Șase candidați la Primăria orașului Breaza

Politică (Categoria articolului)

În perspectiva alegerilor locale din 27 septembrie 2020, la Breaza și-au depus candidatura pentru funcția de primar al localității reprezentanți ai mai multor partide și alianțe.

Astfel, în ordinea depunerii dosarelor de candidatură la Biroul Electoral, pentru funcția de primar al orașului Breaza vor candida:
- Cătălin Bercăroiu (ALDE)
- Ion Nicolae Ferăstrăeru (PNL)
- Bogdan Cristian Novac (USR)
- Gheorghe Richea (PSD)
- Alexandru Ferariu (PMP)
- Ionuț Bogdan Ghica (ProRomânia)
De asemenea, următoarele formațiuni politice au depus liste de candidați pentru Consiliul Local al orașului Breaza: Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE), Partidul Național Liberal, Uniunea Salvați România (USR), Partidul Social Democrat, Partidul Mișcarea Populară, Partidul Prahova în Acțiune, Partidul ProRomânia. În plus, pentru un loc în Consiliul Local va candida și independentul Aurelian Toader.

7121 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1262 vizualizari
18 sept. 2023 21:54

Partidul România în Acțiune a inițiat petiția ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”

5 comentarii

Partidul România în Acțiune a inițiat o petiție online care se intitulează ”Stop finanțării partidelor politice din bani publici!”

2385 vizualizari
02 aug. 2023 17:13

PMP Câmpina se dezice de gestul consilierului Marius Anghelescu

2 comentarii

După comunicatul prin care consilierul Marius Anghelescu anunța că și-a retras votul de principiu privind achiziționarea unor generatoare pentru stațiile de pompare ale HidroPrahova, PMP Câmpina, partidul din care face parte și Marius Anghelescu,  a reacționat și ne-a transmis următorul comunicat de presă semnat de președintele organizației locale, Adrian Pițigoi.

Alte stiri recente

609 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

556 vizualizari
23 sept. 2023 14:14

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au loc partidele contând pentru etapa a 8-a a Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi: