Echipa PSD - ProRomânia pentru Consiliul Local Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Pentru alegerile din 27 septembrie 2020, alianța PSD - ProRomânia vine în fața alegătorilor cu o echipă foarte bună pentru Consiliul Local, cu oameni cu experiență, oameni care au demonstrat ceva fiecare în meseria lui. Pentru a vota în deplină cunoștință de cauză, iată o prezentare a celor mai mulți dintre candidații alianței pentru Consiliul Local Câmpina.

LIVIA LUPU
”Sunt Livia–Rodica Lupu, am 52 de ani, sunt căsătorită, iar profesia mea este de jurist. Sunt mamă a doi copii, de care sunt extrem de mândră: un băiat de 32 de ani și o fată de 16 ani, născuți și crescuți ca și mine, în frumoasă noastră Câmpina. Lucrez în sistemul sanitar de peste 20 de ani, fiind și în prezent  consilier juridic la Spitalul de Psihiatrie Voila, un loc drag sufletului meu. De-a lungul carierei profesionale, am coordonat activitatea juridică, activitatea de resurse umane și cea de management al calității serviciilor medicale, participând activ la acreditarea Spitalului de Psihiatrie Voila, în ciclul I. Susțin cu toată responsabilitatea conferită de vârstă și de experiența acumulată, pentru funcția de primar al municipiului Câmpina, pe domnul NICOLAE MOISESCU, un câmpinean veritabil, un om cu experiență și cu performanță în management, un om cu principii morale, un familist convins, empatic și educat. Alături de dumnealui, în calitate de candidat la funcția de consilier municipal, am convingerea că după data de 27 septembrie 2020, vom implementa  Programul Câmpina sănătoasă, educată, activă și conectată, pentru cămpineni!”
LIVIU DAVIDESCU
”Sunt Liviu Davidescu, 49 ani. M-am născut şi am crescut în Câmpina. Aici mi-am construit viaţa şi mi-am întemeiat familia. Mi-a fost imposibil să-mi imaginez viaţa în altă parte. Lucrez în domeniul privat în calitate de manager de tranport auto. Sunt un om de echipă, concentrat pe lucruri simple şi eficiente, dar realizabile. În calitate de preşedinte al PRO România - Organizaţia Municipală Câmpina şi de candidat la funcţia de consilier în Consiliul Local Câmpina cred într-o politică nouă, care serveşte cetaţeanul, nu interesul propriu, într-o administraţie care consultă cetaţenii şi ţine seama de priorităţile lor”.
ANDREI DURAN
”Am absolvit Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” în 2004 și Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității București în 2008. Timp de 7 ani am lucrat la Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, unde am îndeplinit de-a lungul timpului funcțiile de Expert în politici de dezvoltare, precum și Expert evaluare, contractare, monitorizare și verificare proiecte. În prezent lucrez la o societate comercială care activează în sectorul energetic, unde desfășor activitatea de comunicare și PR. Sunt membru al Partidului Social Democrat din anul 2009, ocupând funcția de Consilier Local din anul 2016. Susțin Nicolae Moisescu la funcția de Primar pentru că este momentul să se producă o schimbare în bine, iar pentru noi,cetățenii câmpineni, a venit timpul să îmbrățișăm această schimbare pentru ca municipiul Câmpina să intre în rândul orașelor europene”.
HORAȚIU TEODOR ZĂGAN
”Sunt câmpinean, am 56 de ani, sunt căsătorit și am un fiu de 27 de ani. În anul 1991 am absolvit Facultatea de Transporturi, secția Autovehicule Rutiere, din cadrul Institutului Politehnic București și ulterior am urmat cursuri de perfecționare profesională  în domeniul de activitate și  in domeniul Managementului. De-a lungul anilor, activitatea profesională mi-am desfășurat-o în cele două municipii ale județului, Ploiești și Câmpina, prin activități practice de urmărire a lucrărilor, de coordonare a echipelor de lucru, de organizare și de coordonare a functionării coloanei auto, de coordonare a activităților compartimentului producție, reprezentarea in relațiile cu partenerii/colaboratorii. Abilitatea de a coordona colectivități umane, dobândită ca urmare a funcțiilor exercitate și a pregătirii tehnice şi socio-politice, mi-a dezvoltat  capacitatea  de sinteză, coordonare și control a diferitelor activități. Susțin pentru funcția de Primar al municipiului Câmpina, candidatul Alianței pentru Prahova, domnul inginer, Nicolae Moisescu, cu convingerea că Proiectul său: Câmpina sănătoasă, educată, activă și conectată se va implementa cu succes pentru câmpineni”.
LIVIU CORCODEL
”Am 53 ani și o familie minunată care stă mereu la baza deciziilor mele in viață. Momentan activez în cadrul unei companii de construcții, în funcția de director tehnic. Doresc ca în politică să demarez proiecte pentru câmpineni, să muncesc pentru acest scop și să duc totul la bun sfârșit. Sunt un om activ, cu idei noi, dornic să fiu permanent un model pentru copiii mei, dar și pentru tinerii câmpineni. Astăzi sunt candidat la Consiliul Local din partea Alianței pentru Prahova și susțin cu încredere pe Nicolae Moisescu – candidat la funcția de primar al municipiului Câmpina și pe Bogdan Toader – candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean”.
IONUȚ DINICĂ
”Dragi câmpineni, mă numesc Adrian Ionuț Dinică, am 33 de ani sunt căsătorit de 4 ani și deși meseria mea de bază este de tehnician, profesez ca factor poștal de aprox 14 ani. Dintre toți candidații cunosc cel mai bine atât municipiul, oamenii, cât și adevăratele probleme și nemulțumirilor lor cu privire la administrația locală din ultimii 15-20 de ani. Am ales Pro România pentru că este un partid nou pe scena politică, pentru că am găsit în partid oameni deosebiți tineri ambițioși și dornici de implicare în viața orașului nostru drag. Am ales Alianța pentru Prahova deoarece Partidul Social Democrat, cel puțin la nivel local s-a reformat. Sunt alături de d-nul Moisescu care, după părerea mea, este singurul dintre candidații pentru postul de primar care își dorește cu adevărat reformarea administrației locale”.
ADINA NARCISA FOIȚĂ
”Mă numesc Adina Narcisa Foiță și am 39 de ani. De profesie sunt laborant chimist la OMV Petrom Câmpina. Sunt activist în mișcarea romilor din anul 2006. Am activat la Asociația Pentru Dezvoltarea Socială a Romilor din Cluj și la Asociația Romilor din Câmpina, actualmente coordonator programe de dezvoltare socială pentru grupurile vulnerabile, iar din luna februarie 2020 sunt membru al organizației municipale a Partidului Social Democrat. Susțin pentru funcția de Primar al municipiului Câmpina, candidatul Alianței pentru Prahova, domnul inginer Nicolae Moisescu, cu convingerea că Proiectul său „Câmpina sănătoasă, educată, activă și conectată” se va implementa cu succes pentru toți câmpinenii, indiferent de etnie”.
ANDA FRÂNCU
”Sunt născută în Câmpina și am absolvit Liceul ”Nicolae Grigorescu” - secția ”Matematică-Fizică”, în anul 1982. Am urmat și absolvit  Facultatea de Transporturi din cadrul Institutului Politehnic București-promoția 1987. În anul 2010 am urmat și absolvit cursurile de Lector Formator în domeniul transporturilor de Mărfuri Generale și Periculoase (ADR) În decursul timpului am fost Șef Serviciu Transporturi , Șef Serviciu Desfacere la T.C. ORION S.A. Câmpina și Director General la S.C. Autogara Com SRL Câmpina. În prezent sunt Manager și Lector la Centrul de Pregătire și Perfecționare a Personalului din domeniul Transporturilor Rutiere – S.C. TEMEINIC CDE S.R.L. Câmpina. Sunt căsătorită de 34 de ani  și am un fiu, inginer, care lucrează în cadrul Ministerului Transporturilor”.
MIHAELA PETROVICI
”Sunt câmpineancă la a cincea generație, m-am născut, trăiesc, locuiesc și lucrez în orașul natal. Am urmat școala generală si apoi Liceul “Nicolae Grigorescu” din Câmpina pe care l-am absolvit în anul 1976, iar mai apoi am urmat cursurile Facultății de Medicină Generală UMF BUCUREȘTI între anii 1976-1982. M-am întors ca medic stagiar în Câmpina. Am lucrat la SMC 1982-1985 medic stagiar, apoi în calitate de medic generalist angajată al spitalului cu locul de munca la Dispensarul Urban nr. 1 Câmpina. În 1992 am susținut examenul de medic specialist ”medicină de familie”, iar în 1997 pe cel de medic primar în aceeași specialitate. În prezent sunt medic de familie în Câmpina, Director Medical interimar al SMC, Secretar al Colegiului Medicilor, Președintele Societății de Medicină de familie Prahova, principala activitate rămânând aceea de medic de familie. Am o familie frumoasă, sotul meu este informatician/ inginer de securitate la BT Ploiesti, iar fiul este căsătorit și este doctor inginer electronică și comunicații, manager la o companie IT multi funcțională cu sediul în București. Sunt un om împlinit. Îl susțin pe dl. Nicolae Moisescu pentru funcția de Primar al Municipiului Câmpina”.
DAN MUȘAT
”Sunt câmpinean, sunt căsătorit și am doi copii, un băiat în vârstă de 12 ani și o fată de 7 ani. Am absolvit Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” și Facultatea de Drept din cadrul Universității "Nicolae Titulescu". De mai bine de 13 ani desfășor activitatea juridică, iar experiența acumulată o voi folosi pentru a-l sprijini pe Nicolae Moisescu, după data de 27 septembrie 2020, dată la care am convingerea că acesta va câștiga alegerile pentru funcția de Primar al municipiului Câmpina. Îl susțin pe Nicolae Moisescu pentru funcția de Primar al municipiului Câmpina, îi susțin pe candidații pentru Consiliul Local Câmpina ai Alianței PSD - Pro România – PPUSL”.
ION DRAGOMIR
”M-am născut in comuna Provița de Jos la data de 18 august 1952, localitate unde am urmat Școala Generală. Am absolvit cursurile Școlii profesionale, am lucrat o perioadă scurtă de timp după ce am satisfăcut stagiul militar. Am urmat cursurile Liceului ”Ilie Pintilie” din Câmpina. Am urmat cursurile Școlii de ofițeri activi ”A.I. Cuza” din București, cu durata de 3 ani, apoi cursurile Facultații de Drept București, cu diplomă de licență. Am lucrat ca ofițer activ la Școala de agenți de poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina. Am absolvit două cursuri postuniversitare cu durata de 2 ani în specialitatea Științe Juridice și un curs postuniversitar de psihopedagogie și metodică cu durata de un an. În prezent sunt pensionat la limită de vârstă cu gradul de colonel (r)”.
GABRIEL CIOBOTARU
”M-am născut în anul 1976 la Câmpina. Am absolvit școala generală în Câmpina apoi Liceul Agricol Bărcănești, specializare veterinară (asistent veterinar). Ulterior, am absolvit Colegiul de Medicină și Farmacie Veterinară București, specialitatea de Igienă și Controlul Alimentelor, continuându-mi pregătirea prin absolvirea Facultății de Medicină Veterinară. În prezent sunt medic veterinar și dețin propriul cabinet și farmacie veterinară în Câmpina. Susțin cu încredere Nicolae Moisescu pentru funcția de Primar Câmpina și Bogdan Toader pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Prahova”.
RENATA IOSIFESCU
”Sunt Renata-Beatrice Iosifescu, fiică a Moldovei, născută în Iași, unde am absolvit Facultatea de Medicină. Am venit în Câmpina, urmându-mi vocația de medic. Aici mi-am început cariera în Spitalul Municipal Câmpina, apoi prin specializare în Spitalul Voila. Am devenit medic primar psihiatru, șef de secție la secția I, unde în paralel cu activitatea de clinician, în urma activității de cercetare am obținut in 2006 titlul de Doctor în Științe Medicale. Tot în acest timp am ținut și cursuri de psihoterapie la Spitalul ”Alex.Obregia”, București și am fost coautor al Manualului de consiliere psihoterapică (Prof. Dr. Oancea și colab). Personalitatea, educația și valorile mele etico-morale, de factură umanistă, m-au apropiat de viziunea P.S.D. Susțin pentru funcția de Primar al municipiului Câmpina, pe domnul Nicolae Moisescu și mă alătur efortului pentru implementarea programului Alianței pentru Prahova: Câmpina sănătoasă, educată, activă și conectată”.
ROXANA TURTUREANU
”Mă numesc Roxana Elena Turtureanu. Am 48 de ani, m-am născut și locuiesc în Câmpina pe care o iubesc. Sunt mama unui baiat de 11 ani. Sunt medic de familie și psiholog. Predau ore la o școală postliceală sanitară. Cred că omul sfințeste locul și vreau o Câmpina curată, plină de viață, cultură și o țară în care să merite să rămâi”.
NICOLETA BOCANU
”Numele meu este Nicoleta Beatrice Bocanu și locuiesc în insoritul oraș Câmpina de când primele raze de lumină mi-au atins ochii. Onestitatea și integritatea sunt doua virtuți, care pe parcursul drumului ales in viață, m-au ajutat să creez relații interpersonale de calitate și de durată. Mă consider a fi o persoană calmă și moderată, reușind să abordez orice obstacol/problemă pentru a ajunge la un rezultat cât mai aproape de ideal. Am acordat suport de-a lungul timpului atât persoanelor dragi mie, cât și celor care au fost intr-un impas și nu au avut către cine să își intoarcă privirea. Ceea ce intodeauna va prima pentru mine este respectul față de individ , considerând ca acesta este ceea ce va conferi Câmpinii un nivel de coabitare deosebit. Întodeauna faptele mele au vorbit pentru mine, obținând încrederea a multor câmpineni și nu numai. Îmi doresc ca pe parcursul acestei călătorii, pe care am ales-o cu mult entuziasm și dorința de a oferi o parte din gândurile și suportul meu, să aibă un impact deosebit asupra comunității”.

(Publicitate electorală, articol realizat la comanda PSD Prahova, cod mandatar financiar 21200019)

6024 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

1314 vizualizari
24 mar. 2024 09:49

Daniel Ioniță: ”Este rușinos pentru un consilier local ca într-un mandat de patru ani să nu depui niciun proiect!”

2 comentarii

Invitat în cadrul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, unde a mărturisit ”Am un gust amar la finalul acestui mandat”, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune, a făcut și o serie de alte comentarii legate de activitatea aleșilor locali din Câmpina.

1221 vizualizari
22 mar. 2024 08:57

Instanța a acceptat Alianța Dreapta Unită, care va fi pe buletinul de vot la alegerile locale din 9 iunie

1 comentarii

Biroul Electoral Central refuzase recunoașterea Alianței Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei. Decizia BEC a fost contestată, iar instanța Înaltei Curți de Casație șiJustiție a admis-o, astfel că Alianța Dreapta Unită se va afla pe buletinul de vot la alegerile din 9 iunie.

Alte stiri recente

185 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

409 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.