Trei bărbați din Valea Doftanei au fost surprinși de polițiști în timp ce tăiau 17 arbori din pădurea Ciuperceasca

Actualitate (Categoria articolului)

În timp ce desfășurau activități pe linia depistării persoanelor care săvârșesc delicte silvice, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au depistat marți, 26 iulie, ân jurul orei 17.00, pe raza comunei Bănești, trei bărbați cu vârstele de 18, 23, respectiv 56 de ani, din comuna Valea Doftanei, în timp ce tăiau mai mulți arbori din punctul Ciuperceasca.

După cum informează purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, din verificări, a reieșit faptul că bărbații ar fi tăiat în total 17 arbori, diferite specii cu ajutorul a două motofierăstraie. Cantitatea de material lemnos rezultată în urma tăierii a fost predată în custodie pădurarului sosit la fața locului, iar motofierăstraiele au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tăiere ilegală de arbori.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2905 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1195 vizualizari
29 nov. 2022 17:55

La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

1061 vizualizari
29 nov. 2022 08:35

Paradă militară la Câmpina, de Ziua Națională

2 comentarii

În ultimii trei ani, Ziua Națională a României a fost sărbătorită la Câmpina prin acțiuni restrânse, din cauza pandemiei. Anul acesta, se revine la programul din trecut, iar manifestările vor fi organizate în centrul localității, la Monumentul Eroilor Războiului de Întregire Națională (Soldatul).

Alte stiri recente

7950 vizualizari
29 nov. 2022 11:05

Ne-a părăsit pentru totdeauna Raluca Drăgan, sportivă care a adus Câmpinei și României numeroase medalii la atletism

1 comentarii

O veste foarte tristă la sfârșit de toamnă... Raluca Drăgan, fostă sportivă a Clubului "Constantin Istrati" din Câmpina, campioană națională de juniori la aruncarea greutății și multiplă medaliată în probele de aruncarea discului și suliței, a încetat din viață. Avea doar 34 de ani.

685 vizualizari
28 nov. 2022 19:55

Anunț public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul "Reabilitare, modernizare, extindere sistem de iluminat public în municipiul Câmpina"

Municipiul Câmpina, titular al proiectuluiREABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul: REABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA.