Câmpina a demonstrat că are talente care pot susține un spectacol foarte reușit

Eveniment (Categoria articolului)

Unul dintre obiectivele nedeclarate ale primei ediții a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor a fost acela de a demonstra că există pe plan local talente care pot susține un spectacol foarte reușit, atât cu soliști, cât și cu instrumentiști, cu grupuri vocal-instrumentale, dar și cu ansambluri folclorice de dansuri.

Pentru cei care au vrut să înțeleagă acest lucru, spectacolul de duminică, 17 septembrie, seara, de pe scena din Parcul Regele Mihai I, a fost o adevărată reușită.
Astfel, rând pe rând, pe scenă au urcat Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bozga”, instructor Cristian Colezea, care a susținut două momente cu două grupe diferite, Grupul ”Mugurași de primăvară” al Clubului Copiilor, coordonator Alice Botoacă, Grupul vocal ”Plai câmpinean”, tot al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, profesor Dănuț Andrei.
Apoi, s-a trecut de la folclor la folk și muzică ușoară. Mai întâi a fost pe scena Denisa Fodac (13 ani), fata cu chitara, extrem de talentată, apoi Livia Pisăliță, probabil cea mai valoroasă voce a Câmpinei în acest moment, finalul aparținând Grupului vocal-instrumental ”Celesta”, de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, coordonat de Elisabeta Milea. Deși se întunecase, publicul a tot cerut ”bis”, chiar în două rânduri, semn evident că spectacolul a fost un succes.
La finalul fiecărui moment, primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a oferit câte un trandafir alb fetelor, cadouri pentru fiecare în parte și o plachetă, prin care toți cei care au urcat pe scenă să păstreze o amintire frumoasă acestui festival al Câmpinei.

2964 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1223 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1256 vizualizari
07 dec. 2023 06:49

Concert de orgă la Biserica Romano-Catolică "Sfântul Anton de Padova" din Câmpina, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

La Biserica Romano-Catolică "Sf. Anton de Padova" din municipiul Câmpina va avea loc și la acest sfârșit de an tradiționalul concert de orgă organizat în colaborare cu Societatea Filarmonică din Câmpina. Evenimentul se va desfășura miercuri, 27 decembrie 2023, de la ora 17.00. Intrarea este liberă.

Alte stiri recente

578 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

667 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.