La Câmpina, locuitorii din cartierul Câmpinița pot solicita HidroPrahova racordarea la rețeaua de canalizare

Actualitate (Categoria articolului)

Odată cu finalizarea recepției parțiale a lucrării de canalizare realizată de HidroPrahova în cartierul Câmpinița, din Câmpina, locuitorii din această zonă se pot adresa societății HidroPrahova pentru racordarea la rețeaua de canalizare și încheierea de contracte.

Era una dintre marile probleme pentru această zonă a Câmpinei, după ce lucrarea de canalizare s-a realizat în urmă cu mai mulți ani, dar ea nu a putut fi efectiv dată în folosință din cauza unor necorcodanțe. Se întâmpla încă din mandatul precedent al administrației locale. Vă reamintim că lucrările la canalizare în această zonă, care cuprinde mare parte din Bulevardul Carol I, de la sensul giratoriu de la Fibec și până la ieșirea spre Cornu, cu toate străzile adiacente, au fost realizate în prima etapă a proiectului mai amplu cu fonduri europene, care se implementează de HidroPrahova la nivelul întregului județ. Lucrările la rețeaua de canalizare au început în anul 2014, s-au sistat în anul 2015, reluate în 2019 și finalizate în 2020, dar, iată, d-abia acum, cei aproximativ 600 de abonați din zonă vor putea beneficia efectiv de canalizare.
Acum, lucrurile au intrat pe un făgaș mai aproape de normalitate, iar câmpinenii din această zonă se vor putea, în sfârșit, racorda la rețeaua de canalizare și să beneficieze de un serviciu, care este o banalitate aproape oriunde în Europa. Pentru a beneficia efectiv de canalizare, oamenii vor trebui să încheie contracte cu HidroPrahova, operatorul regional de apă și canalizare.

(Foto cu caracter ilustrativ din timpul lucrărilor de canalizare în cartierul Câmpinița)

2522 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Stanciu Elena 22.12.2022 03:01 Încântată sa vad acest anunț.Sper din tot sufletul sa fie si adevărat. Din 2020 bat la usa HIDROPRAHOVA pentru racordarea la canalizare pe ALEEA ROZMARIN si de fiecare dată același răspuns NU,NU POT SA VA DAU APROBARE ,deoarece cei care au început lucrarea nu au finalizat ,deoarece, deoarece si tot nu si nu din partea domnului Marius Bugan.

Actualitate

1936 vizualizari
03 iun. 2023 09:36

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

2 comentarii

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.

1606 vizualizari
02 iun. 2023 20:34

Două intervenții dificile ale salvamontiștilor în Bucegi. A fost nevoie și de elicopter

Salvamontiștii prahoveni au avut în cursul zilei de vineri, 2 iunie, solicitări pentru două intervenții dificile.

Alte stiri recente

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

896 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.