CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpineanul Vlăduț Iscru își deschide o academie pentru portarii de fotbal

- Sport -

Câmpineanul Vlăduț Iscru își deschide o academie pentru portarii de fotbal

”Born to be a keeper” este sloganul sub care câmpineanul Vlăduț Iscru a decis să înființeze o academie specializată pentru postul de portar, o idee inedită, academiile sau școlile de fotbal pregătind jucători la modul general, nu specializați pentru un post anume.

”Am văzut că în zona noastră nu este cineva care să se ocupe de antrenarea portarilor și am decis să deschid o academie de portari! Born to be a keeper este noua Academie de fotbal, dedicată 100% portarilor! Un segment din fotbal pe care în județul nostru nu se pune accent! Ceea ce îmi doresc eu este ca cei mici să înțeleagă bazele acestei meserii, pentru că a fi portar de fotbal este o adevărată meserie, și toate secretele acestui frumos post! Cum eu m-am îndrăgostit de acest post acum 18 ani, vreau să dau mai departe și să îi învăț pe cei mici tot ce este necesar pentru a ajunge în fotbalul mare!”, ne-a declarat inițiatorul acestei academii, Vlăduț Iscru.
Vlăduț Iscru are 25 de ani, a început fotbalul la Coruna Câmpina, apoi a mai jucat la HM Junior Câmpina, Fortuna II Poiana Câmpina, Tricolorul Breaza și FC Bănești, în prezent reîntorcându-se la Breaza, cu care speră promovarea în Liga a 3-a.
Antrenamentele acestei viitoare academii vor avea loc, cel puțin pentru început, pe stadionul ”Rafinăriei”, iar aici se pot instrui jucători legitimați sau nu, începând de la vârsta de 7 ani. Pentru început, antrenamentele vor fi susținute chiar de inițiatorul proiectului, Vlăduț Iscru, urmând ca în funcție de solicitări să se apeleze și la alți foști portari cu experiență pe care Câmpina i-a avut. Detalii și înscrieri la numărul de telefon 0733.487.230.


10 Aug 2021 19:31 3585 vizualizari



Comentarii






  • 11.08.2021 11:53 Iker Casillas În poză este Iker Casillas. Corect? Ceva drepturi de autor ...
267 vizualizari 25 Apr 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1866 vizualizari 21 Apr 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

citeste mai mult
2179 vizualizari 21 Apr 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
2011 vizualizari 21 Apr 2024 10:53

Cupa Muscel a ajuns la ediția a X-a. Și o premieră!

A fost o zi frumoasă de sâmbătă, 20 aprilie, în care foarte mulți copii au fost angrenați în întreceri sportive în cadrul ediției a X-a a Cupei Muscel, care a avut loc la baza sportivă Soceram, din parcul cu același nume, de la marginea municipiului Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV