CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Consilierul Duran a ridicat vocea la primarul Moldoveanu: ”Citește până la capăt!”, i-a spus pe un ton răstit

- Actualitate -

Discuțiile pe tema înființării Centrului cultural sau cele pe marginea raportului privind concursul prin care Marian Nistor a devenit în anul 2005 director al Pieței nu au fost singurele momente care au crescut nivelul de adrenalină al aleșilor locali la ședința Consiliului Local din 31 martie. Un alt subiect fierbine a fost cel al prezentării concluziilor unui raport al Gărzii de Mediu în urma unei plângeri privind o situație din Câmpina, subiect asupra cărui vom reveni pe larg.

Până atunci, însă, vă prezentăm un alt moment tensionat al ședinței. Exasperat de răspunsurile primarului Alin Moldoveanu, consilierul PSD Andrei Duran s-a enervat atât de tare încât a ridicat vocea la interlocutorul său: ”Citește până la capăt!”, a spus Duran pe un ton răstit, uluindu-i pe toți cei prezenți, inclusiv pe primarul Alin Moldoveanu, care a părut amuzat de faptul că mai tânărului său coleg din administrație i-au cedat nervii. 
De altfel, în multe momente ale discuțiilor, pare că de la violența verbală la ce fizică mai este un singur pas, uneori foarte, foarte mic... Oare chiar la așa ceva își doresc aleșii locali să se ajungă?! Nu de alta dar primarul Moldoveanu deține centură neagră la karate...
Dincolo de orice adversități sau, poate chiar, interese, o astfel de atitudine nu este deloc corectă. Se miră apoi aleșii locali de ce lumea privește cu foarte multă reticență clasa politică, inclusiv pe plan local. Oare astfel de ieșiri nervose nu sunt de natură a înmulți semnele de întrebare asupra politicienilor? 
Să mai întrebăm și despre caracterul solemn al ședințelor Consiliului Local, pe care unii îl aduc mereu în discuție în relația cu presa? Nu, nu mai întrebăm... Poate Consiliul Local va avea decența ca să se uite mai întâi în ograda proprie atunci când vine vorba de decență... Dacă nu, singura soluție rămâne votul poporului.


03 Apr 2022 22:37 2874 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
422 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
871 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
1709 vizualizari 12 Jun 2024 06:56 Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, care a fost surprinsă în cursul zilei de marți, 11 iunie, la intrarea într-un complex comercial din Câmpina.

citeste mai mult
1582 vizualizari 11 Jun 2024 23:25 Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

D-abia marți, după orele prânzului, Biroul Electoral Câmpina a încheiat verificarea tuturor proceselor verbale de la toate cele 23 secții de vot. S-au făcut toate calculele, iar mandatele de consilier local au fost împărțite astfel:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV