CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

- Sport -

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

Sâmbătă seară, la Suceava, a avut loc primul meci al formației CS Câmpina la turneul final Speranța al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III. CS Câmpina a întâlnit formația CSS Drobeta Tr. Severin.

Fetele lui Daniel Vasile au început mai bine partide și au condus la pauză cu 17-13.  După pauză, a fost un moment în care jucătoarele din Tr. Severin s-au apropiat pe tabela de marcaj, dar câmpinencele au revenit și s-au detașat din nou, asigurându-și la final victoria, la un scor confortabil, 36-30.
Iată și lotul formației câmpinene: Teodora Alexe, Daria Cojani, Rebeca Chitălan - portari, Cătălina Antonie, Mălina Cărămidaru, Antonia Dragomir (9 goluri), Ilinca Neagu, Carina Vasile (15 goluri), Sabrina Lupu, Sofia Robu (3 goluri), Antonia Robu (3 goluri), Mara Apetre (un gol), Ioana Duță, Alessia Stamate (3 goluri), Mălina Roiniță (2 goluri).
Partida a fost arbitrată de sucevenii Ionuț Bărgăuan și Marcel Nicolaevici.
În primul meci al zilei din această grupă, Pro Sport Focșani - HC Bizău Ocna Șugatag 29-27.
Următorul meci al formației CS Câmpina are loc duminică, 26 mai, ora 18.00 cu Pro Sport Focșani, într-un veritabil derby al acestei serii.


25 May 2024 20:59 1193 vizualizari


Comentarii


1605 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1402 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
905 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
625 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV