CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Câmpina, locuitorii din cartierul Câmpinița pot solicita HidroPrahova racordarea la rețeaua de canalizare

- Actualitate -

La Câmpina, locuitorii din cartierul Câmpinița pot solicita HidroPrahova racordarea la rețeaua de canalizare

Odată cu finalizarea recepției parțiale a lucrării de canalizare realizată de HidroPrahova în cartierul Câmpinița, din Câmpina, locuitorii din această zonă se pot adresa societății HidroPrahova pentru racordarea la rețeaua de canalizare și încheierea de contracte.

Era una dintre marile probleme pentru această zonă a Câmpinei, după ce lucrarea de canalizare s-a realizat în urmă cu mai mulți ani, dar ea nu a putut fi efectiv dată în folosință din cauza unor necorcodanțe. Se întâmpla încă din mandatul precedent al administrației locale. Vă reamintim că lucrările la canalizare în această zonă, care cuprinde mare parte din Bulevardul Carol I, de la sensul giratoriu de la Fibec și până la ieșirea spre Cornu, cu toate străzile adiacente, au fost realizate în prima etapă a proiectului mai amplu cu fonduri europene, care se implementează de HidroPrahova la nivelul întregului județ. Lucrările la rețeaua de canalizare au început în anul 2014, s-au sistat în anul 2015, reluate în 2019 și finalizate în 2020, dar, iată, d-abia acum, cei aproximativ 600 de abonați din zonă vor putea beneficia efectiv de canalizare.
Acum, lucrurile au intrat pe un făgaș mai aproape de normalitate, iar câmpinenii din această zonă se vor putea, în sfârșit, racorda la rețeaua de canalizare și să beneficieze de un serviciu, care este o banalitate aproape oriunde în Europa. Pentru a beneficia efectiv de canalizare, oamenii vor trebui să încheie contracte cu HidroPrahova, operatorul regional de apă și canalizare.

(Foto cu caracter ilustrativ din timpul lucrărilor de canalizare în cartierul Câmpinița)


21 Dec 2022 17:29 2890 vizualizari


Comentarii


  • 22.12.2022 03:01 Stanciu Elena Încântată sa vad acest anunț.Sper din tot sufletul sa fie si adevărat. Din 2020 bat la usa HIDROPRAHOVA pentru racordarea la canalizare pe ALEEA ROZMARIN si de fiecare dată același răspuns NU,NU POT SA VA DAU APROBARE ,deoarece cei care au început lucrarea nu au finalizat ,deoarece, deoarece si tot nu si nu din partea domnului Marius Bugan.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
41 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni de la Liceul Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid, condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața instantaneu.

citeste mai mult
329 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
514 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
899 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV