CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpina a demonstrat că are talente care pot susține un spectacol foarte reușit

- Eveniment -

Câmpina a demonstrat că are talente care pot susține un spectacol foarte reușit

Unul dintre obiectivele nedeclarate ale primei ediții a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor a fost acela de a demonstra că există pe plan local talente care pot susține un spectacol foarte reușit, atât cu soliști, cât și cu instrumentiști, cu grupuri vocal-instrumentale, dar și cu ansambluri folclorice de dansuri.

Pentru cei care au vrut să înțeleagă acest lucru, spectacolul de duminică, 17 septembrie, seara, de pe scena din Parcul Regele Mihai I, a fost o adevărată reușită.
Astfel, rând pe rând, pe scenă au urcat Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bozga”, instructor Cristian Colezea, care a susținut două momente cu două grupe diferite, Grupul ”Mugurași de primăvară” al Clubului Copiilor, coordonator Alice Botoacă, Grupul vocal ”Plai câmpinean”, tot al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, profesor Dănuț Andrei.
Apoi, s-a trecut de la folclor la folk și muzică ușoară. Mai întâi a fost pe scena Denisa Fodac (13 ani), fata cu chitara, extrem de talentată, apoi Livia Pisăliță, probabil cea mai valoroasă voce a Câmpinei în acest moment, finalul aparținând Grupului vocal-instrumental ”Celesta”, de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, coordonat de Elisabeta Milea. Deși se întunecase, publicul a tot cerut ”bis”, chiar în două rânduri, semn evident că spectacolul a fost un succes.
La finalul fiecărui moment, primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a oferit câte un trandafir alb fetelor, cadouri pentru fiecare în parte și o plachetă, prin care toți cei care au urcat pe scenă să păstreze o amintire frumoasă acestui festival al Câmpinei.


20 Sep 2023 22:21 3323 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
294 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
984 vizualizari 18 Jun 2024 10:16 Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 iulie 2024, în "Popasul Cultural" din centrul orașului, iar pe scenă vor urca: A.L.L. Of Us Trio, Ozana Barabancea, Trupa Cardinal, Ioana-Teodora Spînu Trio, Nidal, Radu Pescaru, Trupa Jeff Family, Green Onions Experience.

citeste mai mult
1322 vizualizari 15 Jun 2024 16:45 La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

În urmă cu aproximativ două luni a avut loc concursul școlar ”Știință pentru toți”, organizat și găzduit de Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”.

citeste mai mult
9157 vizualizari 15 Jun 2024 14:50 Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

La jumătatea lunii iulie, la Cornu va avea loc o nouă ediție a Festivalului ”Florilor de tei”, manifestare ajunsă la ediția a XV-a. Festivalul va avea loc în week-end-ul 13-14 iulie 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV