Câmpineanul Vlăduț Iscru își deschide o academie pentru portarii de fotbal

Sport (Categoria articolului)

”Born to be a keeper” este sloganul sub care câmpineanul Vlăduț Iscru a decis să înființeze o academie specializată pentru postul de portar, o idee inedită, academiile sau școlile de fotbal pregătind jucători la modul general, nu specializați pentru un post anume.

”Am văzut că în zona noastră nu este cineva care să se ocupe de antrenarea portarilor și am decis să deschid o academie de portari! Born to be a keeper este noua Academie de fotbal, dedicată 100% portarilor! Un segment din fotbal pe care în județul nostru nu se pune accent! Ceea ce îmi doresc eu este ca cei mici să înțeleagă bazele acestei meserii, pentru că a fi portar de fotbal este o adevărată meserie, și toate secretele acestui frumos post! Cum eu m-am îndrăgostit de acest post acum 18 ani, vreau să dau mai departe și să îi învăț pe cei mici tot ce este necesar pentru a ajunge în fotbalul mare!”, ne-a declarat inițiatorul acestei academii, Vlăduț Iscru.
Vlăduț Iscru are 25 de ani, a început fotbalul la Coruna Câmpina, apoi a mai jucat la HM Junior Câmpina, Fortuna II Poiana Câmpina, Tricolorul Breaza și FC Bănești, în prezent reîntorcându-se la Breaza, cu care speră promovarea în Liga a 3-a.
Antrenamentele acestei viitoare academii vor avea loc, cel puțin pentru început, pe stadionul ”Rafinăriei”, iar aici se pot instrui jucători legitimați sau nu, începând de la vârsta de 7 ani. Pentru început, antrenamentele vor fi susținute chiar de inițiatorul proiectului, Vlăduț Iscru, urmând ca în funcție de solicitări să se apeleze și la alți foști portari cu experiență pe care Câmpina i-a avut. Detalii și înscrieri la numărul de telefon 0733.487.230.

3255 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Iker Casillas 11.08.2021 11:53 În poză este Iker Casillas. Corect? Ceva drepturi de autor ...

Sport

1524 vizualizari
04 iul. 2022 20:12

Miodrag Belodedici, invitatul special al festivității de premiere de la Caraimanul Kids Cup 2022

Timp de o săptămână, la Bușteni, la baza sportivă Caraimanul, a avut loc ediția 2022 a competiției dedicată copiilor și juniorilor - Caraimanul Kids Cup.

2260 vizualizari
03 iul. 2022 18:25

Câmpineanul Ciprian Costache este campion național la aruncarea greutății, categoria sub 20 de ani

Pe Cluj Arena a avut loc în acest week-end Campionatul Național de Atletism sub 20 de ani, competiție la care au fost prezenți și mai mulți sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin.

Alte stiri recente

645 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

662 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.