CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Investițiile pe care HidroPrahova intenționează să le realizeze în Câmpina, în 2019, din fonduri proprii

- Actualitate -

Investițiile pe care HidroPrahova intenționează să le realizeze în Câmpina, în 2019, din fonduri proprii

Conducerea operatorului de apă și canal HidroPrahova a transmis administrației locale câmpinene o listă cu investițiile pe care dorește să le realizeze în municipiu din surse proprii și din fondul IID (întreținere, înlocuire, dezvoltare). Pe listă se află patru investiții pentru care HidroPrahova alocă 72.000 lei fără TVA.

Este vorba despre:
- Planul de contorizare – achiziţie şi montaj contoare apă la nivel de branşament pentru populaţie (Dn = 15-25mm, 100 bucăți), finanțare din surse proprii – 10.000 lei
- Reabilitare parc contoare apă la nivel de branșament (125 bucăți), din surse proprii – 10.000 lei
- Extindere rețea distribuție apă Aleea Salcia, cu branșamentele aferente, finanțare din fondul IID – 10.000 lei
- Extindere rețea distribuție apă strada Lacul Peștelui, cu branșamentele aferente, finanțare din fondul IID – 42.000 lei 

În ceea ce privește planul de investiții din fonduri proprii propus pentru anul trecut de HidroPrahova și aprobat de Consiliul Local Câmpina, conducerea societății precizează că au fost realizate cele patru investiții în valoare de 135.000 lei: reabilitare decantoare orizontale și suspensionale la Stația de Tratare Voila; sectorizare rețea de distribuție a apei (reabilitare cămine vane, montare de vane etc); planul de contorizare - achiziție și montaj contoare apă rece la nivel de branșament, pentru populație; reabilitare parc contoare branșament. 
În privința continuării lucrărilor de canalizare finanțate din fonduri europene și sistate în 2015, menționăm faptul că a fost reluată licitația pentru desemnarea unei noi firme constructoare, procedura fiind în curs de derulare.


30 May 2019 08:27 3343 vizualizari


Comentarii


  • 30.05.2019 09:59 canal HA-HA-HA,un munte de bani,adica o glumita proasta.Speram ca licitatia in curs sa fie gata inainte de Craciun.HUUUUOOOO.
  • 30.05.2019 09:02 Nicoleta Campina ce mai cauta in HidroPrahova, dupa toate dezastrele intitulate lucrari de canalizare? Intreb pentru un prieten!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1010 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni de la Liceul Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid, condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața instantaneu.

citeste mai mult
994 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
571 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
908 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV