CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpineanul Vlăduț Iscru își deschide o academie pentru portarii de fotbal

- Sport -

Câmpineanul Vlăduț Iscru își deschide o academie pentru portarii de fotbal

”Born to be a keeper” este sloganul sub care câmpineanul Vlăduț Iscru a decis să înființeze o academie specializată pentru postul de portar, o idee inedită, academiile sau școlile de fotbal pregătind jucători la modul general, nu specializați pentru un post anume.

”Am văzut că în zona noastră nu este cineva care să se ocupe de antrenarea portarilor și am decis să deschid o academie de portari! Born to be a keeper este noua Academie de fotbal, dedicată 100% portarilor! Un segment din fotbal pe care în județul nostru nu se pune accent! Ceea ce îmi doresc eu este ca cei mici să înțeleagă bazele acestei meserii, pentru că a fi portar de fotbal este o adevărată meserie, și toate secretele acestui frumos post! Cum eu m-am îndrăgostit de acest post acum 18 ani, vreau să dau mai departe și să îi învăț pe cei mici tot ce este necesar pentru a ajunge în fotbalul mare!”, ne-a declarat inițiatorul acestei academii, Vlăduț Iscru.
Vlăduț Iscru are 25 de ani, a început fotbalul la Coruna Câmpina, apoi a mai jucat la HM Junior Câmpina, Fortuna II Poiana Câmpina, Tricolorul Breaza și FC Bănești, în prezent reîntorcându-se la Breaza, cu care speră promovarea în Liga a 3-a.
Antrenamentele acestei viitoare academii vor avea loc, cel puțin pentru început, pe stadionul ”Rafinăriei”, iar aici se pot instrui jucători legitimați sau nu, începând de la vârsta de 7 ani. Pentru început, antrenamentele vor fi susținute chiar de inițiatorul proiectului, Vlăduț Iscru, urmând ca în funcție de solicitări să se apeleze și la alți foști portari cu experiență pe care Câmpina i-a avut. Detalii și înscrieri la numărul de telefon 0733.487.230.


10 Aug 2021 19:31 3637 vizualizari


Comentarii


  • 11.08.2021 11:53 Iker Casillas În poză este Iker Casillas. Corect? Ceva drepturi de autor ...
223 vizualizari 15 Jul 2024 17:20 La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

Memorialul ”Doru Matei” a ajuns la a V-a ediție, având deja o tradiție în Breaza și în fotbalul prahovean, în general.

citeste mai mult
412 vizualizari 14 Jul 2024 22:06 Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Primul meci amical al verii pentru nou-promovata în Superliga B Prahova, Sportul Câmpina, a avut loc duminică dimineață, partener fiind formația CS Cornu II.

citeste mai mult
321 vizualizari 14 Jul 2024 19:00 Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

În condiții de cod roșu de caniculă, Campionatul Național de Atletism pentru sportivi sub 16 ani, care s-a desfășurat în acest week-end la București, a însemnat două zile de foc, aproape la propriu.

citeste mai mult
761 vizualizari 14 Jul 2024 10:21 Gală de box la Provița de Jos, în memoria lui Vasile Badea, polițist, ucis în Congo la începutul acestui an

Gală de box la Provița de Jos, în memoria lui Vasile Badea, polițist, ucis în Congo la începutul acestui an

La Provița de Jos există Parcul de Aventură Strategy, organizat și gestionat de Asociația Strategy. Aici, pe 25 august, de la ora 12.00, va avea loc o gală de box dedicată memoriei lui Vasile Badea.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV