Șase candidați la Primăria orașului Breaza

Politică (Categoria articolului)

În perspectiva alegerilor locale din 27 septembrie 2020, la Breaza și-au depus candidatura pentru funcția de primar al localității reprezentanți ai mai multor partide și alianțe.

Astfel, în ordinea depunerii dosarelor de candidatură la Biroul Electoral, pentru funcția de primar al orașului Breaza vor candida:
- Cătălin Bercăroiu (ALDE)
- Ion Nicolae Ferăstrăeru (PNL)
- Bogdan Cristian Novac (USR)
- Gheorghe Richea (PSD)
- Alexandru Ferariu (PMP)
- Ionuț Bogdan Ghica (ProRomânia)
De asemenea, următoarele formațiuni politice au depus liste de candidați pentru Consiliul Local al orașului Breaza: Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE), Partidul Național Liberal, Uniunea Salvați România (USR), Partidul Social Democrat, Partidul Mișcarea Populară, Partidul Prahova în Acțiune, Partidul ProRomânia. În plus, pentru un loc în Consiliul Local va candida și independentul Aurelian Toader.

6350 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2710 vizualizari
16 aug. 2022 20:19

Punctul de vedere al Partidului S.O.S. România, Filiala Câmpina, privind proiectul pasajului subteran

5 comentarii

Prin intermediul unui comunicat de presă, Organizația Câmpina a Partidului S.O.S. România își prezintă punctul de vedere cu privire la proiectul pasajului subteran din municipiul Câmpina.

6132 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

11 comentarii

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

Alte stiri recente

829 vizualizari
19 aug. 2022 22:57

ISU a emis mesaj RO-ALERT pentru prezența unui urs pe Strada Fabricii, din Câmpina

În ultima vreme, în zona Câmpinei situată la ieșirea spre Telega - Brebu, și-a făcut apariția mai multe zile la rând un urs.

1338 vizualizari
19 aug. 2022 21:35

Urmărire ca-n filme pe DN1, la doi pași de Câmpina. Au lipsit doar focurile de armă...

Joi dupa-amiază, în jurul orei 16.45, un echipaj de Poliție a avut de efectuat o urmărire ca-n filme, la Bănești, la doi pași de Câmpina, după ce un conducător auto a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Știa el ce știa, pentru că avea să se aleagă cu un dosar penal.