larg.

Până atunci, însă, vă prezentăm un alt moment tensionat al ședinței. Exasperat de răspunsurile primarului Alin Moldoveanu, consilierul PSD Andrei Duran s-a enervat atât de tare încât a ridicat vocea la interlocutorul său: ”Citește până la capăt!”, a spus Duran pe un ton răstit, uluindu-i pe toți cei prezenți, inclusiv pe primarul Alin Moldoveanu, care a părut amuzat de faptul că mai tânărului său coleg din administrație i-au cedat nervii. 
De altfel, în multe momente ale discuțiilor, pare că de la violența verbală la ce fizică mai este un singur pas, uneori foarte, foarte mic... Oare chiar la așa ceva își doresc aleșii locali să se ajungă?! Nu de alta dar primarul Moldoveanu deține centură neagră la karate...
Dincolo de orice adversități sau, poate chiar, interese, o astfel de atitudine nu este deloc corectă. Se miră apoi aleșii locali de ce lumea privește cu foarte multă reticență clasa politică, inclusiv pe plan local. Oare astfel de ieșiri nervose nu sunt de natură a înmulți semnele de întrebare asupra politicienilor? 
Să mai întrebăm și despre caracterul solemn al ședințelor Consiliului Local, pe care unii îl aduc mereu în discuție în relația cu presa? Nu, nu mai întrebăm... Poate Consiliul Local va avea decența ca să se uite mai întâi în ograda proprie atunci când vine vorba de decență... Dacă nu, singura soluție rămâne votul poporului.

2728 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

983 vizualizari
01 oct. 2023 09:07

Problema turnului înclinat s-a discutat în Consiliul Local Câmpina. Deocamdată, fără niciun rezultat...

1 comentarii

După ce Partidul Câmpina Curată a lansat o petiție online pentru strângerea de semnături în vederea demolării turnului înclinat, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 27 septembrie 2023, subiectul a fost adus în discuție de consilierul PSD, Livia Lupu.

1760 vizualizari
29 sept. 2023 22:21

Două ședințe de Consiliu în mai puțin de 24 de ore pentru schimbarea destinației fostei grădinițe din cartierul Câmpinița

2 comentarii

UPDATE - Ulterior apariției articolului, consilierul local Adina Gârbăcică ne-a precizat că s-a referit la o altă sumă, de 476.000 lei, solicitată de partenerul administrației în GAL pentru aducerea clădirii la stadiul necesar autorizării.
Pe masa Consiliului Local Câmpina, la ședința ordinară din 27 septembrie, a apărut un proiect suplimentar - cel privind schimbarea destinației fostei grădinițe din Cartierul Câmpinița și înființarea aici a unui Centru Comunitar Integrat, proiect care va fi derulat de municipalitate cu fonduri europene, prin GAL.

Alte stiri recente

501 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

483 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.