Vom avea supermarket Profi chiar în centrul Câmpinei

Social (Categoria articolului)

La Câmpina se va deschide, cel mai probabil în toamna acestui an, un nou supermarket. Este vorba despre Profi, care face deja angajări pentru mai multe magazine noi, printre care și cel de la Câmpina.

Din informațiile noastre, Profi România a închiriat parterul clădirii în care a funcționat RomTelecom, clădire situată în centrul municipiului, între Hotelul Muntenia și BCR. Singura problemă pentru care trebuie găsită o soluție este aceea a parcării, pentru că un supermarket trebuie să aibă parcare proprie, ceea ce este destul de greu în cazul acestei locații închiriate pentru deschiderea magazinului. RomTelecom avea o mică parcare în spatele sediului, dar aceasta ar urma să fie folosită pentru aprovizionare. În fața clădirii și în lateralele acesteia sunt spații verzi, iar destinația de spațiu verde nu poate fi schimbată, conform legii.
Cert este că Profi România are un plan important de expansiune, urmând să deschidă mai multe magazine noi în perioada următoare atât în municipii reședință de județ, cât și în orașe mai mici. În prezent, la nivel național, rețeaua Profi include 602 magazine (cu 12.000 de angajați) în peste 300 de localități din toate județele și în municipiul București. Din 2016, rețeaua Profi este deținută de Mid Europa Partners, unul dintre principalele fonduri de investiții de pe piețele în creștere din Europa Centrală și de Sud Est. Mid Europa a preluat Profi de la fondul de investiții Enterprise Investors prin cea mai mare tranzacție din retailul românesc de până acum, contra sumei record de 533 milioane euro. 
Persoanele interesate de joburile oferite de Profi pot aplica AICI sau direct pe site-ul Profi România, la secțiunea CARIERE.

9640 vizualizari
7

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Un campinean 05.08.2017 12:02 Pai cladirea rtc nu era cu bulina?! Sau bulina se pune dupa cum se fac cartile ...? Ce oras de spagari si numai interese!
  • Marisn 05.08.2017 13:31 Primăria poate si trebuie să reglementeze obligativitatea existenței unei parcări private. Sper că nu sunt atât de slabi să considere parcarea de pe centru sau cea de la Muntenia drept parcarea Profi. Cât despre spațiu verde din zonă ... 😡
  • Angheru elena irina 14.11.2017 21:31 Lucrez la Megaimage sinaia si urmeaza sa schimb domiciluul la Telega.Din acest motiv ma intereseaza un post la Profi Campina
  • Voicu Violeta 07.02.2018 18:01 Pentru angajare mă interesează. Am 28 de ani, 8 clase. Am lucrat în panificație timp de 8 ani, iar acum lucrez la o craitorie din Câmpina. Și stau in Poiana Câmpina sat Bobolia.
  • Irimescu Emanuela Maria. 01.08.2018 23:06 Buna ziua, numele meu este Irimescu Emanuela Maria, am varsta de 20, sunt din comuna Telega, judetul Prahova. Sunt serioasa, dornica de munca si a-s dorii sa lucrez in magazinul dvs. Profi care am inteles ca se construieste in zona turnatoriei. Am scoala profesionala cu diploma, scoala Constantin Instrate, o zi buna, va multumesc,
  • Facalet Carmen -Camelia 06.08.2018 11:37 un loc de munca(casier)
  • Oprea Sabina Georgiana 13.09.2018 22:20 Bună ziua! Mă numesc, Oprea Sabina am 20 de ani, liceul termibat, profilul "tehnician in activități economice", sunt o fire sociabila, responsabila, punctuala, comunicativa, dornica de un loc de muncă în magazinul Profi din Campina. O zi buna!

Social

1953 vizualizari
23 ian. 2019 09:12

O casă, două anexe și două garaje au fost mistuite de un incendiu, la Talea

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață la o casă din comuna Talea. Pompierii militari din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova au intervenit cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea focului. A fost o intervenție dificilă pentru că, la sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent și generalizat pe o suprafață de peste 200 mp.

2113 vizualizari
22 ian. 2019 11:40

Triajul copiilor, curățenia și aerisirea claselor și dezinfecția băncilor - recomandările DSP Prahova către școli, pentru prevenirea îmbolnăvirilor de gripă

Încă trei decese cauzate de virusul gripal de tip A, subtip H1, au fost înregistrate ieri în România. Este vorba despre trei femei, de 43 de ani, de 51 de ani și de 72 de ani, din Prahova, Gorj și București. În județul Prahova, acesta este al patrulea deces cauzat de gripă. La nivel național, 23 de persoane și-au pierdut până acum viața din cauza gripei, după cum a transmis Institutul Național de Sănătate Publică. Ministrul Sănătății a anunțat că România este în pragul unei epidemii de gripă, săptămâna trecută înregistrându-se 1.155 cazuri de gripă clinică, la nivel național, dintr-un total de peste 90.000 de cazuri de viroze respiratorii. Având în vedere această situație, Direcția de Sănătate Publică Prahova a transmis Inspectoratului Școlar Județean, iar acesta, la rândul său, a transmis tuturor unităților de învățământ, o adresă privind instituirea măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor în școli.

Alte stiri recente

1899 vizualizari
23 ian. 2019 20:55

Hora Unirii, dansată de elevii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina

Pentru că joi, 24 Ianuarie, este zi liberă, elevii și profesorii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina au sărbătorit cu o zi mai devreme Unirea Principatelor Române. În curtea instituției, elevi din toate ciclurile de învățământ (primar, gimnazial, liceal) au dansat Hora Unirii, pentru a marca astfel împlinirea a 160 de ani de la Unirea Moldovei cu Țara Românească sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza, cel care a pus bazele dezvoltării moderne a României prin reformele aplicate în scurta sa perioadă de domnie.

1898 vizualizari
23 ian. 2019 19:56

"Mândria de a fi român", un proiect educațional dedicat Micii Uniri, desfășurat la Școala "Ion Câmpineanu" din Câmpina

Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din Câmpina și Școala Gimnazială Nistorești, aparținând de Liceul Teoretic "Aurel Vlaicu" Breaza, au desfășurat miercuri, 23 ianuarie, un proiect educațional intitulat "Mândria de a fi român". Acest proiect s-a adresat elevilor din ciclul primar și a fost dedicat aniversării Zilei Unirii Principatelor Române. (video)