Consilierii județeni au fost validați în funcție. Printre ei și cei doi câmpineni - Rodica Papuc și Marian Nistor

Actualitate (Categoria articolului)

La această oră, la Palatul Administrativ din Ploiești se desfășoară ședința de constituire a Consiliului Județean Prahova. Consilierii aleși au fost deja validați în funcție și au depus jurământul. Printre ei se numără și doi câmpineni, ambii reprezentând Partidul Național Liberal - Rodica Papuc și Marian Nistor.

Cel de-al treilea câmpinean ales în CJ Prahova, Adrian Pițigoi (PMP), a renunțat la mandatul de consilier județean pentru cel de consilier local și pentru funcția de viceprimar al municipiului Câmpina. În locul său, în Consiliul Județean a intrat Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova, cea care astăzi ar putea fi aleasă vicepreședinte al CJ. 
Ședința de la Ploiești se desfășoară într-o anumită stare de tensiune din cauza precedentului creat la ședința Consiliului Local Ploiești, unde nu a fost respectată legea în privința votului secret la alegerea viceprimarilor. Consilierii alianței PSD - ALDE - PMP au fost obligați de liderii lor să-și arate buletinul de vot la ieșirea din cabină, înainte de introducerea acestuia în urnă. Liberalii se tem că același lucru se va întâmpla și astăzi, la alegerea președintelui și vicepreședinților Consiliului Județean. Urmează momentul cel mai important, cel al alegerii președintelui Consiliului Județean Prahova, funcție pentru care există doi candidați - Bogdan Toader (PSD, susținut și de ALDE și PMP) și Iulian Dumitrescu (PNL). Vom reveni.

4738 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1574 vizualizari
02 oct. 2023 11:38

Fostul primar al Câmpinei, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Faptele s-au prescris...

1 comentarii

Ceea ce era de așteptat, iată că s-a întâmplat. Fostul primar al municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Tribunalul Prahova a dispus încetarea procesului pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și abuz în serviciu ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale. Era de așteptat să se ajungă la acest lucru în condițiile în care vorbim de un proces început în toamna lui 2017, deci în urmă cu șase ani, care a avut zeci de amânări ale cauzei, care a fost reluat de la administrarea probelor după promovarea judecătorului și care a avut, anul acesta, nu mai puțin de zece amânări ale pronunțării sentinței.

1716 vizualizari
01 oct. 2023 09:07

Problema turnului înclinat s-a discutat în Consiliul Local Câmpina. Deocamdată, fără niciun rezultat...

2 comentarii

După ce Partidul Câmpina Curată a lansat o petiție online pentru strângerea de semnături în vederea demolării turnului înclinat, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 27 septembrie 2023, subiectul a fost adus în discuție de consilierul PSD, Livia Lupu.

Alte stiri recente

226 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

426 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.