Consilierul Duran a ridicat vocea la primarul Moldoveanu: ”Citește până la capăt!”, i-a spus pe un ton răstit

Actualitate (Categoria articolului)

Discuțiile pe tema înființării Centrului cultural sau cele pe marginea raportului privind concursul prin care Marian Nistor a devenit în anul 2005 director al Pieței nu au fost singurele momente care au crescut nivelul de adrenalină al aleșilor locali la ședința Consiliului Local din 31 martie. Un alt subiect fierbine a fost cel al prezentării concluziilor unui raport al Gărzii de Mediu în urma unei plângeri privind o situație din Câmpina, subiect asupra cărui vom reveni pe larg.

Până atunci, însă, vă prezentăm un alt moment tensionat al ședinței. Exasperat de răspunsurile primarului Alin Moldoveanu, consilierul PSD Andrei Duran s-a enervat atât de tare încât a ridicat vocea la interlocutorul său: ”Citește până la capăt!”, a spus Duran pe un ton răstit, uluindu-i pe toți cei prezenți, inclusiv pe primarul Alin Moldoveanu, care a părut amuzat de faptul că mai tânărului său coleg din administrație i-au cedat nervii. 
De altfel, în multe momente ale discuțiilor, pare că de la violența verbală la ce fizică mai este un singur pas, uneori foarte, foarte mic... Oare chiar la așa ceva își doresc aleșii locali să se ajungă?! Nu de alta dar primarul Moldoveanu deține centură neagră la karate...
Dincolo de orice adversități sau, poate chiar, interese, o astfel de atitudine nu este deloc corectă. Se miră apoi aleșii locali de ce lumea privește cu foarte multă reticență clasa politică, inclusiv pe plan local. Oare astfel de ieșiri nervose nu sunt de natură a înmulți semnele de întrebare asupra politicienilor? 
Să mai întrebăm și despre caracterul solemn al ședințelor Consiliului Local, pe care unii îl aduc mereu în discuție în relația cu presa? Nu, nu mai întrebăm... Poate Consiliul Local va avea decența ca să se uite mai întâi în ograda proprie atunci când vine vorba de decență... Dacă nu, singura soluție rămâne votul poporului.

2621 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

706 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1267 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

429 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

3133 vizualizari
30 ian. 2023 21:45

Câmpinenii sunt invitați să depună copii ale actelor de proprietate la primărie pentru finalizarea Cadastrului General

2 comentarii

Primăria municipiului Câmpina îi invită pe cetățeni să depună copii legalizate ale documentelor de proprietate pentru realizarea și finalizarea Cadastrului General. Este vorba despre cetățenii care locuiesc în zonele unde s-au efectuat lucrări cadastrale.