CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Marș cu biciclete, role și trotinete. Elevii Şcolii Centrale Câmpina vor marca, astfel, "Săptămâna Europeană a Mobilităţii"

- Actualitate -

Marș cu biciclete, role și trotinete. Elevii Şcolii Centrale Câmpina vor marca, astfel,

În perioada 16-22 septembrie se sărbătorește "Săptămâna Europeană a Mobilităţii". Este vorba, de fapt, despre o campanie europeană de promovare a formelor alternative de transport ecologic, de reliefare a faptului că mobilitatea sporește calitatea vieții în mediul urban, reducând poluarea. Elevii Școlii Gimnaziale Centrale din Câmpina vor organiza vineri, 21 septembrie, o acțiune dedicată mobilității.

Acţiunea constă într-un marş la care vor participa toţi cei 650 de elevi ai Școlii Centrale, alături de cadre didactice şi părinţi însoţitori. Pentru a încuraja transportul nepoluant, copiii se vor deplasa cu bicicletele, rolele sau trotinetele pe traseul Şcoala Centrală - Strada 1 Decembrie 1918 - Bd. Carol I (între Notariate şi Hotelul "Muntenia") - Strada Mihail Kogălniceanu - Strada B.P. Hasdeu - Calea Doftanei - Şcoala Centrală. Se va merge în coloană, pe carosabil, pe o singură bandă de mers, sub supravegherea cadrelor didactice și, bineînțeles, agenților de poliție.
Despre acest eveniment, directorul Şcolii Gimnaziale Centrale, prof. Florentina Dumitraşcu, ne-a declarat: "Vom defila utilizând diferite mijloace de transport pentru a atrage atenţia opiniei publice cu privire la transportul sustenabil, pentru că s-au înmulţit foarte mult autoturismele, foarte mulţi oameni le utlizează, poluarea este în creştere, iar mediul devine neprielnic sănătăţii noastre". (video)
Marşul elevilor de la Şcoala Centrală Câmpina va începe vineri, la ora 11.00 și se va încheia în jurul orei 12.30.


20 Sep 2018 19:12 7793 vizualizari


Comentarii


  • 21.09.2018 15:33 Ioana Multumim Poliției Locale si Politiei Naționale pentru tot sprijinul! Intr-adevăr o manifestare f. Frumos organizata, in care ,,copiii''au fost principala grija. Recomand ca astfel de evenimente si colaborări cu instituțiile statului sa mai existe. Dna Dumitrașcu sperăm ca asta e doar inceputul!!!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
801 vizualizari 16 Jun 2024 20:36 La Măgureni, o mobilizare imediată a polițiștilor a dus la găsirea unui copil dispărut în numai 40 minute!

La Măgureni, o mobilizare imediată a polițiștilor a dus la găsirea unui copil dispărut în numai 40 minute!

Duminică după-amiază, la 16.25, polițiștii din Măgureni au fost alertați în legătură cu disparițiai unui copil de numai șase ani.

citeste mai mult
628 vizualizari 16 Jun 2024 18:05 Primim de la cititori. Semințele și... bulevardul

Primim de la cititori. Semințele și... bulevardul

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini surprinse pe Bulevardul Culturii, care ar trebui să fie una dintre cele mai frumoase zone ale Câmpinei.

citeste mai mult
605 vizualizari 16 Jun 2024 10:57 Luni, 17 iunie, începe sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat

Luni, 17 iunie, începe sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat

Examenul de Bacalaureat, sesiunea de vară, va începe luni, 17 iunie, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

citeste mai mult
19903 vizualizari 16 Jun 2024 10:12 Admitere la Școala de Poliție din Câmpina. 43 candidați nu s-au mai prezentat la proba scrisă, iar 18 au luat sub nota 5!

Admitere la Școala de Poliție din Câmpina. 43 candidați nu s-au mai prezentat la proba scrisă, iar 18 au luat sub nota 5!

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina continuă examenul de admitere pentru o nouă promoție. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV