CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpina a demonstrat că are talente care pot susține un spectacol foarte reușit

- Eveniment -

Câmpina a demonstrat că are talente care pot susține un spectacol foarte reușit

Unul dintre obiectivele nedeclarate ale primei ediții a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor a fost acela de a demonstra că există pe plan local talente care pot susține un spectacol foarte reușit, atât cu soliști, cât și cu instrumentiști, cu grupuri vocal-instrumentale, dar și cu ansambluri folclorice de dansuri.

Pentru cei care au vrut să înțeleagă acest lucru, spectacolul de duminică, 17 septembrie, seara, de pe scena din Parcul Regele Mihai I, a fost o adevărată reușită.
Astfel, rând pe rând, pe scenă au urcat Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bozga”, instructor Cristian Colezea, care a susținut două momente cu două grupe diferite, Grupul ”Mugurași de primăvară” al Clubului Copiilor, coordonator Alice Botoacă, Grupul vocal ”Plai câmpinean”, tot al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, profesor Dănuț Andrei.
Apoi, s-a trecut de la folclor la folk și muzică ușoară. Mai întâi a fost pe scena Denisa Fodac (13 ani), fata cu chitara, extrem de talentată, apoi Livia Pisăliță, probabil cea mai valoroasă voce a Câmpinei în acest moment, finalul aparținând Grupului vocal-instrumental ”Celesta”, de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, coordonat de Elisabeta Milea. Deși se întunecase, publicul a tot cerut ”bis”, chiar în două rânduri, semn evident că spectacolul a fost un succes.
La finalul fiecărui moment, primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a oferit câte un trandafir alb fetelor, cadouri pentru fiecare în parte și o plachetă, prin care toți cei care au urcat pe scenă să păstreze o amintire frumoasă acestui festival al Câmpinei.


20 Sep 2023 22:21 3326 vizualizari


Comentarii


444 vizualizari 25 Jun 2024 21:22 ”Sărbătoarea celor 2 Iulii”, un șir de acțiuni de-a lungul unei săptămâni întregi

”Sărbătoarea celor 2 Iulii”, un șir de acțiuni de-a lungul unei săptămâni întregi

Probabil cel mai frumos eveniment de la Castelul ”Iulia Hasdeu”, din Câmpina, este ”Sărbătoarea celor 2 Iulii”, mama și fiica, atât de iubite de savantul Bogdan Petriceicu Hasdeu.

citeste mai mult
957 vizualizari 21 Jun 2024 10:54 Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, începând cu ora 12.00, Liceul Teoretic ”Aurel Vlaicu” Breaza, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Breaza, Inspectoratul Școlar Județean Prahova și alte instituții din județ, organizează Festivalul - concurs ”Cântec și joc la Breaza”, eveniment cu participare internațională.

citeste mai mult
10987 vizualizari 20 Jun 2024 18:24 Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Asociația Câmpina Curată invită câmpinenii la un megaconcert susținut de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Evenimentul va avea loc vineri, 28 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul ”Rafinăriei”.

citeste mai mult
1375 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV