CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Aluniș - Sportul Câmpina 2-2

- Sport -

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Aluniș - Sportul Câmpina 2-2

Unul dintre meciurile cele mai importante din etapa a 21-a din Superliga B1 Prahova, Seria Nord, a avut loc sâmbătă după-amiază la Livadea, unde s-au întâlnit Progresul Aluniș și Sportul Câmpina.

A fost un meci cu mult peste nivelul acestei competiții, încheiat la egalitate, 2-2.
Câmpinenii au început bine partida cu o mare ocazie a lui Cafadaru, apoi cu o bară a lui Rădulescu, dar la cabine sa intrat cu o remiză albă. În repriza secundă, jocul a căpătat brusc accente nervoase, gazdele alegându-se cu un jucător eliminat de arbitrul Ionuț Neagu. Chiar și așa, la o greșeală în defensiva câmpinenilor, gazdele deschid scorul, dar aproape imediat Botoșneanu egalează cu un șut spectaculos de la 30 metri. Meciul devine unul de luptă, Negreanu aduce formația câmpineană în avantaj dintr-un penalty, iar raportul de forțe se echilibrează, Mihai Dogaru fiind și el eliminat pentru al doilea ”galben” primit pentru simulare. Și pentru ca totul să fie egal, la ultima fază, gazdele reușesc egalarea, câmpinenii simțind că au pierdut două puncte care i-ar fi dus pe primul loc în clasament.
Oricum, dincolo de nervi, dincolo de înjurăturile venite de pe banca gazdelor, arbitrul Ionuț Neagu fiind nevoit, rând pe rând, să-i elimine cam pe toți cei de pe bancă, a fost un adevărat derby, un meci spectaculos, cu o galerie care a cântat tot meciul, asigurând astfel o atmosferă de meci mare.
Antrenorul Marius Pălăncianu a folosit următorul ”11”: Pop - Stanciu, Basma, Rădulescu, G. Radu, Coman, Țigănuș, M. Dogaru, Cafadaru, Biro, Negreanu, rezerve fiind Bețivu, M. Popescu, Botoșneanu, Corneanu și Țapu.
Câmpinenii ar fi vrut să-i dedice o victorie lui Daniel Dogaru, dar au trebuit să se mulțumească doar cu o remiză.
Runda viitoare, duminică, 19 mai, Sportul Câmpina va întâlni pe teren propriu formația CS Șotrile.


12 May 2024 09:45 1138 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
702 vizualizari 25 May 2024 20:59 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

Sâmbătă seară, la Suceava, a avut loc primul meci al formației CS Câmpina la turneul final Speranța al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III. CS Câmpina a întâlnit formația CSS Drobeta Tr. Severin,

citeste mai mult
1118 vizualizari 25 May 2024 20:24 Liga A Prahova, etapa a 32-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 32-a. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a început etapa a 32-a din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și se va încheia duminică. Iată rezultatele de până acum și clasamentul la zi:

citeste mai mult
602 vizualizari 25 May 2024 20:03 Performanțe foarte bune pentru atleții câmpineni la prima etapă a Naționalelor sub 18 și sub 16 ani

Performanțe foarte bune pentru atleții câmpineni la prima etapă a Naționalelor sub 18 și sub 16 ani

Mai mulți atleți de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, sub coordonarea antrenorului Mihaela Marin, au participat sâmbătă, la București, la prima zi a etapei I a Campionatulului Național de Atletism pentru juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

citeste mai mult
861 vizualizari 25 May 2024 13:59 Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 2-0

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 2-0

Nu, nu a fost un meci de vacanță... Deși, cam așa a părut... Toată lumea relaxată, gazdele au forțat doar cât să aibă un avantaj conforabil, oaspeții excesiv de relaxați, nimeni părea că nu-și dorește altceva decât ca totul să se termine...

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV