CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

A fost semnat contractul de finanțare pentru modernizarea și dotarea Grădiniței Poiana Câmpina, proiect cu fonduri europene

- Actualitate -

A fost semnat contractul de finanțare pentru modernizarea și dotarea Grădiniței Poiana Câmpina, proiect cu fonduri europene

La sediul Agenției de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, de la Călărași, a fost semnat miercuri, 18 septembrie 2019, contractul de finanțare pentru proiectul "Modernizare și dotare Grădiniță Comuna Poiana Câmpina, județul Prahova". Este un proiect cu fonduri europene în valoare de 300.000 euro, finanțat prin Programul Operațional Regional, Axa prioritară 10 - Îmbunătățirea infrastructurii educaționale. Contractul a fost semnat de primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu și șeful Serviciului Evaluare, Selecție și Contractare POR din cadrul ADR Sud-Muntenia, Daniel Ștefan.

Valoarea totală a proiectului este, după cum spuneam, 300.000 euro, adică 1.405.451 lei lei, din care 1.208.718 lei reprezintă fondurile europene nerambursabile, iar 196.733 lei este contribuția de la bugetul local al comunei Poiana Câmpina. Investiția presupune o reabilitare totală a clădirii în care funcționează Grădinița cu program normal din Poiana Câmpina. Printre lucrările care se vor executa se numără: consolidarea clădirii, refacerea acoperișului, a hidroizolației, reabilitarea din punct de vedere termic, înlocuirea tâmplăriei, recompartimentarea grupurilor sanitare, dotarea cu sistem de aer condiționat, dotarea cu sisteme de detecție fum/gaze, refacerea instalației electrice, doarea cu o nouă centrală termică, refacerea treptelor exterioare, montarea unui sistem de panouri solare etc. De asemenea, proiectul include și reabilitarea sistemului de apă și canalizare, refacerea trotuarelor adiacente, amenajarea curții grădiniței și a locului de joacă pentru copii.
"Sunt extrem de mulțumit că am reușit în acest an să accesăm fonduri europene nerambursabile pentru două proiecte importante. Primul a fost cel privind dotarea școlii cu mobilier nou și echipamente IT, iar acum acest al doilea proiect privind modernizarea și dotarea grădiniței din Poiana Câmpina. Mai avem un proiect depus, care vizează reabilitarea exterioară a școlii și sper ca și în acest caz să primim vești bune de la ADR Sud-Muntenia. Sunt fonduri europene cu care dorim să modernizăm astfel întreaga infrastructură educațională", ne-a declarat primarul Alin Moldoveanu.


18 Sep 2019 12:47 5291 vizualizari



Comentarii






  • 19.09.2019 08:40 Ana Nedelcu Felicitări!!! Nu încetezi sa ne surprinzi plăcut. Cred ca nu mai este un secret ca te gândești în primul rand la copiii și la educația lor. Bravo!
2505 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2603 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1455 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5421 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV