Câmpineanul George Severin este președinte - director general interimar al Societății Române de Radiodifuziune

Politică (Categoria articolului)

Plenul Parlamentului l-a validat astăzi, cu 214 voturi pentru, 58 împotrivă și o abținere, pe George Severin în funcția de președinte al Consiliului de Administrație - director general interimar al Societății Române de Radiodifuziune (SRR).

Fostul senator de Prahova a fost audiat mai întâi în comisiile de cultură ale Senatului și Camerei Deputaților, unde a primit aviz favorabil, apoi a fost validat în plen. Perioada de interimat nu poate fi mai mare de șase luni. George Severin este membru PSD și a fost senator timp de două mandate, președinte al Comisiei de Cultură din Senat. La alegerile parlamentare din 2016 nu a mai candidat. 
Precizăm că astăzi, înainte ca Severin să fie validat în funcție, plenul reunit al Parlamentului a respins rapoartele de activitate pentru 2015 și 2016 ale Societății Române de Radiodifuziune, ceea ce înseamnă și demiterea de drept a Consiliului de Administrație al radioului public. Ședința nu a fost lipsită de scandal, reprezentanții PNL susținând că "Parlamentul a executat politic Consiliul de Administrație al SRR".

5936 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marin Petrisor 05.05.2017 16:13 Bravo, georgica.... nu degeaba stateai calare pe primele TABuri trimise sa disperseze lumea la Revolutie, in Campina. Uite unde te-a purtat TABul ala, direct sef la tvr. Asta ca sa nu mai aiba nimeni asteptari de vreun fel de acolo.
  • Stefan 23.05.2017 02:00 Pt. Marin Petrișor: Putem avea mai multe detalii despre TAB-uri si ce s-a intamplat atunci?

Politică

1131 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

747 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.

Alte stiri recente

1327 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2101 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare: