Joi, 25 noiembrie, ora 7, se deschide la Câmpina cel de-al 125-lea magazin Altex din România

Actualitate (Categoria articolului)

Cel de-al 125-lea magazin Altex din România se deschide joi, 25 noiembrie, la ora 7.00, în Câmpina, pe B-dul Nicolae Bălcescu.

Cu o zi înaintea marii deschideri, gazdele de la Altex i-au invitat pe reprezentanții primăriilor din Câmpina și localitățile limitrofe să le prezinte noul magazin. Au răspuns prezent primarul municipiului Câmpina - Alin Moldoveanu, viceprimarul Liviu Dumitrache, secretarul general al municipiului Câmpina - Elena Moldoveanu, administratorul public - Adrian Dobre, dar și primarul comunei Bănești, George Stoica, primarul comunei Provița de Jos, Ionuț Bocioacă, viceprimarul orașului Breaza, Emanuel Necula.
Noul magazin ocupă un spațiu generos, are 30 de angajați și colaborează cu o serie de alte firme din Câmpina pentru servicii conexe - transport, instalare etc.
Joi, 25 noiembrie, la marea deschidere de la ora 7.00, sunt pregătite o serie de surprize pentru toți cei care doresc să treacă pragul mgazinului - mici cadouri, măști de protecție și reduceri considerabile. De asemenea, accesul în magazin va fi permis doar persoanelor vaccinate, conform prevederilor legale în vigoare, dar la intrare va fi amplasată o casă de marcat, la care vor fi servite persoanele nevaccinate.

7824 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Luc 26.11.2021 10:32 Unde pe B-dul Nicolae Bălcescu, la ce număr sau lângă ce alte repere existente s-a deschis Altex?
  • Ciolanul 26.11.2021 13:32 Daca numai aia vaccinati are voie sa intre inauntru, magazinul asta o sa dea faliment repende, primarii astia nu-s prea destepti.

Actualitate

3128 vizualizari
03 dec. 2021 19:19

Preluarea cinematografului din Câmpina de către autoritățile locale se lovește de ”birocrația” RADEF

2 comentarii

Cinematograful din Câmpina este un subiect delicat, dureros pentru orice câmpinean, în condițiile în care aici nu a mai rulat niciun film de foarte mult timp, iar starea de degradare a clădirii se accentuează de la o zi la alta. O inspecție a Poliției, urmată de un avertisment scris adresat RADEF (Regia Autonomă a Distribuției și Exploatării Filmelor), a reaprins discuția, care ar putea fi soluționată în Consiliul Local.

2481 vizualizari
01 dec. 2021 22:10

De Ziua Națională, polițiștii locali le-au oferit câmpinenilor stegulețe tricolore

1.000 de stegulețe tricolore au fost împărțite astăzi, 1 Decembrie 2021, în diverse zone ale municipiului Câmpina de către agenții Poliției Locale. Un gest simplu și frumos, prin care Polița Locală a dorit să fie mai aproape de cetățeni cu ocazia Zilei Naționale a României.

Alte stiri recente

595 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

1161 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.